cawte. ja mám e46 a volant vrch zodretý skoro do (živého) a spodná časť ako nová. Auto ma podľa tachometra 170 000 +- (podľa mna to aj sedí)sedačka nieje moc vydretá ani interier. No ale nejde mi do hlavy ten volant majú to také BMW taky materiál čo sa hneď zoderie tam kde sa používa najviac? je to originál neboli na nom žiadne kúpne návleky alebo čo to by ho ušetrilo ale zas sa mi to nevidí.Má niekto s tým skúsenosti?
bud to mal pred tebou daky murar co mal ruky ako smirgel alebo to jednoducho nema 170t km
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Treba si aj uvedomiť kde sa to auto primárne používalo, predsa je iné 170 tk diaľnica, kde sa ide pomaly stále rovno a iné, keď to auto jazdí 90% mesto.
bud to mal pred tebou daky murar co mal ruky ako smirgel alebo to jednoducho nema 170t km
to teraz nechcem riešiť či má či nie jednoducho podla ostatných veci by som povedal že aj má. Ked ja si poriadne nepamätám aký bol keď som ho kupoval :) + minulý rok som mal svadbu a ten prsteň fakt tomu dopomohol, ale zas moje km možno 20 000 za 2 roky...No ale je zodrate je to na môj štýl jazdy väčšinou používana lavá ruka.No v blízkej dobe by som ho chcel aj predať ale ten volant tomu fakt špatí. Tak že náhodou či nemá niekto s tým podobné skúsenosti. takže to nieje tým že bmw to robí nejake komfortnejšie tým nachýlnejšie??
Mozno tam majitel stale montoval tu paku proti ukradnutiu..
no možné to je kto vie len ma zaujímalo či sa niečo podobne nestalo niekomu ešte. No a mám aj zamknutie spatečky už neviem presne názov nechce sa mi pozrieť viete o čo ide to je asi výbava že? tak prvý majiteľ sa možno bál o auto kto vie
Raz som pracoval v jednej firme, kde auta (mazda, mitsubishi a isuzu, vsetko to boli SUV, spolu 6 kusov) boli kupované ako nové a mali najazdené 30000-40000km. Volanty mali kožené a poriadne zodraté po celom obvode. Robotníci to nesetrili, špinavé tvrdé dlane spravili svoje a to sa jazdilo denne 4x do 10km.
Vyšúchaný volant znamená niekedy, že auto nezažilo čelnú zrážku, pretože volant by sa ohol a museli by ho vymenit.