... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
obchodna sekcia

pagiator

Re: Automaticka prevodovka BMW535D

Sobota, 24. Novembra 2012, 10:58

bol by som zvedavy preco stoji v BMW SK olej.vana z filtrom 230e a v CZ 2600CZK??? ale uz som objednal na SK a teraz toho lutujem

dimensionone
Auto: 318d(F31)
Kraj: Bratislavský

Sobota, 24. Novembra 2012, 14:40

Díky za tip, kde to objednávať. :D

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Sobota, 24. Novembra 2012, 17:45

pagiator napísal:
bol by som zvedavy preco stoji v BMW SK olej.vana z filtrom 230e a v CZ 2600CZK??? ale uz som objednal na SK a teraz toho lutujem

Tomu sa necuduj, v tejto nasej krajine su vseobcene vsetky automobilove diely predrazene aspon o 30-40% oproti inym krajinam EU. To je normalna vec. Suvisi to s povahou samotneho SK obyvatelstva - slovaci su jednoducho uz od prirody prijebany narod a navyse ojebavaci najvyssieho rangu. Ja vsetky veci kupujem vyhradne z DE, a mam nato jasne dovody. Radsej dam zarobit nemcovi ako tuto tymto nasim darmozracom,, :)))

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Sobota, 24. Novembra 2012, 17:49

airbone - pri tych vyššícfh daniach treba z niečoho žiť.. a Neviem či v zahraničí je taký katovací systém na všetkych živnostnikov .. aj kvoli tomu musí byť tovar drahší aby bolo z čoho platiť socialku a zdravotné ktore vychadza minimalne 200 eur mesačne.
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 24. Novembra 2012, 19:17

Presne ako hovorí Airbone, sam som sa o tom presvedčil ked som kupoval železo na predlženie garáže pre longa... V senci by ma vyšlo železo na 700€ a v Košiciach ma vyšlo 420€,je to logické na tom istom materiali mať taku maržu?????Na to by mal byt normálne paragraf,ak niekto premrští cenu voči konkurancici aj o 100% tak mu hned dať pokutu....... ](*,) ](*,)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

VaNoS
Auto: Ne demande pas
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 24. Novembra 2012, 19:25

Je to mimo témy, ale kupoval som váhu vzduchu pre moju bývalú 540iA a v BMW TN mi povedali, že nie je problém - 420€, tak som to objednal z USA a cena bola 200€ s poštovným a colným, samotná váha stála 140€. Takže prečo by som podporoval slovenských kokotov.

abernolak
Auto: BMW 525 D (E60)
Kraj: Bratislavský

Sobota, 24. Novembra 2012, 19:35

heh, pani, v tejto teme vam otazku o tom koho podporovat vysvetli isty rebel, predpokladam ze aj auto ma cervene...

bmw-pokec/dovoz-uz-minulostou-jazdenky-v-sk-uz-lacnejsie-nez-v-de-t70908.html
525d (E60)
Obrázok

speedfred
Auto: KTM XBow

Sobota, 24. Novembra 2012, 21:30

dudo napísal:
Len pre info, firma ZF ma autorizovanu pobocku v Jihlave a su v komunikacii velmi ochotni:

http://www.zf-pakra.cz/

.

Do Jihlavy jazdím dosť často a na túto firmu som počul slušné referencie.
Ak tam niekto niečo chcete odviezť tak sa ozvite.

dudo
Auto: E61 535d

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 11:04

Mi_t_is napísal:
nemal som odvahu isť na kvapkajucej prevodovke ísť do martina.. ešte aby som sa opravil.. zabudol somjednu suvislosť.. a to že to čo mi oni navrhovali bolo.. isť do servisu.. doliať olej.. a isť do martina za nimi.. preto mi to nepreplatili lebo oni kazali len olej doliať.. a tesnenie nechať nakrivo.. Ale na to som nemal svedomie a odvahu :cry:

...ja zasnem...som zvedavy co povies na toto LuboMT

Patkola1
Auto: BMW 330 XD Touring
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 19:09

Počujte chalani, ako má ísť prevodovka po repase??? Má isť na milion percent čisto a bez akýchkoľvek šklbnutí a zaváhaní alebo sa to už nikdy nedostane do stavu ako z obchodu?

lubomt

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 19:53

dudo napísal:

...ja zasnem...som zvedavy co povies na toto LuboMT

Dudo a co zasnes? Vsak ked sa dolieva olej tak si uz vari ten kto dolieva olej vsimne tesnenie? co sa Ti nepaci? ze ked Ti zakaznik vysvetli, ze prevodovka je naprd, ta uz sa viac nepokazi. Zalezi aj kolko kvapka. Takisto ked mu je vela dat za odtahovku tak snad nespravis cary-mary-fuk a zrazu bude auto u Teba v servise? Neviem nad cim sa pozastavujes. Ak uz niekto beha na tecucej prevodovke a tato je poskodena, tak viac ju uz ani nemoze dorazit. Na dialku som sa zatial nenaucil opravovat. Takze neviem co mas divne pripomienky a zase sa niekto zo mna snazi robit debka

lubomt

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 19:57

Patkola1 napísal:
Počujte chalani, ako má ísť prevodovka po repase??? Má isť na milion percent čisto a bez akýchkoľvek šklbnutí a zaváhaní alebo sa to už nikdy nedostane do stavu ako z obchodu?

Mala by ist ako nova ale samozrejme musel by si mat komplet vsetky mechanicke a elektricke casti ako nove. Takisto ak mas hocijaku zavadu na motore, abs, palubka, radiacej pake, gateway ai , odzkadli sa to aj na prevodovke. Pritom samozrejme nemusi diagnostika vobec nic ukazat, je to iba pomocka. Velakrat prevodovka uz vobec nejde a diagnostika vypise "BEZ ZAVAD"
Inak vrlakrat tu citam, ze ani nove auta neradia absolutne gut a nevedia si s tym dat rady ani v bmw
Naposledy upravil/-a lubomt v Nedeľa, 25. Novembra 2012, 20:09, upravené celkom 1 krát.

lubomt

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 19:58

pagiator napísal:

Nemusia pouzivat tie iste oleje. Bmw servisy nema priamo bmw ale sukromnik. A pokial uz auto nie je v zaruke, vobec nemusi ponukat ich oleje

lubomt

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 20:08

kolco napísal:
Takze v BMW prevodovka demontovana. Pri zlozeni krytu prevodovky vana zatecena od oleja. Olek kvapkal. Po zdemontovani mi pripada menic nevymeneny - musim este odkontrolovat podla foto menica ktory som tam mal pred opravou. Neda sa mi prilozit foto...
Pravdepodobne dam prevodovku k opravcovi, ktory ma certifikat ZF na posudenie co bolo a co nebolo menene!

Kludne. Na menici je znacka fabiky na repas, kludne dokazem. Na vani datum vyroby. Kludne to dajte aj do ZF fabriky. Ale taketo upodozrievacky ma urazaju.

dudo
Auto: E61 535d

Nedeľa, 25. Novembra 2012, 20:16

lubomt napísal:
Dudo a co zasnes? Vsak ked sa dolieva olej tak si uz vari ten kto dolieva olej vsimne tesnenie? co sa Ti nepaci? ze ked Ti zakaznik vysvetli, ze prevodovka je naprd, ta uz sa viac nepokazi. Zalezi aj kolko kvapka. Takisto ked mu je vela dat za odtahovku tak snad nespravis cary-mary-fuk a zrazu bude auto u Teba v servise? Neviem nad cim sa pozastavujes. Ak uz niekto beha na tecucej prevodovke a tato je poskodena, tak viac ju uz ani nemoze dorazit. Na dialku som sa zatial nenaucil opravovat. Takze neviem co mas divne pripomienky a zase sa niekto zo mna snazi robit debka

urcite by som necakal ze mu povies aby na nej prisiel..konkretne nad tymto zasnem, a myslim ze nebudem sam. a jedna otazka - to ako prebehla kontrola po repase a nahodeni prevodovky ked doma zisti ze mu tecie prevodovka kvoli zle nahodenemu tesneniu? toto je uz podla mna elementarna vec - skontrolovat to jazdou...ja neviem, ale z tohto sa ako chces vykecat?

prepac, nebudem sa tu pustat uz s tebou do nejakeho konfliktu..obraz som si uz ale spravil.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných