... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
dudo
Auto: E61 535d
Kraj: Trnavský

Re: Automaticka prevodovka BMW535D

Pondelok, 19. Novembra 2012, 15:43

LOKI napísal:
dudo fajn odkaz na tie ZF v Jihlave ale uz vidim ako Slovak co kupil vylietanu 535d za 12-14 da za novu,ehm zrepasovanu prevodovku 3500e :lol: :lol: :lol:

tych 3500e je ta najhorsia alternativa..zaujimave bude vediet nacenenie z ich strany pri vymene poskodenych casti..dam vediet :) ale dufam ze az za nejakych 6 mesiacov :)

BMW540iA napísal:

Nie títo nevedia robiť nič okolo automatov, už som si s nimi písal, čistia autá apd.

rozpis to nejak - celkom ma to zaujima, co si sa ich pytal a ako ti vedeli odpovedat

TT-SIMIK
Auto: BMW

Pondelok, 19. Novembra 2012, 20:25

odporučam Kaps.cz
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

lubomt
Kraj: Žilinský

Pondelok, 19. Novembra 2012, 21:56

dudo napísal:

tych 3500e je ta najhorsia alternativa..zaujimave bude vediet nacenenie z ich strany pri vymene poskodenych casti..dam vediet :) ale dufam ze az za nejakych 6 mesiacov :)

rozpis to nejak - celkom ma to zaujima, co si sa ich pytal a ako ti vedeli odpovedat

Viem uz vopred, lebo ich poznam. Ale nejdem sa vyjadrovat, lebo by ste ma tu chceli zase kameňovať. Ten certifikat si mozete pouzit akurat tak na wc

dudo

Pondelok, 19. Novembra 2012, 22:18

TT-SIMIK napísal:
odporučam Kaps.cz

mas nejaku skusenost s nimi, resp niekto z tvojho okolia? ..len pre info

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 19. Novembra 2012, 22:36

dudo napísal:

mas nejaku skusenost s nimi, resp niekto z tvojho okolia? ..len pre info

kamos co vozil auta, bol par krat u nich a povedal, ze cena sice pomerne vysoka, ale robotu robia absolutne bezkonkurencnu
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

lubomt

Pondelok, 19. Novembra 2012, 22:38

Tito tiez nie su taki super, ako ich ospevujú... Ale pretože ja som vlastne konkurencia, nekonkretizujem... Počul som dosť od nasich českých zákazníkov. Treba čítať aj ine fore, ceske a ziskate obraz, ze aj na nich nadávajú a nie len par ludí. A tí čo vozia autá by kazdy jeden chcel najradsej len polepit prevodovku na chvilu za 100e a co najviac zarobit, ako je to urobene ich nezaujima. pre autickarov nerad robím aj ja, tym je vsetko drahé.. Ale 100% nie je nikto :-)

dudo

Pondelok, 19. Novembra 2012, 22:48

voMacK napísal:

kamos co vozil auta, bol par krat u nich a povedal, ze cena sice pomerne vysoka, ale robotu robia absolutne bezkonkurencnu

dik za info ..

lubomt napísal:
Tito tiez nie su taki super, ako ich ospevujú... Ale pretože ja som vlastne konkurencia, nekonkretizujem... Počul som dosť od nasich českých zákazníkov. Ale 100% nie je nikto :-)

...tych 100% je podla mojho nazoru prave o tom ako sa dotiahnu problemove veci, vid tato tema.

lubomt

Pondelok, 19. Novembra 2012, 22:54

Nebudte zase naivní... Velakrat nedotiahli...

dudo

Pondelok, 19. Novembra 2012, 23:05

lubomt napísal:
Nebudte zase naivní... Velakrat nedotiahli...

velakrat sa nepodari dotiahnut/opravit hned na prvy krat, to sa pochopit da .. o to je dolezitejsie co potom a co fesaci na to

lubomt

Pondelok, 19. Novembra 2012, 23:34

viackrat odmietnutie uznat zaruku... No tazko sudit, ked clovek pri tom nebol. Jeden povie tak a druhy onak. Ale to je fuk... Ono problem je velakrat, ze clovek pri aut.prevodovkach nikdy nevie, na co narazi a do vnutra nevidno. takisto staci mala chybička a je to v keli, moze sa rozoberat znova... Staci maly unik alebo netesnost, vnutorne poskodenie materialu, ktore bezne nevidno a clovek sa narobi ako kon. Len to nikto nevidi. Vela ludi ma predstavu, ze za jeden den sa da demontovat, rozmontovat, pomenit vadne cast, zmontovat, otlakovat a zalozit prevodovka. A to treba mat vsetko na sklade, no stale vidim, ze mat vsetko sa obsiahnut neda. Staci prelom mesiaca a dolezite drobnosti su ine. A uz je problem so splnenim terminu, ludia nahanaju nech je to cim skorej a potom maju cas prist si po auto. Alebo trapia ich take bizardnosti, maju take sibnute navrhy... Par dni jeden s S320 r.2008 ze "viete,nevadilo by mi, keby aj zmizlo" !!! To ze prosím??? Takisto ludia pytavaju po dlhsej dobe stare diely, ale keby sme mali vsetko skladovat, tak za chvilu sme zavezeni ocelovym a hlinikovym srotom. A ked to nemame, tak uz sa im nepaci... Typicky problem svojmontaz, zle nahodenie prevodovky, neprecistenie chladica, malo alebo nespravny olej... By ste zasli, co by tam ludia chceli naliat. Potom je problem a zánik záruky... Takze sudit sa neda.Sorry za oftopic

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 20. Novembra 2012, 03:01

vidim ze tato tema uz ubera na obratkach, tak by som ju chcel trosku ozivit :)
tak kto je vlastne najvacsi odbornik na prevodovky v ramci sk alebo cz ??

kolco
Autor témy
Auto: BMW 535D Touring
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 20. Novembra 2012, 07:04

Neubera :) len terz riesim dolezitejsie veci a na druhej strane zalozny plan na prevodovku. Pre klubakov som chcel priblizit moju skusenost, ktora nebola dobra. Co uz ved sme na Slovensku. Kazdy tu na kazdeho nieco ma, vsetci su najlepsi a ked pride na lamanie chleba tak skutek utek
airbone napísal:
vidim ze tato tema uz ubera na obratkach, tak by som ju chcel trosku ozivit :)
tak kto je vlastne najvacsi odbornik na prevodovky v ramci sk alebo cz ??

homemedia
Auto: BMW E65 730d

Streda, 21. Novembra 2012, 11:58

Zdravím chalani, moc neprispievam ale rad čitam, fakt ze niekedy sa clovek dobre zasmeje na niektorých "mimo obraz" alebo tych ktory sa robia mudrimi.

Vsetci chceme dnes setrit, ale nevieme to. Vsetci dnes vsetko vedia ale pri tom nik nic nevie. Cest vynimkam aj na tomto fore.

Ked riesim taku komplikovanu vec ako automat tak riesim profesionala. Tam kde mi garantuju odbornost, zaruku a kvalitu.

Takze ak chcete pomoct s automatom nebudte leniví, sadnite do auta smer Jihlava. Garantujem Vam ze budete spokojny so vsetkym.
Je to ZF original servis - zarucny aj pozarucny.
www.zf-pakra.cz

Menil som tam olej po 240.000 km na mojej E65.

Vymena spocivala:

- v elektronickej diagnostike, skusobnej jazde pred vymenou
- výmena oleja original ZF zariadenim vyrobenim specialne pre tento ucel
- výmena vsetkych potrebnych tesneni + vycistenie
- adaptacia
- skusobna jazda
- zhodnotenie stavu prevodovky ( mmenica, ulozenia, atd + odpovedia vam na vsetky vase otazky s neskutocnou ochotou)

Prosim a toto vsetko za presne za 388,-€ vratane DPH a dokladu.

Ponukam aj rozpis faktury nech sa tu uz nikto s nicim nedotahuje (je tam obsiahnute co mi vsetko pravovali a menili).
Samozrejme vsetko original ZF. Vsetko maju skladom.

- púzdro mechatroniku 1x 7,86
- olejova vana 1x 69,00
- olej ZF Guard 6 12l 14,40/l
- zátka 1x 2,40
- krúžok o 1x 0,96
- drobný material 1x 2,40
- práca 6HP 5x 26,40/h

Tod vsetko. Po vymeni auto ide super. Sami si vyberte koho si zvolite na servis. Alebo si vyberte z nasich "lacnych" domacich kutilov :-)

Este som sa informoval len tak pre zaujímavosť na casovu narocnost repasu automatu. 5 dni s vlastnou demontážou + následne sa diagnostikuje poškodenie + robi sa cenova ponuka( len nove orig. diely ZF) ktora sa zasiela mailom. Po odsuhlaseni sa objednaju diely ktoré maju do 24 hod nasleduje ich montaz a zaverecny test prevodovky. Na niektore maju aj specialnu testovaciu stolicu.

dudo

Streda, 21. Novembra 2012, 13:01

homemedia napísal:
Zdravím chalani, moc neprispievam ale rad čitam, fakt ze niekedy sa clovek dobre zasmeje na niektorých "mimo obraz" alebo tych ktory sa robia mudrimi.

Vsetci chceme dnes setrit, ale nevieme to. Vsetci dnes vsetko vedia ale pri tom nik nic nevie. Cest vynimkam aj na tomto fore.

Ked riesim taku komplikovanu vec ako automat tak riesim profesionala. Tam kde mi garantuju odbornost, zaruku a kvalitu.

Takze ak chcete pomoct s automatom nebudte leniví, sadnite do auta smer Jihlava. Garantujem Vam ze budete spokojny so vsetkym.
Je to ZF original servis - zarucny aj pozarucny.
http://www.zf-pakra.cz

Menil som tam olej po 240.000 km na mojej E65.

Vymena spocivala:

- v elektronickej diagnostike, skusobnej jazde pred vymenou
- výmena oleja original ZF zariadenim vyrobenim specialne pre tento ucel
- výmena vsetkych potrebnych tesneni + vycistenie
- adaptacia
- skusobna jazda
- zhodnotenie stavu prevodovky ( mmenica, ulozenia, atd + odpovedia vam na vsetky vase otazky s neskutocnou ochotou)

Prosim a toto vsetko za presne za 388,-€ vratane DPH a dokladu.

Ponukam aj rozpis faktury nech sa tu uz nikto s nicim nedotahuje (je tam obsiahnute co mi vsetko pravovali a menili).
Samozrejme vsetko original ZF. Vsetko maju skladom.

- púzdro mechatroniku 1x 7,86
- olejova vana 1x 69,00
- olej ZF Guard 6 12l 14,40/l
- zátka 1x 2,40
- krúžok o 1x 0,96
- drobný material 1x 2,40
- práca 6HP 5x 26,40/h

Tod vsetko. Po vymeni auto ide super. Sami si vyberte koho si zvolite na servis. Alebo si vyberte z nasich "lacnych" domacich kutilov :-)

Este som sa informoval len tak pre zaujímavosť na casovu narocnost repasu automatu. 5 dni s vlastnou demontážou + následne sa diagnostikuje poškodenie + robi sa cenova ponuka( len nove orig. diely ZF) ktora sa zasiela mailom. Po odsuhlaseni sa objednaju diely ktoré maju do 24 hod nasleduje ich montaz a zaverecny test prevodovky. Na niektore maju aj specialnu testovaciu stolicu.

:thumbup: presne o tychto veciach som s nimi hovoril aj ja a boli ustretovi, a velke plus je 6 mesacna zaruka

lubomt

Streda, 21. Novembra 2012, 14:06

Dudo - zle si cital, ak myslis , ze po vymene oleja Ti budu garantovat 6mesiacov na prevodovku... To je ina ked sa opravuje
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 3 neregistrovaní