... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:K neprevzatym balikom tolko ze za slusnu cast (zrejme) moze Slovenska posta - mne sa stavalo celkom bezne ze postar nevhodil listok o doruceni zasielky ci ju vhodil do inej schranky - pritom adresa bola napisana uplne spravne.![]()
![]()
Cize treba si uvedomit a pripustit aj tuto moznost (inak niektore firmy neposielaju vobec zasielky Slovensko postou).
vreco napísal:Práve pre toto nejdem písať kto to je![]()
lebo tento klub je postavený na určitej hierarchii kde istý členovia majú postavenie "bohov" a ich názor je priam uctievaný a keby som to napísal tak to ajtak ten človek bude dementovať a tváriť sa,že sa nič nestalo a všetko je v poriadku. Ja som sa to snažil vyriešiť k mojej spokojnosti ale neuspel som. Ak niekto chce ja mu to meno (PM) napíšem a ajtak polovica ľudí nad tým zakrúti hlavou a povie,že si vymýšľam lebo je to človek čo xyz ľuďom pomohol. tak som sa tunak teda vyplakal a pôjdem k matkinmu hrobu sa vyrozprávať aký sú tu ľudia zlý,ok?
vreco napísal:Práve pre toto nejdem písať kto to je![]()
lebo tento klub je postavený na určitej hierarchii kde istý členovia majú postavenie "bohov" a ich názor je priam uctievaný a keby som to napísal tak to ajtak ten človek bude dementovať a tváriť sa,že sa nič nestalo a všetko je v poriadku. Ja som sa to snažil vyriešiť k mojej spokojnosti ale neuspel som. Ak niekto chce ja mu to meno (PM) napíšem a ajtak polovica ľudí nad tým zakrúti hlavou a povie,že si vymýšľam lebo je to človek čo xyz ľuďom pomohol. tak som sa tunak teda vyplakal a pôjdem k matkinmu hrobu sa vyrozprávať aký sú tu ľudia zlý,ok?
voMacK napísal:boha chlapi, sak z toho nerobte tajnosti. Sme tu od toho aby sme si pomahali, tak ked Vas niekto ojebe, treba to sem zavesit!