... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
skoki
Autor témy
Auto: BMW e46 328i touring
Kraj: Bratislavský

power pedal BMW

Utorok, 29. Januára 2013, 14:04

tot som nasiel na nete, nema to niekto v aute? je citit lepsiu odozvu na plyn? má to vobec význam?

http://www.auto-ksport.cz/cz499--power-pedal-bmw.html

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Re: power pedal BMW

Utorok, 29. Januára 2013, 15:27

mam taky pocit ze zapojenim vlastneho rozumu dokaze kazdy vodic to iste ako tento zazracny power box.

V rezime normal pojde rovnako ako teraz. "City" mod stlaci krivku dole a aj ked budete mat plyn na 50%, odpoved motor bude tak 30%. (setri palivo)
Rezim "sport" bude naproti tomu ostry a mozno 20-30%-ne stlacenie pedala je ako keby ste do neho kopli na 50-60%. Power box nevykuzli ziaden extra vykon, len reakcia motora na tuknutie do pedal bude ina.

V modelarskom svete sa tomu hovori nastavenie exponencialu a ma ho kazda lepsia vysielacka. Je to dobre pre novacikov, ale skuseni jazdec si to vypina, lebo nikto nevie lepsie kolko plynu naozaj treba, ako jeho prst. Mam pocit ze v aute to bude to iste. Takze jemnejsia noha v meste, tvrdsia pri zavode a usetrenych €250 vrazit do niecoho uzitocnejsieho.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Borisss

Utorok, 29. Januára 2013, 20:08

salat napísal:
...Takze jemnejsia noha v meste, tvrdsia pri zavode a usetrenych €250 vrazit do niecoho uzitocnejsieho.

Presne tak, napriklad pekny vikend niekde s priatelkou alebo manzelkou :wink:

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Utorok, 29. Januára 2013, 20:38

tak podla mna chalani je to totalna kokotina a zbytocne vyhodene peniaze, kazdy kto zapoji svoj sedliacky rozum a kazdy kto daval troska pozor na zakladnej skole na Fyzike hadam pochopi, ze je to fakt totalny "FAKE" ](*,) ](*,) :-&
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Simpson
Kraj: Košický

Utorok, 29. Januára 2013, 20:50

radsej si kupte za tych 250€ sadu na znizovanie paliva pomocnou vyrobou cisteho vodika, a k tomu pistalku do vyfuku napodobnujucu BOV efekt :mrgreen: :mrgreen:

skoki
Autor témy
Auto: BMW e46 328i touring

Utorok, 29. Januára 2013, 23:33

ja som nemal v plane to kupovat, len ma to zaujalo, kedze som to este nevidel. Viem že niečo podobne maju standardne Mka ale neviem ako presne to funguje a ci je to naozaj citit.

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Streda, 30. Januára 2013, 19:54

toto je presne to isté už je to na trhu dlho, nerobí to nič akurát šetrí čas, a to presne ten ktorý ti trvá zošľapnutie plynu z kľudu na podlahu.........

http://www.google.sk/#hl=sk&tbo=d&sclie ... 80&bih=685

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných