... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Misto
Auto: BMW 320d E91
Kraj: Trenčiansky

Re: E90 318d - Adaptér pre mobilný telefón

Pondelok, 3. Decembra 2012, 19:20

miso napísal:
Skusal som to s tou viditelnosťou asi 20 krát a nenašlo žiadne zar., predtým som mal samsung s8000, ktorý je bez androidu a ten fical super...može to byť nieco s verziou androidu alebo tak?

A ta aplikacia je iba pre iPhone? Ako sa vola?

Moja app sa vola BMW connected. Neviem ci to je aj na android. Podla mna tiez nie chyba v androide ale v telefone. Skus ozaj nejaky iny telefon. Mne hned sparuje moj aj priatelkin iphone.

Užívateľov profilový obrázok
Misto
Auto: BMW 320d E91
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 3. Decembra 2012, 19:23

miso napísal:
Dik....A trošku mimo temy, prosím ťa keď napalim navi prof DVD 2 a 3, proste chcem iba mapy kde je Austria a Slovakia, na dvojvrstvove dvd bude mi to frcať?

Cize ty by si chcel mat na jednom dvd rakusko aj slovensko? Chapem dobre? Kedze Rakusko je na disku 2 a Slovensko na disku 3, tak bohuzial si budes musiet disky menit. Ale na kazdom disku by mali byt hlavne cesty celej Europy. Opravte ma ak sa mylim :)

Ricky
Auto: e90 318d
Kraj: Zahraničie

Utorok, 4. Februára 2014, 16:21

Ahoj!
Nechci zakládat nové téma, tak využiju tohoto. Dodělával někdo komplet BT do auta bez i-drive?

Že jsem teď na nějakou dobu v PL, rozhodl jsem se využít místního svobodného trhu a včera namontoval Proffesional radio. BT bude další level, protože se dají všechny potřebné díly najít dohromady za nějakých 300 zlotých.

Našel jsem super návod na jednom Jihoafrickém serveru, kde prohlašují, že všechny e90 v Africe mají už kabeláž udělanou předem. Platí to i u nás?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní