... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Re: Neseriozni predajcovia

Utorok, 12. Februára 2013, 15:24

ale sak ho nechajte, infantilne sa vyplakal a hneď je svet ružovejší :thumbup:

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Utorok, 12. Februára 2013, 15:44

napíš to sem prosímťa a máš kľud :wink: každého to zaujíma a možno práve týmto sa to nejak pohne v tvoj prospech :)
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Utorok, 12. Februára 2013, 16:00

pre mna tu nikto nie je boh... [-X a stále tvrdím, čo si nespravíš sám to nemáš...takže kludne povedz a ak sa aj dotyčný bude brániť stáči hodiť foto a uvidíme... 8-[
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

PetoK
Kraj: Žilinský

Streda, 13. Februára 2013, 23:59

Jasné, treba zvereniť... inak to tu nemá význam písať...

Lipo69

Štvrtok, 14. Februára 2013, 08:18

vreco napísal:
Práve pre toto nejdem písať kto to je :wink:
lebo tento klub je postavený na určitej hierarchii kde istý členovia majú postavenie "bohov" a ich názor je priam uctievaný a keby som to napísal tak to ajtak ten človek bude dementovať a tváriť sa,že sa nič nestalo a všetko je v poriadku. Ja som sa to snažil vyriešiť k mojej spokojnosti ale neuspel som. Ak niekto chce ja mu to meno (PM) napíšem a ajtak polovica ľudí nad tým zakrúti hlavou a povie,že si vymýšľam lebo je to človek čo xyz ľuďom pomohol. tak som sa tunak teda vyplakal a pôjdem k matkinmu hrobu sa vyrozprávať aký sú tu ľudia zlý,ok? [-(

Ako prepac ale toto si si mohol usetrit.
Ked nechces pisat s kym mas zle skusenosti tak naco sem VOBEC pises ?!
A just ta tu budu ludia presviedcat ze to mas zverejnit a ty sa tu ides hrat na tajnoskara, no co ti je 16 rokov ???

Hlavne ze ani ludom do PM neodpises, ako neviem co si o tebe mysliet ze si pozer alebo ze potrebujes pozornost ?
Boha tak napisem sem kto ma ojebal a kto chce si to vezme k srdcu a kto nie tak nie, neriesim idem dalej. Ako bolo povedane toto forum je aby si ludia navzajom pomahali, ale tvoje tliachanie je na dve veci kedze postrada vobec dake informacie.

Aj tak si myslim ze sem nenapises o koho ide.

Sorry ze som sa rozpisal, ale akosi ma to vytocilo aj ked vacsinou to zvyknem odignorovat.
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 14. Februára 2013, 08:34

Lipo69 napísal:
Ako prepac ale toto si si mohol usetrit.
Ked nechces pisat s kym mas zle skusenosti tak naco sem VOBEC pises ?!
A just ta tu budu ludia presviedcat ze to mas zverejnit a ty sa tu ides hrat na tajnoskara, no co ti je 16 rokov ???

Hlavne ze ani ludom do PM neodpises, ako neviem co si o tebe mysliet ze si pozer alebo ze potrebujes pozornost ?
Boha tak napisem sem kto ma ojebal a kto chce si to vezme k srdcu a kto nie tak nie, neriesim idem dalej. Ako bolo povedane toto forum je aby si ludia navzajom pomahali, ale tvoje tliachanie je na dve veci kedze postrada vobec dake informacie.

Aj tak si myslim ze sem nenapises o koho ide.

Sorry ze som sa rozpisal, ale akosi ma to vytocilo aj ked vacsinou to zvyknem odignorovat.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

jozko2828

Štvrtok, 14. Februára 2013, 09:35

asi bude lepšie rovno zmazať tento príspevok lebo:
1. nikomu nepomohol
2. nič sme sa nedozvedeli
3. dotyčný "o ktorom sa hovorí" (asi si máme domyslieť) sa nemôže brániť
4. nemá v podstate žiadnu výpovednú hodnotu
5. je pod ním x ďalších príspevkov, ktoré len umelo zvyšujú ego dotyčného...

takže podľa mňa zbytočne to tu rozťahovať ďalej.... proste zmazať a hotovo... a nabudúce zmazať rovno príspevok, ktorý neobsahuje meno predajcu, dodávateľa služby atď. .... ](*,) zbytočne sa to tu zasiera... #-o
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 14. Februára 2013, 12:30

veď už aj deti na pieskovisku si povedia o čo ide, tak hádam sa umúdri a vyjadrí sa ešte k danej veci
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ

Štvrtok, 14. Februára 2013, 13:23

Takze ja ako clovek co pozna Vreca a poznam meno tej osoby ktoru tu Vreco oplakaval to poviem ja lebo on to nechce riesit lebo ho tu budete vsetci hatovat osocovat a neverit mu, ale mne to je jedno takze boli to ludia od TT-Simika nie priamo on ale cez neho to islo. Kludne si myslite ze sme si to vymysleli ale viacery z nasho okolia vedia ako to bolo, navyse ta praca bola odfusnuta jak svina len co je pravda, takze to patri sem do temy ojebal ma clen resp. jeho kamosi, hlavne ked to ja vybavujem a davam to robit kamosom, to s tymi nadbohmi ma plnu pravdu vsetci sa tu bijete do prs aky ste spravodlivy potom pride niekto kto povie ze ste farizeji a toho cloveka potom treba eliminovat lebo povedal nieco proti nam. Je mi jedno co si kto o mne mysli alebo bude mysliet ja to prezijem len sa uvedomte ze nie su tu vsetci dobry a vsetci kamarati !!!!
PS: som zvedavy ci budem odmeneni aj ovocickom za pravdu !!!! :twisted:
LSD hrkalka

ice.blade

Štvrtok, 14. Februára 2013, 13:26

niet sa comu divit, simik nestiha = kvalita ide dole a niekedy az tak dole ze je to k placu, proste tak to byva vo vela pripadoch ;)

jozko2828

Štvrtok, 14. Februára 2013, 13:31

za mňa máš :thumbup: ja som so Simikom nič neriešil a ani sa zatiaľ nechystám... [-X

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 14. Februára 2013, 13:40

Lil_Ego napísal:
Takze ja ako clovek co pozna Vreca a poznam meno tej osoby ktoru tu Vreco oplakaval to poviem ja lebo on to nechce riesit lebo ho tu budete vsetci hatovat osocovat a neverit mu, ale mne to je jedno takze boli to ludia od TT-Simika nie priamo on ale cez neho to islo. Kludne si myslite ze sme si to vymysleli ale viacery z nasho okolia vedia ako to bolo, navyse ta praca bola odfusnuta jak svina len co je pravda, takze to patri sem do temy ojebal ma clen resp. jeho kamosi, hlavne ked to ja vybavujem a davam to robit kamosom, to s tymi nadbohmi ma plnu pravdu vsetci sa tu bijete do prs aky ste spravodlivy potom pride niekto kto povie ze ste farizeji a toho cloveka potom treba eliminovat lebo povedal nieco proti nam. Je mi jedno co si kto o mne mysli alebo bude mysliet ja to prezijem len sa uvedomte ze nie su tu vsetci dobry a vsetci kamarati !!!!
PS: som zvedavy ci budem odmeneni aj ovocickom za pravdu !!!! :twisted:

dakujeme za info! :thumbup:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

cretino
Auto: ..kombik :)

Štvrtok, 14. Februára 2013, 14:31

konecne, toto trvalo.. ](*,)

teraz moja dodatocna otazocka, ked si po par dnoch zistil, ze to stoji za hovno, boli ste mu to tam oje.at o hlavu s tym, ze tu pracu a hlavne jej vysledok chces reklamovat?
F11 525d
E70 35d

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ

Štvrtok, 14. Februára 2013, 14:43

Toto je skor otazka na Vreca ale co viem ano chcel to rekamovat a aj si zohnal cislo na typka ale ten to pre istotu nedvyhal, ale podrobnosti neviem a nechcem tu niekoho nepravom obvynovat to nie je moj styl....
LSD hrkalka

fox1k
Auto: BMW

Štvrtok, 14. Februára 2013, 16:07

no a teraz by sme si mali vypočuť názor druhej strany, stále nevieme o čo ide :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 219 neregistrovaných