... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

kubkobmw
Autor témy
Auto: BMW e39 523iA
Kraj: Bratislavský

sialenec

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:49

caute mam kamosa s ktorym sa uz tyzden hadam o tom ze fabia 1.2htp nieje pohodlnejsia a ze nema lepsie jazdne vlastnosti ako e36.hovori mi ze do automobiliek BMW a mercedes dodavaju plechy nemecke zberne suroviny :D :D on sam mal e36 coupe ale koli financnym problemom ho predal to auto bolo fakt hnile dal za neho 2700€ predal za 1300€.teraz ked sa ho spytam ze ci si nechce kupit bmw povie ze co ti jebe tu nemecku picovinu uz nikdy :D hovori ze ho predal koli tomu ze je to auto napicu ale pritom je jasne ze to predal koli tomu ze nemal penaze.. nasiel som mu 20 recenzii o tom jak je fabia napicu a nasiel som niekolko recenzii o bmw tam som nenasiel ani jednu zlu recenziu a on mi povie ze nepotrebuje recenzie aby vedel ze auto je napicu :D najchytrejsi clovek na svete :D sorry ze sem davam taku chujinu ale dobre to zvysi adrenalin.teda aspon mne :D robil na vrakoviwsku ten chalan a hovori mi ze na srote som mal veeela e36 a vsetky boli hnile a blatove.bmw kupil az potom ako odisiel z vrakaca ale ked sa ho pytam ze preco to potom kupoval ked vedel ze je to tak napicu to uz mi neie odpovedat :D

Borisss

Re: sialenec

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:12

Obrázok

kubkobmw
Autor témy

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:16

:thumbup: vystizne :D

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:22

ak by som vahal ake si mam kupit auto na jazdenie do prace a vyhodit 3000 eur za fabiu ci E36 tak po dlhsom rozmyslani beriem fabiu... s kludnym svedomim ti mozem povedat ze mi v garazi stoja dve E46 ale radsej jazdim do prace na fiat punto grande, jazdne vlastnosti ma podobne z E46 ale jazdi sa na nom lepsie ;) btw keby som si kupoval dalsie auto asi by to nebolo bmw, teda pokial by som sa zas na nejake az moc nenamotal

kubkobmw
Autor témy

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:26

tak na jazdenie do prace je jasne ze lepsia fabia ale jak moze povedat ze je pohodlnejsia a ze ma lepsie jazdne vlastnosti ](*,) a este taka perlicka co mi povedal ze v daewoo ticu je viac miesta jak v e36 :shock:

prebek
Auto: G05; G26
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:31

Áno a svist zabaluje cukriky.
Jeden má rad svokru, druhý dcéru a tretí keď mu smrdia nohy...

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:32

Ja mam e36 na denne jazdenie do prace cca 800-1000m a sem tam na tom idem do mesta po niečo cca 12km. Som s tým spokojny a uživam si jazdu zakazdym, ked do neho sadnem, nielen cez vikendy. Ked idem niekam dalej tak na to mam e46 2.0d nech ma nestoji cesta majlant. Cena auta je cca 3000-3500e a keby to predam, tak si nic lepsie za tie peniaze nekupim aj za tu spotrebu mi to proste stoji :D a nedal by som ho za nic.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

kubkobmw
Autor témy

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:34

este to tak jemu vysvetlit nech mi s tym nejebe cievky :D uplne ma to vytaca :D

Borisss

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:52

Ako pravdu povediac, nechal by som ho tak ako je a nech si kupi auto ake chce. Jeho peniaze.

Ak by som sa rozhodoval medzi fabiou a E36 s nejakym slabym motorom, tak by som si kupil asi najskor bicykel. Ma lepsiu vybavu, je krajsi, novsi, interier vyzera lepsie, atd :mrgreen:

jararak
Auto: skodofka 120l

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:53

fabia je presne pre tuto cenovu skupinu ludi (dav), ber to tak ze e36 bola na papiery vtedy ked sa dopredavali s120, cize fabia ma 3 generacie k dobru

e36 bude urcite vyhodnejsia aktivnou bezpecnostou hlavne nove rocniky (cca 98) kedy uz mali 4 airbagy, abs+asc+t, na druhu stranu e36 je fakt stara a pevnost kasne moze byt niekedy vazne ohrozena aj vdaka korozii, kedze vecsina fabii je zinkovana a kokpit by mohol lepsie drzat, ale iba pri celnom tukanci, z boku to je blato a zozadu uz ani to co e36.

jazdne vlastnosti? no neviem co za hnoj mal tvoj kamos ale htpcko pri naozaj brutalnom snazeni som nedostal spotrebu pod 6 litrov, bezne mi zrala 7, 323i mi na tej istej trase papala o liter a pol viac, ale ber do uvahy 2 krat vecsi motor, ci uz objemom, alebo poctom valcov. hrubka stabilizatorov, nastavenie tlmicov a tak dalej, tu zaostava aj RSka O1 a nie fabia.

miesto v aute? no neviem, je mozne ze tam je viac miesta no ked sedis na lavicka v parku zabera menej miesta ako gaucovka v obyvacke. kufrovo su na tom asi podobne.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

kubkobmw
Autor témy

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:56

jemu vadilo aj to ze na zadnej naprave maju bavoraky 20 silentblokov :D a ze na fabii ma za 20€ zrepasovanu celu napravu..som mu na to povedal ze nech ide s fabiou 250 a potm sa mozme porozpravat o napravach a este ani brzdy sa mu nelubili a prito e36 ma teda velmi dobry brzdovy system

ice.blade

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:59

no neviem ci ma E36 taky dobry brzdovy system, skus si sadnut do fabie alebo este lepsie punta grande a dupni na brzdu ajked by mali len predne kotucove brzdy, to iste sprav v svojom bmw :)

hessy

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:12

nahodou grande punte je super auticko :thumbup: by som menil aj za e39 skludnym svedomim. Neviem co sa tu zasa rozplivate nad e36 stara pica... nehovorim ze komfortnejsia alebo ma lepsie vlastnosti ale tiez by som si kludne zobral aj tu fobiu namiesto tej 36ky. Ice: ked som sadol do punta z e39 zabrzdil som tak ako bezne na e39 skoro som sa rozjebal o celne sklo :lol: Takze zasa az tak by som si tu nehonil nad tymi nasimi starymi popelnicami

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:15

hessy napísal:
nahodou grande punte je super auticko :thumbup: by som menil aj za e39 skludnym svedomim. Neviem co sa tu zasa rozplivate nad e36 stara pica... nehovorim ze komfortnejsia alebo ma lepsie vlastnosti ale tiez by som si kludne zobral aj tu fobiu namiesto tej 36ky. Ice: ked som sadol do punta z e39 zabrzdil som tak ako bezne na e39 skoro som sa rozjebal o celne sklo :lol: Takze zasa az tak by som si tu nehonil nad tymi nasimi starymi popelnicami

Myslim ze si Iceblada nepochopil , on ma punto a vychvaluje ho :D
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

hessy

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:18

ja som ho pochopil to len ja pisem jak tatar :oops: :lol: mne sa punto paci, jazdil som na nom a vcelku pohode auticko a klude by som ho vymenil za e39 :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných