... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:
to je jak keby si povedal, ze si dobry sofer, ked mas zapnuty autopilot...sak o tom vravim..ze bez auto aim tam netrafis ani stodolu
ice.blade napísal:to je v pohode ked si to postrehol iba v jednej scéne a prvej hre :)boha, dnes som chvilku hral mafiu 2 a este nejaku inu hru ktorej nazov uz neviem a normalne mi to na xboxe v jednej scene sekalo
k33p napísal:Už trochu trepes. konzola a pc su dve rôzne platformi
 box som kupoval s tym ze na strielacky budem lama a nebudem ich vlastne ani hrat ale teraz je to ine... ale to su mesiace treningu aby si bol AIMer na urovni, ten kto chce sa to nauci, ten kto nie len picuje a hovori ze je gamepad kokotina
 box som kupoval s tym ze na strielacky budem lama a nebudem ich vlastne ani hrat ale teraz je to ine... ale to su mesiace treningu aby si bol AIMer na urovni, ten kto chce sa to nauci, ten kto nie len picuje a hovori ze je gamepad kokotina  
 kto nevyskusal a nehral xy hodin tak neuveri ze je to tiez dokonale, hlavne ta viac bavi schovavat sa za rozne predmety vykukat a tak vsetkych kilcovat jedna radost, na PC ides skor bezhlavo do akcie ako big boss
 kto nevyskusal a nehral xy hodin tak neuveri ze je to tiez dokonale, hlavne ta viac bavi schovavat sa za rozne predmety vykukat a tak vsetkych kilcovat jedna radost, na PC ides skor bezhlavo do akcie ako big boss 
voMacK napísal:Ja tvrdim, ze ku presnemu miereniu je potreba mys + klavesnica.

na to sa netreba skladat
 na to sa netreba skladat