... všetko o BMW ...
vladoslavo napísal:Chlapi, ja mam e61 lci, 525D automat, ked jazdim cisto Bratislavske zapchy, tak mam spotrebu od 7,4 do 8,2 l.
Teraz som dal okruh:
1. den BA-TO-PN-BA, 2. den BA-NR-GA-BA, 3 den BA-Schwechat-BA, maximalnymi povolenymi rychlostami, aj dialnice, aj kopce (Havran nad PN), aj obce, samozrejme predbiehacky a podobne, spotreba 6,6 l. Tu som mal ale hned po prvom dni, v aute sa vozili 3ja ludia.
alfi666 napísal:ja neviem ako to robite.. ja mam priemer 10... ani na dlhej ceste pomalou rychlostou by soms a nedostal pod 7.5
l.bily napísal:Dnes som dal chipnut moju 530 d v autochip eu v Brne, mmracing ma moc nenadchol v minulosti a ani v sucastnosti, kamosovi robili tiez 530d, detailnejsie sa vyjadrovat nebudem, nemyslim tym ziadny zavazny problem. Autochip ma prijemne prekvapil, bolo poprsane a trakcia sa zapina do 80 km/h , neviem ako som doteraz mohol jazdit bez cipu?! A co ma prekvapilo tak aj realne isla spotreba dole z hruba 0.5-0,8 litra pri 150 na rovnej dialnici mam po 250 km plus troska mesto 6,8, po okreskach 6.3 co som nikdy nemal a to som sa aj pekne povozil, pod sedem som sa inokedy nevedel moc dostat, musel som sa snazit, manzelka vedele aj za 6.5 ale ja som taku spotrebu nemal, nebavilo ma tak jazdit.som spokojny, dal som na odporucenie bratranca ktory ma chip od nich 3roky a auto jazdi denne 150 km.
alfi666 napísal:Kazdy ma pravo napisat, ze na niekoho nema dobre referencie.. a pritom nie je povinny uvadzat detaily![]()
Je potom na kazdom citatelovi co si z toho zoberie... Myslim, ze mmracing ma dost vela spokojnych klientov nato, aby sa nemuseli obavat.. a vzdy sa nejaki nespokojni najdu.
Zbytocne sa tu znervoznovat
pedro299 napísal:Však v pohode ale načo tu niekoho očierňuje?Pre mňa za mňa nech ide aj do Prahy ale keď niečo voči niekomu mám tak poviem.Ako keby som ti povedal že si kokot.Prečo?Len tak.Neber to v zlom.
Laco19 napísal:l.bily napisal ze ho mmracing nenadchol a ze tym nemysli ziadny zavazny problem - ze ho nieco nenadchlo sa myslim neda povazovat za ociernovanie. Ty si na to zareagoval podla mojho nazoru dost neprimerane, dourazal si ho a myslim ze sa stacilo spytat co sa mu nepacilo - mozno iba uvarili zlu kavu.
pedro299 napísal:Podla mňa ťa hlavne nadchla tá cena toho Českého Chipu,to je také Slovenské.Berieš tu do huby mmracing ale detajlnejšie sa vyjadrovať nebudeš.Načo ich tu potom vlastne spomínaš?Však daj nech vieme aj ostatný čo si si dával u nich robiť a bolo to na piču.Takýchto zmrdov mám najradšej.A netvár sa že si v tých čechách objavil ameriku,dnes už robí dobrý chip vela firiem,ty si sa tam trepal akurát preto že ti to spravili za 5korún.
pedro299 napísal:Možno som to Laci prehnal ale v jeho prípade nenadchlo znamená 500e+dph čo to stojí v MM,to je všetko.Na rozdiel od čechov,kde to stojí 5500czk.Hodnoty po úpravách skoro identické.Mne robili xy áut aj iné veci a vždy max spokojnosť.Tak mohol hneď napísať že podlahol nízkej cene tým to haslo.