... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BMW318i napísal:komplet vyfukovy system , zvody ,sanie , filter , ostra vacka , diff , short shift , zotrvacnyk + mensie veci ako termo paska sviecky kable ..nakoniec poriadny chip a odlahcit a mas slusny vykon
BinKooL napísal:Tak trojliter mam aj ja a tiez sa mi ten vykon nezda, proste napr.: nove scirocco r nedam ani keby som chcel a to je jaky verkel:) To uz ma pomaly za chvilku budu 320D predbiehat ako tak pozeram, takze tak o tej ''super'' rade kupit si trojliter
![]()
Vela moznosti ako za relativne male peniaze dostat celkom dobry vykon nie je vela, resp. nie su ziadne take upravy na benzinakoch. Mozes ist do tychto uprav, ale priprav si par stovak € minimalne: Siska, zvody, vyfuk, prec kat, pripadne diferak s inym pomerom, ak ti ide o akceleraciu. Potom to chipni a zistis ze mas 20Konikov za 2000€
Je to nasa dan za ten krasny zvuk a vonu benzinu, z vyfukov![]()
![]()
![]()
BinKooL napísal:Aby vam tu nahodou neuslo slovicko, za ktore, mozete cloveka chytit, deti![]()
![]()
![]()
Scirocco som pouzil preto, lebo som sa nechytal s 3 Litrom od BMW a dal som to ako priklad toho, ze technika ide dopredu. Avsak vsetko ma svoje + a -. Takisto ten jednoliter, co ma 100k, asi nebude uplne to prave, co sa tyka zivotnosti a co by som ja chcel, ale to je vec vkusu, niekoho vysnivany sen je Skoda Fabia Monte Carlo a niekoho M3. Ten prvy si mysli, ze v tom bohvieaky rozdiel nie je. Ten druhy ho vysmieva.![]()
![]()
![]()
Chcem to len zhrnut, ze doba ide dopredu, obsah je stake este velmi velmi velky urcujuci parameter vykonu. A ty ked mas 5 rokov, porovnavas podla kridiel, puklic, plastov a kdejakych sraciek, tak to je tvoj problem. Obsah je stale a bude nenahraditelna vec pri tuningu. Ak sa nebavime o peniazoch vypravaj si co chces, ale z 3.0 urobis vzdy viac ako z 1.0, ty mudrlantko.
Takisto ako chlapci vyssie pisu, tych 2000€ treba ratat, aby to fakt poznal aj pocitovo, aj papierovo.
Z benzinu v podstate chipom nic neziskas, iba placebo efekt za 400€. Kebyze mam diesel s preplnovanim a manual, tak prva vec, co spravim, je chip. Benzin s chipom takisto, aj ked tam dost rastie spotreba. Kup si radsej nieco do interieru, co ti sprijemni priblizovanie z bodu A do bodu B
Scirocco pre mna je a bude verkel! Je to VW a co vie VW, vie BMW minimalne 2krat tak lepsie. O cene sa nebavim. Myslim, ze sme na BMW Fore, tak sa necuduj, takemu nazoru
eko.fresh napísal:
Neviem preco si pouzil zrovna Scirocco R ktore ma 265 turbo koni a ma asi o 100kg+ menej ako E46