... všetko o BMW ...
LOKI napísal:dudo fajn odkaz na tie ZF v Jihlave ale uz vidim ako Slovak co kupil vylietanu 535d za 12-14 da za novu,ehm zrepasovanu prevodovku 3500e![]()
![]()
BMW540iA napísal:
Nie títo nevedia robiť nič okolo automatov, už som si s nimi písal, čistia autá apd.
dudo napísal:
tych 3500e je ta najhorsia alternativa..zaujimave bude vediet nacenenie z ich strany pri vymene poskodenych casti..dam vediet :) ale dufam ze az za nejakych 6 mesiacov :)
rozpis to nejak - celkom ma to zaujima, co si sa ich pytal a ako ti vedeli odpovedat
TT-SIMIK napísal:odporučam Kaps.cz
dudo napísal:
mas nejaku skusenost s nimi, resp niekto z tvojho okolia? ..len pre info
voMacK napísal:
kamos co vozil auta, bol par krat u nich a povedal, ze cena sice pomerne vysoka, ale robotu robia absolutne bezkonkurencnu
lubomt napísal:Tito tiez nie su taki super, ako ich ospevujú... Ale pretože ja som vlastne konkurencia, nekonkretizujem... Počul som dosť od nasich českých zákazníkov. Ale 100% nie je nikto :-)
lubomt napísal:Nebudte zase naivní... Velakrat nedotiahli...
airbone napísal:vidim ze tato tema uz ubera na obratkach, tak by som ju chcel trosku ozivit :)
tak kto je vlastne najvacsi odbornik na prevodovky v ramci sk alebo cz ??
homemedia napísal:Zdravím chalani, moc neprispievam ale rad čitam, fakt ze niekedy sa clovek dobre zasmeje na niektorých "mimo obraz" alebo tych ktory sa robia mudrimi.
Vsetci chceme dnes setrit, ale nevieme to. Vsetci dnes vsetko vedia ale pri tom nik nic nevie. Cest vynimkam aj na tomto fore.
Ked riesim taku komplikovanu vec ako automat tak riesim profesionala. Tam kde mi garantuju odbornost, zaruku a kvalitu.
Takze ak chcete pomoct s automatom nebudte leniví, sadnite do auta smer Jihlava. Garantujem Vam ze budete spokojny so vsetkym.
Je to ZF original servis - zarucny aj pozarucny.
http://www.zf-pakra.cz
Menil som tam olej po 240.000 km na mojej E65.
Vymena spocivala:
- v elektronickej diagnostike, skusobnej jazde pred vymenou
- výmena oleja original ZF zariadenim vyrobenim specialne pre tento ucel
- výmena vsetkych potrebnych tesneni + vycistenie
- adaptacia
- skusobna jazda
- zhodnotenie stavu prevodovky ( mmenica, ulozenia, atd + odpovedia vam na vsetky vase otazky s neskutocnou ochotou)
Prosim a toto vsetko za presne za 388,-€ vratane DPH a dokladu.
Ponukam aj rozpis faktury nech sa tu uz nikto s nicim nedotahuje (je tam obsiahnute co mi vsetko pravovali a menili).
Samozrejme vsetko original ZF. Vsetko maju skladom.
- púzdro mechatroniku 1x 7,86
- olejova vana 1x 69,00
- olej ZF Guard 6 12l 14,40/l
- zátka 1x 2,40
- krúžok o 1x 0,96
- drobný material 1x 2,40
- práca 6HP 5x 26,40/h
Tod vsetko. Po vymeni auto ide super. Sami si vyberte koho si zvolite na servis. Alebo si vyberte z nasich "lacnych" domacich kutilov :-)
Este som sa informoval len tak pre zaujímavosť na casovu narocnost repasu automatu. 5 dni s vlastnou demontážou + následne sa diagnostikuje poškodenie + robi sa cenova ponuka( len nove orig. diely ZF) ktora sa zasiela mailom. Po odsuhlaseni sa objednaju diely ktoré maju do 24 hod nasleduje ich montaz a zaverecny test prevodovky. Na niektore maju aj specialnu testovaciu stolicu.