... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
duotone28 napísal:pokial viem, pri zakupenej priprave pre mobilny telefon, by mal byt vo vybave rovno aj bluetooth. Aspon ja to tak mam. Bluetooth super, fici jak hodinky, sam paruje, a dokaze si do radia(prefesional) stiahnut cely telefonny zoznam. Ale co sa tyka tej pripravy(nabijaci drziak), ta mi tam totalne vadi ...v stredovej opierke zabera miesto...a namiesto vanicky tam je namontovany robustny drziak na telefon. Nastastie cast z neho sa da odobrat. Podporovane telefony, resp.druhy drziakov mam priamo z bavarie. Nakolko mi zoznam poslali ako *.jpg, tak ho sen nemam ako pripojit. Hod maila, a poslem ti to tam...
Karol371 napísal:
A ako odoberem ten drziak? s tym tlacitkom na vysunutie mi to bars neide, a nasilu som to nechcel tahat von...
toncek1 napísal:Chlapi hledal jsem to tady, ale nenašel. Já iDrive na E90(2005) nemám, tak jsem zkoušel můj mobil spárovat s autem přes rádio. Vše se zdálo OK, telefon přes BT našel auto, auto našlo telefon, ale chtělo po mě kód který neznám.
Ví někdo jaký je ten kód?
Předem díky za radu
duotone28 napísal:Kód ktorý od teba žiada, je len authorizačný na spárovanie tvojich dvoch zariadení (auto BT, telefon BT)...ktorý si ty zadáš sám aký chceš (napr. 1111).
duotone28 napísal:Kód ktorý od teba žiada, je len authorizačný na spárovanie tvojich dvoch zariadení (auto BT, telefon BT)...ktorý si ty zadáš sám aký chceš (napr. 1111).
miso napísal:Prosím vás nechcem otvarať novú tému, ale mam radio proff, bluetooth a kupil som si samsung galaxy s, nejde mi sparovat, telefon mi nenajde žiadne zariadenie aj ked je bt v aute zapnutý....nevie niekto poradiť...dik
miso napísal:Skusal som to s tou viditelnosťou asi 20 krát a nenašlo žiadne zar., predtým som mal samsung s8000, ktorý je bez androidu a ten fical super...može to byť nieco s verziou androidu alebo tak?
A ta aplikacia je iba pre iPhone? Ako sa vola?