... všetko o BMW ...
 niekedy by to tú šestku znieslo
 niekedy by to tú šestku znieslo  Je to taký malý chameleón. Farba karosérie je tmavá zelená metalíza, no na fotkách a aj z diaľky to vyzerá ako čierna, však posúďte sami
 Je to taký malý chameleón. Farba karosérie je tmavá zelená metalíza, no na fotkách a aj z diaľky to vyzerá ako čierna, však posúďte sami 
 že si neplním poriadne svoje povinnosti
 že si neplním poriadne svoje povinnosti  Určite budú aj ďalšie fotky, no počkám si na trošku lepšie počasie...
 Určite budú aj ďalšie fotky, no počkám si na trošku lepšie počasie...runder napísal:Pekne autíčko :) nech počúva a robi radosť

Robil som trošku diskotéku, aj keď s obyč audio výbavou sa toho veľa nedá, no asi po hodinke, čo mi išlo rádio, som už nenaštartoval. Asi to každý pozná, ten „cukavý“ zvuk, ako sa štartér snaží. Našťastie, bola nablízku elektrika aj nabíjačka a po hodine sa veselo išlo na cestu. To už som vedel, že do zimy bude nová baterka. Teraz sa vytešujem z krásnych štartov s novou BOSCH Silver S5 (85Ah). Spolu s novou batériou som hneď objednal aj olej na výmenu, nech to maže.
 Robil som trošku diskotéku, aj keď s obyč audio výbavou sa toho veľa nedá, no asi po hodinke, čo mi išlo rádio, som už nenaštartoval. Asi to každý pozná, ten „cukavý“ zvuk, ako sa štartér snaží. Našťastie, bola nablízku elektrika aj nabíjačka a po hodine sa veselo išlo na cestu. To už som vedel, že do zimy bude nová baterka. Teraz sa vytešujem z krásnych štartov s novou BOSCH Silver S5 (85Ah). Spolu s novou batériou som hneď objednal aj olej na výmenu, nech to maže. Čo som sa dočítal, tak väčšine popraskali tie plastové kocočky. No mne sa ulomilo kus plastu z tej časti, kde je uložené lanko. Tak som ako dočasné riešenie zvolil LOCTITE a prilepil som to späť. Neprajem nikomu takúto skúsenosť, keďže nasadiť lanko na pôvodné miesto mi trvalo asi 2 hodiny
 Čo som sa dočítal, tak väčšine popraskali tie plastové kocočky. No mne sa ulomilo kus plastu z tej časti, kde je uložené lanko. Tak som ako dočasné riešenie zvolil LOCTITE a prilepil som to späť. Neprajem nikomu takúto skúsenosť, keďže nasadiť lanko na pôvodné miesto mi trvalo asi 2 hodiny  Pár spustení okna to vydrží, pokiaľ prišiel nový mechanizmus, aby som nebehal s otvoreným oknom. Teraz tam už mám nový celý mechanizmus, z pôvodného zostal iba motorček.
 Pár spustení okna to vydrží, pokiaľ prišiel nový mechanizmus, aby som nebehal s otvoreným oknom. Teraz tam už mám nový celý mechanizmus, z pôvodného zostal iba motorček.

a tiez som kupoval tu istu baterku
  a tiez som kupoval tu istu baterku  

eko.fresh napísal:Potom prihod fotku, pred a po
 ale asi to budem robiť až po Vianociach, teraz je kopec iných povinností...
 ale asi to budem robiť až po Vianociach, teraz je kopec iných povinností...