... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
m4x napísal:keby sa dal hrat aj crysis s mysou a klavesnicou, dovi dopo, isto sa da zvyknut na ten gamepad, viaceri mi to potvrdili a stale potvrdzujum, ale niektore hry si proste vyzaduju pri plnom nasadeni aj rychlost odozvy co s joystickom moze byt troska problem
este som sa poriadne nenahral na svojom xboxe, nemam cas, ale co som skusal zapozicane ps 3 take fps hry boli pre mna hrozov na tom joysticku, no kazdopadne xbox joystick mi viac sedi a co som spozoroval nejaky youtube videa tak ovladanie vyzera byt zjavne lepsie prisposobene, uvidim, snad potvrdim :-))
runder napísal:pri xboxe sa mi zase najviac pri ovládači páči, že sa dá krajšie pridávať, proste sa rozbehnete aj s polkou plynu ale na playku stále maxaspoň niekedy to tam tak bývalo a nič nemenili zdá sa mi
voMacK napísal:prejst hru na pockanie a hrat ju povedzme na profi urovni su uplne odlisne veci.. CoD da za par hodin aj retard..ale skus napr v BF3 byt dobry a presny...na ovladac mozes rovno zabudnut...
k33p napísal:Cod sa dá prejsť aj za pár minút. Presný a dobrý si aj s automatickym zameriavanim bežné na ovladaci a áno hrajú sa aj na profi úrovni konzolove turnaje u nás niesu moc rozšírené.