... všetko o BMW ...
Polpy napísal:nenechaj sa ukecat na nejaku foliu a pod.to drevo sa k tej koži hodí najviac neviem si tam predstavit nič iné
Edit: tak možno pianoale okrem toho nič
Nemusim napísal:Parádní Oliver! At slouží a přináší jen radost.
Mám také Olivin Metallic barvu, ale sedan E60 a bez M-packetu, dokonce máme i stejné zimáky![]()
(letní mám Breyton Spirit 19")
Ten nápad se zlatými brzdovými třmeny, se mi líbí. Asi se budu opičit
arcteryx napísal:Čau, tak to je Tvoj ten sedan, ktorého farba s ami tak páčila (v sekcii foto-E60/61 som aj k tomu mal nejaký koment)?.
Super fotky si spravil...
Ďakujem, veru máme obaja peknú farbu
Strmene určite musia ísť do Foliatecu, "o tom žádná", a gold bude asi naozaj ta najlepšia kombinácia k Olivin. Keď si to budeš porovnávať náhodou a skúšať a prídeš na lepšiu kombináciu, nezabudni hodiť info, možno s anakoniec budem opičiť ja za Tebou
jararak napísal:ako rychlo chcel malovat? prave rozmyslam ze mozme robit taku fuserdielnu. mam zlaty alkyton, tak by sme to potom na jar porovnali (btw mam plnu pixlu, to bude na niekolko aut a nejaky ten plot)
arcteryx napísal:Provokatér
Áno páči a s farbou kože pekne ladí...
arcteryx napísal:Jeden kratky dotaz chalani...
Uz som na letnych (245/40 R18).
Predne kolesa su 15mm vovnutri od kasne,vzadu su presne 30mm.
Premyslam, ze dam dozadu podlozky 15mm. Poskromnejsie, ale nech to nie je prehnane...
Co Vy na to? Alebo nejaka ina dobra rada?
arcteryx napísal:To zase nebude vytiahnute viac ako je lic blatnikov.
Len by som rad nejake info prakticnoje od tych, co maju E60/E61, idealne s adaptivnym podvozkom (uplne idealne s M-packetovym).
Ide mi o to, ze ci to nezmeni funkcnost aktivnych stabilizatorov a riadenia.
Cize zopakujem hlavne otazky:
- vytiahnut zadne o 15mm aby to bolo rovnako ako vpredu?
- vytiahnut predok o max.15 a zadok o max.30mm aby to na pi*ny chlp licovalo s blatnikmi?
Diks za rady.
PSnoopy363 napísal:Neviem, či som si dobre vysvetlil, ale podľa toho, čo tu píšeš, 530xd má o 15mm užšiu zadnú nápravu ako prednú??? Platí to aj na E60? Presne toto riešim rozširovacími podložkami dozadu, ale len odhadujem koľko by som mal dať...
arcteryx napísal:Konecny vysledok? Predok je mozne rozsirit u mna o 12mm na koleso (uplne maximum) a zadok o 20mm na kazdu stranu.
zollo napísal:
ja to mam tiez tak podobne, predok 10mm/zadok 20mm (8J18 ET20) i ked si zadok este pyta tak 5mm na stranu, aby som sa vyrovnal predku