ono ked kupis 4GB verziu mas moznost vlozit interny sata disk + externy... radsej kupim 4GB verziu fungel novu za 150€ so vsetkym ako sa patri a vlozim do toho nejaky disk (po suplikoch sa mi ich dost vala ktore nevyuzivam) a ak by zobral 500GB alebo 1TB tak by to bolo plus...
co sa tyka moznosti flashu alebo ineho prelomenia ochrany tak som sa to tu na fore nechel moc pytat ajked ma to dost zaujuma, live hravat urcite nebudem ak by sa dalo cez LAN spojit dva flashnute xboxy a tak hrat bolo by fajn, otazka je ze co to spravi ak sa xbox s flashom pripoji do siete kde je internet... da sa nejako zistit ake kodove oznacenie ma dana konzola predtym nez ju naozaj kupim? podla nejakych indicii?
o tom prehrievani som cital a aj preto by som radsej kupil novu konzolu (ajked by nebola este prelomena) ako nejaku rocnu sice malo hranu ale kde nemam istotu ci neni nahodou ta zla...
btw preliezol som vela stranok z bazarmi a ludia nevedia co maju pytat za xbox jedno ci 1 rocny alebo 2 rocny ked si ho clovek vie kupit lacnejsie ako novy... na nete su ceny od 140 eur ajked z flashom

ale tak kde sme

inak da sa niekde na xbox strankach najst konfiguracia xboxu? nasiel som len take vykecy ze 3jadro 3,2 GHz s threadingom +
512MB GDDR3 na 700 MHz a VGA od ATI na 500 MHz ale ake to ma vystupy netusim... predajcovia nepisu ani ci to ma aspon hdmi pripadne optovystup na audio