... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 pfuuuuuuuj
  pfuuuuuuuj 

Avenger napísal:Radsej ako mat rodinne auto alebo vobec auto F07 by som dal deti na adpociupfuuuuuuuj

keď mohla moja mamka z otcom prežiť bez auta tak to dokážu vydržať aj moje deti
 keď mohla moja mamka z otcom prežiť bez auta tak to dokážu vydržať aj moje deti  
 , mám druhé ani jedno nebolo bezproblémové ale iná značka už nebude, v ničom som sa necítil tak dobre
 , mám druhé ani jedno nebolo bezproblémové ale iná značka už nebude, v ničom som sa necítil tak dobre ) proste auto do ktoreho sadnes, nikdy ho neumyjes a je ti to jedno a bmw mat doma pod plachtou ako kult, navoskovane, povysavane :)
 ) proste auto do ktoreho sadnes, nikdy ho neumyjes a je ti to jedno a bmw mat doma pod plachtou ako kult, navoskovane, povysavane :) 

ViktorDDD napísal:naši mali š120 a vždy sa všetko zmestilo keď sa išlo na výlety, tak neviem prečo by sa bmw nedalo použiť ako rodinné auto, taká 5ka má celkom slušný kufor, komu nestačí ten si môže kúpiť touring, nebuďte taký rozmaznaný nemusíte vždy brať zo sebou celý dom

ku komentaru vyssie
 ku komentaru vyssie 

heroe napísal:Psiska majú strážiť dom alebo behať a nie sa vyvážať na aute......