... všetko o BMW ...
Dude_182 napísal:Ako to? Mne sa to zdá vela. Ja mám BMW 530d 2001 manual tour 230tis km.
Ked som išiel z nemecka som nuloval počítadlo po dialnici cca 130km/h + predbiehačky
spotreba 5,5L ...v meste (BB) jazdím do roboty každy pracovný den spotreba tak 6,5 - 7L/100km
ale nejazdím plný kotol vkuse
Dude_182 napísal:Ako to? Mne sa to zdá vela. Ja mám BMW 530d 2001 manual tour 230tis km.
Ked som išiel z nemecka som nuloval počítadlo po dialnici cca 130km/h + predbiehačky
spotreba 5,5L ...v meste (BB) jazdím do roboty každy pracovný den spotreba tak 6,5 - 7L/100km
airbone napísal:
A svist ju potom balil do folie......
Musim ta bohuzial velmi sklamat, taku spotrebu si nikdy v zivote nemal, to su len tvoje sny.
Poradim ti ako sa zobudit do reality -
- vypocitaj si presnu spotrebu podla tankovania (vzorec dodame na vyziadanie ak nie je znamy)
- potom si najdi tu na fore navod, ako sa upravuje multiplikator koeficientu spotreby v palubnom pocitaci
- preved nasledne jeho upravu a dalej sleduj realnu spotrebu a porovnaj s BC, ak je stale vacsia odchylka, opakuj znovu druhy bod.
- potom nam napis kolko ti to auto naozaj zerie a zistis do akej miery si utekal od tvojej hodnoty 5.5
1morok napísal:úplný súhlas
miloE39 napísal:airbone pises velmi presne na mojej 530da som mal tiez na 21 nadstavene 1000 a spotreba bola 5.3 hehe ale potom ked som tankoval som sa prebral zo sna.teraz tam mam 1055 asi a spotreba vychadza okolo 7 mimo mesto tiez som to vyratal tym koeficientom.
bmw cest