Troska obnobujem
Makam posledne dni na aute. Caka ma vymena oleja, servooleja, sviecok, ale az ked dam dokopy uplne podieraveny vyfuk :) Auto rozobrate doma na dvore, troska stlacene podmienky, ale nic, co by som nevedel spravit :) Diery v kufri a po plyne zvarene, zajtra vsetko idem brusit a osilikonovat s priemyselnym silikonom a takto spoje (pliesky mam iba nabodovane).
Stihol som zapojit dialkove svetla, vyhral som sa troska so zadnymi lemami a ked som dvihol auto, tak som zistil, ze mam zadnu pravu gumu takmer uplne zjazdenu z vnutornej strany (tlmic alebo prizuny???) ...na pohlad som uz od kupi videl, ze auto mi nejako sedi na pravej strane. Ostatne gumy mam v poriadku a stve ma to, lebo dezen mam dost vysoky (zimne gumy) a jedna totalne v p*ci
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
.
Postupne dam foto, z vyfuku sme museli odrezat a musim nato potom kupit nejaku pancierovu spojku, vyfuk bol povareny akoby priamo na aute, comu dost nechapem + uz som si ho aj skratil o 11 cm, aby to tak netrcalo, ked to dam dokopy...
K mechanikovi dam spravit tie tlmice alebo priziny (neviem presnu chybu), dam naraz strieknut Mkovy naraznik spredu, do ktoreho predtym doplnim "karisietku" na difuzorove otvori a komplet ho vybrusim. Strieknut dam kapotu (aj odstranit tu preliacinu), bocne blatniky a aj podbehy (z pravej strany mam podbeh chyteny na asi 30 cm). Inac mam auto vcelku "zdrave" a bez korozie, co som velmi spokojny, postupne to bude osetrovat zospodu a natierat, nech to vydrzi.
Zajtra planujem dokoncovat zadnu cast, opravit prednu mriezku (tu zeleznu) a napojit svetla) osilikonovat tie dierky na streche od tych "supertuzingovych" LEDiek, ktore tam boli, ocistit celu spodnu cast pri motore, kde je olejova vana (zrejme to tam niekedy poriadne tieklo a je to ta cele zasvinene, nerad sa nato takto pozeram, strieknut a ocistit spinac na prevodovke pre spiatocku (obcas mi skakali svetla vzadu

)...
Vymenene su ostreky z kapoty za klasicke cierne a nalepena nalepka od admina (dakujem!

)
Postupne pridam fotky, len nech drzi pocasie