... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Wanted napísal:
+1
je pravda, ze Rytmus nieco dosiahol, ale neviem teda ci nieco svetoborne dosiahol vo sfere financnej...

BMWpositiv napísal:asi tak, pre mna tento clovek vzdy bol, je a aj bude len kokot, nech sa k svojim peniazom dostal akoukolvek cestou...
ked zacinal svoju karieru, vedel akurat tak velke hovno o showbiznise, ze ci robi nieco dobre alebo nie a ci sa s tou jeho pofidernou hudbou raz aj uzivi v tejto bananovej republike...
v jeho pripade je to asi ako s lotom, das nahodne cisla a uz len cakas ci z toho nieco bude alebo nie, no a tomu ciganovi to nahodou vyslo (nie nadarmo sa hovori, ze stastie si sadne aj na somara ked je unavene)
tu uz ani nejde o hudbu, ktoru on robi, sak to sa neda ani pocuvat..., zistil, ze ked je clovek hulvat, chrapun, imbecil a pri najmensom kkt ako rampa, v tejto skurvenej dobe vie z toho vytazit maximum penazi, pretoze zijeme vsetci viac-menej konzumnym zivotom (mam na mysli hlavne tu mladsiu generaciu, ktora si zivot bez FB, netu a medii ani len nevie predstavit), a ktore tomu nepriamo len napomahaju v jeho skurveny prospech...
urcite tento chujko nie je zas tak sprosty (alebo ma po pici manazera) a vycitil znacny financny prijem z naivity terajsich nastrocnych pubertakov, inac by momentalne zral akurat tak kebab z kvetinaca a vozil sa MHD

sú to sračky, boli a aj budú... je mi totálne jedno že či robí nejakú finančnú akadémiu alebo nie... je to jeho vec... To je také jak keby som povedal Vám že nepodnikajte, drbte na to... Taktiež ste sa nenarodili so skúsenosťami z podnikania... Čiže na to nemáte... ... chápete už??? Všetko je po prvý krát... a možno to chce skúsiť... je to jeho vec... a vopred ho nebudem odpisovať za to, i keď to zrejme nerobil... neviem... keby všetko takto berieme, tak žijeme ešte v jaskyniach... a teraz ma zožerte
 sú to sračky, boli a aj budú... je mi totálne jedno že či robí nejakú finančnú akadémiu alebo nie... je to jeho vec... To je také jak keby som povedal Vám že nepodnikajte, drbte na to... Taktiež ste sa nenarodili so skúsenosťami z podnikania... Čiže na to nemáte... ... chápete už??? Všetko je po prvý krát... a možno to chce skúsiť... je to jeho vec... a vopred ho nebudem odpisovať za to, i keď to zrejme nerobil... neviem... keby všetko takto berieme, tak žijeme ešte v jaskyniach... a teraz ma zožerte  ...
 ...