... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

on sam mal e36 coupe ale koli financnym problemom ho predal to auto bolo fakt hnile dal za neho 2700€ predal za 1300€.teraz ked sa ho spytam ze ci si nechce kupit bmw povie ze co ti jebe tu nemecku picovinu uz nikdy
 on sam mal e36 coupe ale koli financnym problemom ho predal to auto bolo fakt hnile dal za neho 2700€ predal za 1300€.teraz ked sa ho spytam ze ci si nechce kupit bmw povie ze co ti jebe tu nemecku picovinu uz nikdy  hovori ze ho predal koli tomu ze je to auto napicu ale pritom je jasne ze to predal koli tomu ze nemal penaze.. nasiel som mu 20 recenzii o tom jak je fabia napicu a nasiel som niekolko recenzii o bmw tam som nenasiel ani jednu zlu recenziu a on mi povie ze nepotrebuje recenzie aby vedel ze auto je napicu
 hovori ze ho predal koli tomu ze je to auto napicu ale pritom je jasne ze to predal koli tomu ze nemal penaze.. nasiel som mu 20 recenzii o tom jak je fabia napicu a nasiel som niekolko recenzii o bmw tam som nenasiel ani jednu zlu recenziu a on mi povie ze nepotrebuje recenzie aby vedel ze auto je napicu  najchytrejsi clovek na svete
 najchytrejsi clovek na svete  sorry ze sem davam taku chujinu ale dobre to zvysi adrenalin.teda aspon mne
 sorry ze sem davam taku chujinu ale dobre to zvysi adrenalin.teda aspon mne  robil na vrakoviwsku ten chalan a hovori mi ze na srote som mal veeela e36 a vsetky boli hnile a blatove.bmw kupil az potom ako odisiel z vrakaca ale ked sa ho pytam ze preco to potom kupoval ked vedel ze je to tak napicu to uz mi neie odpovedat
 robil na vrakoviwsku ten chalan a hovori mi ze na srote som mal veeela e36 a vsetky boli hnile a blatove.bmw kupil az potom ako odisiel z vrakaca ale ked sa ho pytam ze preco to potom kupoval ked vedel ze je to tak napicu to uz mi neie odpovedat 
 btw keby som si kupoval dalsie auto asi by to nebolo bmw, teda pokial by som sa zas na nejake az moc nenamotal
 btw keby som si kupoval dalsie auto asi by to nebolo bmw, teda pokial by som sa zas na nejake az moc nenamotal 
											](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) a este taka perlicka co mi povedal ze v daewoo ticu je viac miesta jak v e36
 a este taka perlicka co mi povedal ze v daewoo ticu je viac miesta jak v e36  
 a nedal by som ho za nic.
 a nedal by som ho za nic. 
											 uplne ma to vytaca
 uplne ma to vytaca 

a ze na fabii ma za 20€ zrepasovanu celu napravu..som mu na to povedal ze nech ide s fabiou 250 a potm sa mozme porozpravat o napravach a este ani brzdy sa mu nelubili a prito e36 ma teda velmi dobry brzdovy system
 a ze na fabii ma za 20€ zrepasovanu celu napravu..som mu na to povedal ze nech ide s fabiou 250 a potm sa mozme porozpravat o napravach a este ani brzdy sa mu nelubili a prito e36 ma teda velmi dobry brzdovy system 
											 by som menil aj za e39 skludnym svedomim. Neviem co sa tu zasa rozplivate nad e36 stara pica... nehovorim ze komfortnejsia alebo ma lepsie vlastnosti ale tiez by som si kludne zobral aj tu fobiu namiesto tej 36ky. Ice: ked som sadol do punta z e39 zabrzdil som tak ako bezne na e39 skoro som sa rozjebal o celne sklo
  by som menil aj za e39 skludnym svedomim. Neviem co sa tu zasa rozplivate nad e36 stara pica... nehovorim ze komfortnejsia alebo ma lepsie vlastnosti ale tiez by som si kludne zobral aj tu fobiu namiesto tej 36ky. Ice: ked som sadol do punta z e39 zabrzdil som tak ako bezne na e39 skoro som sa rozjebal o celne sklo   Takze zasa az tak by som si tu nehonil nad tymi nasimi starymi popelnicami
  Takze zasa az tak by som si tu nehonil nad tymi nasimi starymi popelnicamihessy napísal:nahodou grande punte je super autickoby som menil aj za e39 skludnym svedomim. Neviem co sa tu zasa rozplivate nad e36 stara pica... nehovorim ze komfortnejsia alebo ma lepsie vlastnosti ale tiez by som si kludne zobral aj tu fobiu namiesto tej 36ky. Ice: ked som sadol do punta z e39 zabrzdil som tak ako bezne na e39 skoro som sa rozjebal o celne sklo
Takze zasa az tak by som si tu nehonil nad tymi nasimi starymi popelnicami

mne sa punto paci, jazdil som na nom a vcelku pohode auticko a klude by som ho vymenil za e39
  mne sa punto paci, jazdil som na nom a vcelku pohode auticko a klude by som ho vymenil za e39