... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

a trávnatá plocha na parkovanie/stanovanie..
 a trávnatá plocha na parkovanie/stanovanie.. 

Fotas napísal:...ked som si precital Vase nazory a navrhy, tak priblizny material mal byt uz vonku, aby mal kazdy cas , na rozmyslenie.
 .. to urcite ne ... ale tak treba najst dobre miesto ... viem este o jednom parkovisku celkom velke nikto tam nebyva auta by sa v pohode mohli naskladat na prijazdovu cestu ... parkovisko by sa dalo vyuzit na nejake tie driftikove zavody ale treba tam ponosit pneu ja som tam bol len s jednym clovekom na 200sx keby nemal skryty fb ukazem aj video ... ako to tam vyzera ... stany by sa tam tiez dali rozlozit takze bolo by aspon toto
 .. to urcite ne ... ale tak treba najst dobre miesto ... viem este o jednom parkovisku celkom velke nikto tam nebyva auta by sa v pohode mohli naskladat na prijazdovu cestu ... parkovisko by sa dalo vyuzit na nejake tie driftikove zavody ale treba tam ponosit pneu ja som tam bol len s jednym clovekom na 200sx keby nemal skryty fb ukazem aj video ... ako to tam vyzera ... stany by sa tam tiez dali rozlozit takze bolo by aspon toto  

) minimálne
 ) minimálne  

len to treba najprv dohodnúť kde a kedy :-) + mohol by sa urobiť nejaký plagátik ako reklama
 len to treba najprv dohodnúť kde a kedy :-) + mohol by sa urobiť nejaký plagátik ako reklama  to by sme zdielali potom hocikde na bmw fanúšikovských stránkach
 to by sme zdielali potom hocikde na bmw fanúšikovských stránkach 
Jeffri napísal:Inak viem to rozšíriť aj do česka.. žeby prišli aj čes z bmwklubu.cz a e46klubulen to treba najprv dohodnúť kde a kedy :-) + mohol by sa urobiť nejaký plagátik ako reklama
to by sme zdielali potom hocikde na bmw fanúšikovských stránkach
 a baby mozu umyvat, to je skoro vsade na zrazoch to len treba dat do programu a najst niake atraktivne cajocky a bude!
 a baby mozu umyvat, to je skoro vsade na zrazoch to len treba dat do programu a najst niake atraktivne cajocky a bude!