... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Marty-N napísal:...myslím že nebolo by odveci dohodnúť sa s niekym kto tam príde s bufetom a proste by sa platilo za to čo ludia spotrebuju,občerstvenie+nejaké tie pečienky.Proste by si tam prišiel zarobiť.Vieš ako myslím.Ked zajednáš sudy tak beztak tam budeš musieť mať niekoho kto bude čapovať a obsluhovať,takto keby si sa dohodol s nejakým "pojazdným bufetárom" že by si prišiel zarobiť by aj tebe odpadlo kopec starostí.
maiki napísal::lol: niekto sa stym "plagatom" potrapil...
maniaczv napísal:snad niesi sam na organizaciu .... ci ?
Hajecek napísal:ehm zatial ano ... jeden chalan mi zatial napisal ze ma nejake sponzorske predmety to je vsetko
Z3M coupe napísal:ahoj ak by si chcel mozem ti stym pomoct.posledny kamenak v padocku som tam pomahal organizovat a trat na slalom som staval ja.Som z MA a pokial to zo zrazom myslis vazne mozme ti pomoct mozes ratat s cca 8ludmi.Povodne sme chceli pokracovat v Fotasovom Kamenaku ale nejako sa k tomu stale nemozme dostat.
stewe12 napísal:aj ja velmi rad pomozem, aj na plagat som sa hlasil ked uz to robim aj popri robote! Inak Baba je uz na 100% iste? bo dneska som riesil veci s kamaratom a ma znamosti na Slovakiaringu! asi by sa aj dalo nieco poriesit, len treba mu dat vediet ci ma ci nema riesit ten jeden den pre nas!