... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

lldobis
Autor témy
Auto: 530 GT
Kraj: Banskobystrický

Re: Predlžujem fabrickú záruku

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 07:53

voMacK napísal:

identicke to teda neni ani omylom...kebyze mam v elektronickej forme papier od mojej zaruky na F10, tak by som ta rychlo vyviedol z omylu.
A prave preto, ze stale melies svoje napriek tomu, ze si bol usvedceny zo zavadzania tu posobis nedoveryhodne...

Praveze ty si melies svoje lebo ti uz 50krat pisem ze su to vseobecne podmienky--cize na vsetky znacky
Pri bmw su tie podmienky o trosku ine a tie sa daju precitat pri navrhu zmluvy
Nie neslo to cez tu bmw nakolko to boli uz 3rocne auta a mali 100percent cargarant
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

Užívateľov profilový obrázok
Darkness
Auto: X5 3.0D
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 08:48

ako nechcem nejak buzerovat , ale pisal si ze to auto malo 2,5r tak este bolo v zaruke .... ci? ved uz aj toyota mi dla na auto 3r zaruku...
dokonca po jednom malom incidente, ked mi menili vytlacne lozisko a zabudli poriadne zatiahnut kostru, auto mi po par dni prestalo startovat mi tu zaruku predlzili ;)
EX e-46 330xi
pribeh
post1064004.html#p1064004

lldobis
Autor témy

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 09:32

Darkness napísal:
ako nechcem nejak buzerovat , ale pisal si ze to auto malo 2,5r tak este bolo v zaruke .... ci? ved uz aj toyota mi dla na auto 3r zaruku...
dokonca po jednom malom incidente, ked mi menili vytlacne lozisko a zabudli poriadne zatiahnut kostru, auto mi po par dni prestalo startovat mi tu zaruku predlzili ;)

Nie BMW má fabrickú záruku 2 roky,5rokov a do 100 000km dáva predajca servisnú záruku.to sú dve rozdielne veci.Fabrická a servisná.

Nejdem to už tu riešiť,idem to riešiť inak ja vám sem dnes večer napíšem konkrétne predajne servisi kde sa môžete informovať na túto spoluprácu a akú majú s touto spoločnostou skúsenosti.
To bude najlepšie a referencie si tak môžete overiť každý sám... :smile:
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 09:59

bolo by aj fajn, keby si sem hodil zmluvu, ktoru ma ta poistovacia spolocnost s BMW Slovensko, pretoze vsetky tvoje arugemnty su zatial typu "pocul som"; "znamy hovoril" a podobne...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 10:11

uznavam, ze mozes mat dobry umysel, ale poistenie a zaruka su dve uplne, uplne odlisne veci
lldobis napísal:
Som rad ze si sa to docital v VPP
A je to identicke s fabrickou zarukou nastuduj si aj tu

lldobis
Autor témy

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 11:14

oky ja vám to sem večer hodím...
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

lldobis
Autor témy

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 12:26

takže chalani kto má možnosť tak sa informujte v BMW BA,BMW KE,BMW BB,
príj.technik vám povie skúsenosti,čo viem ja tak v BA už niekolko prípadov bolo.
takže si overíte ako to je ako to uznávajú či s tým niesu problémi
Bežne to tam zamestnanci ponúkajú ako produkt,plus Vám zistím aj dalšie pobočky(iné značky kde sa informujete)
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 12:54

neodporujes si tak trochu? Stale sa tu bijes do prs, ze ponukas "predlzenie fabrickej zaruky" a potom tu pises, ze sa musis informovat u kt. predajcov BMW to plati. Pricom fabricka zaruka je platna u kazdeho autorizovaneho dealera BMW :roll:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 12:58

ono s tymi predlzenymi zarukami je dobry biznis napr v UK. Ale pokial to nie je priamo od predajne, len nejaky list od niekoho kto ma peciatku a masaker podpis nemeckeho manazera, mi to pride ako nejaky mlm alebo pyramida. Niezeby som tu chcel niekomu kazit biznis, ale neverim tomu. Problem bude az vtedy ked s tou "predlzenou zarukou" pridem na predajnu a tam mi povedia ze som podvodnik. Je nieco co by podporilo tu tvoju ponuku predlzenej zaruky? To je ako ked znamy kedysi davno povedal ze goldfininvest rozdava peniaze :mrgreen:

lldobis
Autor témy

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 14:45

voMacK napísal:
neodporujes si tak trochu? Stale sa tu bijes do prs, ze ponukas "predlzenie fabrickej zaruky" a potom tu pises, ze sa musis informovat u kt. predajcov BMW to plati. Pricom fabricka zaruka je platna u kazdeho autorizovaneho dealera BMW :roll:

kde som napisal ze si musim overit u kt.ty fetujes voMacK?
napisal som ze zistim kde si to môžete overit,koli počtu pripadov aby,a nie u koho to plati!!!
pocuvaj ma ty si taký kretenik ze by som ti otrepal hlavku o monitor,vies aj nieco ine ako ma tu drbat za kazde slovo a este aj prekrucat co napisem???
zodvihni si rit chod do bmw a spytaj sa na to osobne ja nechapem ked nemas o to zaujem co sa domna navazas?????
myslel som to tak ze zistim kde riesili najviac pripadov aby ste mali referencie...
alebo ta jebe ze sa toho nebojim???
chod a zisti si ak nie tak sem neodpisuj lebo ked napisem ze som si prdol tak mi ty odpises preco som sa posral!!!...asi sa strasne nudis....najdi si inu zabavku
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

lldobis
Autor témy

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 15:00

MateX3 napísal:
ono s tymi predlzenymi zarukami je dobry biznis napr v UK. Ale pokial to nie je priamo od predajne, len nejaky list od niekoho kto ma peciatku a masaker podpis nemeckeho manazera, mi to pride ako nejaky mlm alebo pyramida. Niezeby som tu chcel niekomu kazit biznis, ale neverim tomu. Problem bude az vtedy ked s tou "predlzenou zarukou" pridem na predajnu a tam mi povedia ze som podvodnik. Je nieco co by podporilo tu tvoju ponuku predlzenej zaruky? To je ako ked znamy kedysi davno povedal ze goldfininvest rozdava peniaze :mrgreen:

Ahoj,najlepšie urobiš ked sa prebehneš do KE bmw,a kludne chod do servisu informuj sa na CarGarant-zaruku,povedia ti skusenosti kolko pripadov mali kolko prešlo kolko neuznali...
Ja si myslim ze ok,a potom sem kludne napis aku odpoved si dostal...
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 18:18

fair enough, v koncovke je to kazdeho slobodnom rozhodnuti co podpise....
lldobis napísal:

Ahoj,najlepšie urobiš ked sa prebehneš do KE bmw,a kludne chod do servisu informuj sa na CarGarant-zaruku,povedia ti skusenosti kolko pripadov mali kolko prešlo kolko neuznali...
Ja si myslim ze ok,a potom sem kludne napis aku odpoved si dostal...

jozomrkva1
Kraj: Košický

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 18:40

ja si myslim, ze zakladatel temy nic zavadzajuce neurobil. on len ponukol produkt, ktory si moze zakupit kazdy, kto o to ma zaujem. ak mu nie je nieco jasne tak sa opyta zadavatela temy, a podla toho sa rozhodne ci to berie al. nie.
nevidim zmysel v tom, ze sa do dotycneho obuvate. ved pokial o to nestojite tak to nekomentujte, neotvarajte temu atd.
aj v kuchyni ked varis a chces pouzit sol, tak peper nevyjebes von oknom lebo ho nepotrebujes, jednoducho si ho nevsimas.

p. s. na klube sa riesia take sracky a nepodstatne veci ako na autobazar.eu /ak nie horsie/. ](*,)

lldobis
Autor témy

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 19:04

Cannon napísal:
fair enough, v koncovke je to kazdeho slobodnom rozhodnuti co podpise....

Dakujem
Konečne normal koment...
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

lldobis
Autor témy

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 19:08

jozomrkva1 napísal:
ja si myslim, ze zakladatel temy nic zavadzajuce neurobil. on len ponukol produkt, ktory si moze zakupit kazdy, kto o to ma zaujem. ak mu nie je nieco jasne tak sa opyta zadavatela temy, a podla toho sa rozhodne ci to berie al. nie.
nevidim zmysel v tom, ze sa do dotycneho obuvate. ved pokial o to nestojite tak to nekomentujte, neotvarajte temu atd.
aj v kuchyni ked varis a chces pouzit sol, tak peper nevyjebes von oknom lebo ho nepotrebujes, jednoducho si ho nevsimas.

p. s. na klube sa riesia take sracky a nepodstatne veci ako na autobazar.eu /ak nie horsie/. ](*,)

Dakujem aj tebe
Predsa sa tu najdu aj normal ludia co tomu pochopili tak ako treba
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných