... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Bikemann

Re: Neseriozni predajcovia

Pondelok, 14. Januára 2013, 00:57

auto111 napísal:
K neprevzatym balikom tolko ze za slusnu cast (zrejme) moze Slovenska posta - mne sa stavalo celkom bezne ze postar nevhodil listok o doruceni zasielky ci ju vhodil do inej schranky - pritom adresa bola napisana uplne spravne. ](*,) ](*,)

Cize treba si uvedomit a pripustit aj tuto moznost (inak niektore firmy neposielaju vobec zasielky Slovensko postou :-k ).

v tomto nevdim vobec ziadny problem, stava sa mi to uplne bezne ze dotycnemu nepride ten listok do schranky. Ludia co si nieco objednaju a naozaj to chcu, tak idu sa na postu spytat ci tam nemaju nahodou balik a kedze tam je, tak si ho aj prevezmu, minuly tyzden tiez mi volal typek ze mu este nic neprislo, tak ja ze nech ide na postu sa spytat ze uz to tam musi mat a bolo to tam a vybavene.
Takze skor vidim problem na strane jebnutych kupujucich ako na poste ;)

robim to tak ze posielam dobierku len ak mi niekto zavola na telefon, vypisovacov uplne ignorujem. Vypisovaci zvacsa su len unavovaci a nie kupujuci.

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 14. Januára 2013, 09:42

no ja mam so slovenskou postou velmi silne zazitky... a ked nieco posielam hned danemu do PMky poslem aj podacie cislo, lebo tie hovada zvasa tie zlte listky ani sa neunuvaju vypisovat...

raz sa mi to stalo ked mi malo nieco prist s ebaya... chlapik poslal ja cakam beham na postu a oni ze bez cisla mi to nevedia najst... o 3 tyzdne mi pise chlapik ze sa mu to vratilo spat do UK takze fajn poslal mi peniaze spat a za postovne mi nevratil

ale i tak som vyzeral ako debil co si neprebera zasielky a robi humbuk okolo toho
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 14. Januára 2013, 10:01

S tymi zasielkami (pozabudnutymi bez oznameni) je to tak ze zdaleka nie kazdy ma cas chodit na postu a opakovane sa vypytovat ci zasielka uz prisla.

Navyse na poste ludi casto odbiju tym ze musim mat podacie cislo (ktore neexistuje pri zahranicnych zasielkach alebo ho dotycny nevie).

Inak nie je pravda ze bez podacieho cisla nevedia zistit ci zasielka dosla - staci byt otravny a potom uz vedia manualne zistit co im dosla zasielka.

vreco
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 7. Februára 2013, 14:24

To by bolo ešte všetko v poriadku ale keď vám nevedia nájsť balík aj keď máte žltý papier...
alebo prešacovanie listových zásielok v ktorých niečo je atď.
Späť k téme. Bude tomu rok čo som sa nechal ojebabrať tunajším veľmi známym a "uznávaným" predajcom zo západného Slovenska
cez neho mi bolo opravované auto ( výmena hrdzavých dielov,lakovačka,zváranie plastov atď). Nielenže oprava trvala neúmerne dlho (vyše mesiaca) ale bola aj riadne odfušovaná a za zaplatených 700e (ktoré chválabohu zaplatila poisťovňa) som dostal úplne zle nastriekaný CELÝ(!!!!) predok auta ktorý má s avusblau spoločné len to "blau" a to nieje všetko (pri preberaní som dostal odpoveď,že to len tá neónka skresľuje farbu,nuž preberal som za tmy). v priebehu týždňa (!!!) bol celý predný nárazník olúpaný od kamienkov tak,že to by som si lepšie nastriekal ja sprejom v šope. A použitie samoreziek do dreva namiesto šróbov lebo sa im asi nechcelo je čerešnička na torte.
Shrnuto a podtrženo. Celková oprava je katastrofálna,po roku sa začali robiť bublinky pod farbou atď v záhyboch kde si ich extra super lakýrnik (čo nemal pri toľkej roboť čas na moje auto) nedal záležať.
Keby som tu meno napísal tak mi asi nik neuverí,že to mi robila jeho partia. márne som sa pokúšal dovolať mechanikovi po spomienke reklamácie. Nemám čas to riešiť ani chuť,neplatil som to z "vlastného" vrecka. Ak má svedomie tak sa mi ozve a vyriešime to,určite si pamätá.
Obrázok

