... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:a aka je vyhoda toho hrania online? ze sa pripojim do aktivnej hry a hram proti niekomu na nete? a nedaju sa nejake piratske online servre natiahnut?
ako ono to moze byt fajn hravat online ale ja som skor ze si k tomu sadnem s priatelkou alebo so znamimi a popasujeme si svoje sily alebo si zapnem nejaky simulator dame na striedacku timeattack na urcity pocet kol, nechcem pri tom presedet nekonecno hodin :)
Joey napísal:Potom si kúp Nintendo WII. Keď na jednej konzole si chcete zahrať viacerí tak je to bezkonkurenčné.
auto111 napísal:M3 lover : asi si myslel (tuzerske) NFS Underground a pod. lebo prave Shift a Shift 2 su velmi podarene a dokonca tam ani policajti nie su.
M3 lover napísal:Mpower: ten NFS Shift si nemyslel ale tak celkom vážne ? ak to malo byť niečo čo može konkurovať GT5 a Forze, tak sa nenechaj potom vysmiat ty
NFS už je roky hra pre deti, ktorých baví "ísť" 300km/h, tresnuť do policajného auta a závodiť si dalej.. masívne si vytunit svoje aj tak hnusné auto a množstvo iných debilin...
auto111 napísal:M3 lover : asi si myslel (tuzerske) NFS Underground a pod. lebo prave Shift a Shift 2 su velmi podarene a dokonca tam ani policajti nie su.
ice.blade napísal:ak by bola moznost ojekabatit aj novu revizu neda sa spravit flash aby prepisal ip/adresu live servra aby sa zamedzilo pripojeniu s tym ze budu fungovat sietove sluzby? nikdy som konzolu nemal okrem ps1 com mal nejaky cas pozicanu