... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MateX3 napísal:no oni to vymenia za 5 minut v regnume tiez si myslim, akurat musia zauctovat dve hodiny minimalne
depressman napísal:Tak tak veru na Crumara sa da 200% spolahnut.![]()
![]()
TT-SIMIK napísal:Ok kupec bude čoskoro,týmto to považujem za uzavreté,ja sa tu nebudem dohadovat z človekom,čo chcel za 100e roboty mať nové svetla z výroby!Toto je poučenie že su roboty ktoré ja robiť nebudem,aj ked som mal po vas este dva telefonáty na opravu.Opravil som na bmw veci čo iný nezvládli,vylepšil som veci ktoré v bmw nedomysleli,takže nejaký detailista mi nebude kaziť meno!Kupcu už mám,dokonca aj dvoch,len to musím doriešiť s ním,že kedy ako....
Nech si urobí kazdy názor,ja tu nebudem nikoho presvedcovat o ničom .Ja viem svoje a mám čisté svedomie,že som to urobil najlepšie ako som vedel a tu vidíte,že mám vôľu to riešiť.Mne tiež napísalo pár členov,že tie svetla sa zle robia.Už viem že by som ich nikdy nerobil....
mano22 napísal:Kupil som motor od uzivatela MaTuloo, motor mal byt plne fukcny,nabehanych okolo 200tis.,no ked som ho dal nahodit do svojho auta,mechanik mi povedal ze musel mat najazdenych milion kilometrov. motor klepe,dymi a je proste v p.ci.
Aspon mam cez zimu co rozoberat,aby som ho mohol dat aspon do srotu![]()
MaTuloo mi dal zarobit tak 500€