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 7. Februára 2013, 14:54

vreco, toto co si napisal stoji uplne za prd v tejto teme, pokial nenapises o koho ide :roll:
F11 525d
E70 35d

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 7. Februára 2013, 16:12

presne ...anonymne vyplakavanie si nechaj na fejsbuk, alebo do krcmy....
ked uz sa tu chces stazovat a mozes odfalknutu rpacu aj dokazat, tak uved o koho sa jedna...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Borisss

Štvrtok, 7. Februára 2013, 16:23

Pripajam sa aj ja, urcite je prinosnejsie preniest to do roviny problem->vyriesenie->spokojnost na oboch stranach, ako sa len anonymne stazovat.

vreco
Auto: Potuzený Touring

Štvrtok, 7. Februára 2013, 18:23

Práve pre toto nejdem písať kto to je :wink:
lebo tento klub je postavený na určitej hierarchii kde istý členovia majú postavenie "bohov" a ich názor je priam uctievaný a keby som to napísal tak to ajtak ten človek bude dementovať a tváriť sa,že sa nič nestalo a všetko je v poriadku. Ja som sa to snažil vyriešiť k mojej spokojnosti ale neuspel som. Ak niekto chce ja mu to meno (PM) napíšem a ajtak polovica ľudí nad tým zakrúti hlavou a povie,že si vymýšľam lebo je to človek čo xyz ľuďom pomohol. tak som sa tunak teda vyplakal a pôjdem k matkinmu hrobu sa vyrozprávať aký sú tu ľudia zlý,ok? [-(
Obrázok

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Štvrtok, 7. Februára 2013, 18:27

vreco napísal:
lebo tento klub je postavený na určitej hierarchii kde istý členovia majú postavenie "bohov" a ich názor je priam uctievaný a keby som to napísal tak to ajtak ten človek bude dementovať a tváriť sa,že sa nič nestalo a všetko je v poriadku. Ja som sa to snažil vyriešiť k mojej spokojnosti ale neuspel som. Ak niekto chce ja mu to meno (PM) napíšem a ajtak polovica ľudí nad tým zakrúti hlavou a povie,že si vymýšľam lebo je to človek čo xyz ľuďom pomohol. tak som sa tunak teda vyplakal a pôjdem k matkinmu hrobu sa vyrozprávať aký sú tu ľudia zlý,ok? [-(

tak toto si uplne nadherne napisal =D>
Naposledy upravil/-a johnyfly1 v Štvrtok, 7. Februára 2013, 20:25, upravené celkom 1 krát.
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 7. Februára 2013, 18:52

Ja viem kto je to a verim ti :thumbup:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

cretino

Piatok, 8. Februára 2013, 08:45

vreco napísal:

ja by som to meno rad poznal, ked tak mi posli prosim PM :thumbup:
F11 525d
E70 35d

cilla
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Utorok, 12. Februára 2013, 11:16

aj ja chcem vediet ,ma v nicku TT ? :D alebo je to niekto z BA?

cretino

Utorok, 12. Februára 2013, 13:33

..odpoved v PM ziadna, zabudlo sa? :roll:
F11 525d
E70 35d

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 12. Februára 2013, 14:49

boha chlapi, sak z toho nerobte tajnosti. Sme tu od toho aby sme si pomahali, tak ked Vas niekto ojebe, treba to sem zavesit!
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Utorok, 12. Februára 2013, 14:53

voMacK napísal:
boha chlapi, sak z toho nerobte tajnosti. Sme tu od toho aby sme si pomahali, tak ked Vas niekto ojebe, treba to sem zavesit!

+1000
Nissan GTR

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných