... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
vreco napísal:Práve pre toto nejdem písať kto to je![]()
lebo tento klub je postavený na určitej hierarchii kde istý členovia majú postavenie "bohov" a ich názor je priam uctievaný a keby som to napísal tak to ajtak ten človek bude dementovať a tváriť sa,že sa nič nestalo a všetko je v poriadku. Ja som sa to snažil vyriešiť k mojej spokojnosti ale neuspel som. Ak niekto chce ja mu to meno (PM) napíšem a ajtak polovica ľudí nad tým zakrúti hlavou a povie,že si vymýšľam lebo je to človek čo xyz ľuďom pomohol. tak som sa tunak teda vyplakal a pôjdem k matkinmu hrobu sa vyrozprávať aký sú tu ľudia zlý,ok?
Lipo69 napísal:Ako prepac ale toto si si mohol usetrit.
Ked nechces pisat s kym mas zle skusenosti tak naco sem VOBEC pises ?!
A just ta tu budu ludia presviedcat ze to mas zverejnit a ty sa tu ides hrat na tajnoskara, no co ti je 16 rokov ???
Hlavne ze ani ludom do PM neodpises, ako neviem co si o tebe mysliet ze si pozer alebo ze potrebujes pozornost ?
Boha tak napisem sem kto ma ojebal a kto chce si to vezme k srdcu a kto nie tak nie, neriesim idem dalej. Ako bolo povedane toto forum je aby si ludia navzajom pomahali, ale tvoje tliachanie je na dve veci kedze postrada vobec dake informacie.
Aj tak si myslim ze sem nenapises o koho ide.
Sorry ze som sa rozpisal, ale akosi ma to vytocilo aj ked vacsinou to zvyknem odignorovat.
Lil_Ego napísal:Takze ja ako clovek co pozna Vreca a poznam meno tej osoby ktoru tu Vreco oplakaval to poviem ja lebo on to nechce riesit lebo ho tu budete vsetci hatovat osocovat a neverit mu, ale mne to je jedno takze boli to ludia od TT-Simika nie priamo on ale cez neho to islo. Kludne si myslite ze sme si to vymysleli ale viacery z nasho okolia vedia ako to bolo, navyse ta praca bola odfusnuta jak svina len co je pravda, takze to patri sem do temy ojebal ma clen resp. jeho kamosi, hlavne ked to ja vybavujem a davam to robit kamosom, to s tymi nadbohmi ma plnu pravdu vsetci sa tu bijete do prs aky ste spravodlivy potom pride niekto kto povie ze ste farizeji a toho cloveka potom treba eliminovat lebo povedal nieco proti nam. Je mi jedno co si kto o mne mysli alebo bude mysliet ja to prezijem len sa uvedomte ze nie su tu vsetci dobry a vsetci kamarati !!!!
PS: som zvedavy ci budem odmeneni aj ovocickom za pravdu !!!!