... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mayhemo napísal:Caute chalani.. neviem ci to tu uz niekto spominal ale tak ma napadlo co som sa teraz v poslednej dobe nacital zlych rad alebo zlych skusenosti s clenmi klubu alebo dobrych a vzacnych rad navrhujem zavedenie "karmy" fungovalo by to tak ze pod profilovkou by bolo zelene / cervene policko kde by sa danemu clenovi mohlo pridavat + karma alebo - karma podla skusenosti s nim. Viem ze by sa to dalo aj obchadzat a ludia by si mohli spamovat dobru karmu ale ide len o cisto napad + informativny vyznam pre ludi ci je ten co nieco napise aj skuseny alebo len pise blbosti..![]()
Ak to tu bolo uz spomenute alebo je to blbost tak sa ospravedlnujem len ma tak napadlo :)
ice.blade napísal:karma, hodnosti alebo peniaze su uplna blbost... chces na fore sutazit kto ho ma vacsieho?
ice.blade napísal:Ked je niekto na fore uz X rokov a ma stovky prispevkov, tak uz naozaj nema o co sutazit a karma mu je ukradnuta (lebo ho vsetci uz ajtak poznaju).karma, hodnosti alebo peniaze su uplna blbost... chces na fore sutazit kto ho ma vacsieho?
ice.blade napísal:tak vies ako sa vyborne hlada na phpbb fore sak google ti toho najde ovela viac ked si das hladat bmwklub, mimochodom malo ludi si vie v hladani prepat "len prvy prispevok" a aby sa zobrazovali len "temy" co tiez dost pomoze ak clovek nieco hlada...
btw by mozno bolo dobre spravit v kazdej podsekcii fora cisto hladanie len na tej jednej sekcii, napr ked som v bmw3-e46/ tak niekde pod nadpisom by som len napisal "kontrolka oleja" a by to mohlo vylistovat toto search.php?keywords=kontrolka+oleja&terms=all&author=&fid%5B%5D=79&sc=1&sf=firstpost&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=H%C4%BEada%C5%A5
rebel napísal:V sekcii ''Pokec'' su medzi poslednymi temami
......
Aky hlupy dovod bol na vymazanie mojej temy v tejto sekcii, kde som zelal sebe a svojmu BMW vsetko dobre na kazdy den ?