... všetko o BMW ...
dedo1 napísal:Hlavne si to pýta zníženie, a veľmi, veľmi...
Ale musím uznať že to bude po doladení detailov oveľa lepšie. A ten volant je najviac ppči, fakt.
Stefo1248 napísal:BMW positiv-lišty su už čierne :) aj na foto..
dedo1 napísal:taketo znizenie, toto ma 18tky kolesa a parada
michaltt napísal:Fuxxo :
19" - http://www.mfestforum.com/forum/showthread.php?t=10147
Varrstoen nerobi 18tky v 5x120 ale tak hadat sa nebudem. Mozno su to naozaj 18tky
Dazzel,Matrix : Co k tomu napisat...uz to bolo par tem kde do seba ludia koli tomuto skakali. Niekomu sa to paci, niekomu nie. Mne sa to paci na obrazkoch a na inych autach, na svojom by som si to dovolit nemohol
Dazzel napísal:
Prepac, ale co je na tom pekne? Viem, viem... Kazdeho vec vkusu, ale toto je vazne moc. Vyzera to ako foto-priloha dizertacnej prace na Vysokej skole kolotocarskej v Redneckove.
spec napísal:Stefo:Pekne ju davas do laty,ten M-packet jej pristane,nech robi radost![]()
Ono to znizovanie je pekna vec ale musim sa smiat ked sem date fotky z USA kde maju cesty uplne ina liga ako tu u nas.My sa mozme porovnavat skor rusmi,poliakmi a ukrajincami.
Stefo1248 napísal:Tak tak,3 možno 3,5 cm dole a mam aspon funkčne auto :) u nas vo Zvolene su spomalovače su tak vysoke ako keby spadol strom na cestu a teraz po tom prejdi![]()
uplne stačí 3cm,a som spokojný.
Inak dost sa čudujem dnes rano bolo čerstvo nasnežené a strašne smiklavo a na tejto 39tke vídem tam kam by som si na 46tke netrúfol.Skutočne som dnes nechápal :) Asi to bude tou váhou a dobrími pneu :)