... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Re: volant na BMW- čkách

Pondelok, 4. Februára 2013, 09:54

voda, vlhkost, pot... ja som si doniesol auto so 160k km, zima si spravila svoje (bol som sprosty, ze s mokrymi rukami som obchytkaval ten volant) a za 15k km ho nenormalne zosuchalo
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 4. Februára 2013, 15:44

fafa111 napísal:
....
Vyšúchaný volant znamená niekedy, že auto nezažilo čelnú zrážku, pretože volant by sa ohol a museli by ho vymenit.

pokial sa ohne volant tak je to uz riadna supa a vtedy to vidis aj na inych miestach ako len na volante :D
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Jozef
Autor témy
Auto: BMW 318i 105kw

Pondelok, 4. Februára 2013, 20:44

TomNR napísal:
voda, vlhkost, pot... ja som si doniesol auto so 160k km, zima si spravila svoje (bol som sprosty, ze s mokrymi rukami som obchytkaval ten volant) a za 15k km ho nenormalne zosuchalo

toto je celkom dobre myšielnka, moja žena sa stále potí ma stresy zo šoférovania a ja sa ju snažím dávať čo najviac šoferovať aby si zvykala no už je to lepšie

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Utorok, 5. Februára 2013, 14:14

Ked sa tu uz keca o volantoch, zverim sa s problemom, ktory ma tazi, odkedy mam BMW.
Na vsetkych autach som si nastavoval volant relativne nizko, aby som aj v zime v hrubom kabate bez problemov dosiahol na jeho hornu cast a mohol nim normalne tocit (teda prejst rukou cez 12-tu hodinu). Ked si svoj M-kovy volant nastavim do idealnej polohy, nevidim polovicu pristrojovky. Zaclana mi smerovky, hornu cast budikov, takze nevidim, ako idem rychlo, ani ci mi blika DSC atd..
Ked si ho nastavim vyssie, aby mi nezakryval ziadne kontrolky, je mi nepohodlne dvihnut ruku k hornej casti volantu, takze na parkovisku pri toceni podvedome ruckujem jak stary zavoznik na avii, teda hybem rukami v okoli polohy tristvrte na tri (plus minus par stupnov). Ma niekto taky problem ? Da sa to nejako vyriesit sedadlom ? Sedadla mam tie sportove dofukovacie, meriam 180cm.

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Utorok, 5. Februára 2013, 14:34

vyhriat si voz a nekarovat v kabate...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Dogg88
Auto: n/a

Utorok, 5. Februára 2013, 15:47

tak mas pravdepodobne zly posed za volantom :)
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných