... všetko o BMW ...
pagiator napísal:bol by som zvedavy preco stoji v BMW SK olej.vana z filtrom 230e a v CZ 2600CZK??? ale uz som objednal na SK a teraz toho lutujem
dudo napísal:Len pre info, firma ZF ma autorizovanu pobocku v Jihlave a su v komunikacii velmi ochotni:
http://www.zf-pakra.cz/
.
Mi_t_is napísal:nemal som odvahu isť na kvapkajucej prevodovke ísť do martina.. ešte aby som sa opravil.. zabudol somjednu suvislosť.. a to že to čo mi oni navrhovali bolo.. isť do servisu.. doliať olej.. a isť do martina za nimi.. preto mi to nepreplatili lebo oni kazali len olej doliať.. a tesnenie nechať nakrivo.. Ale na to som nemal svedomie a odvahu
dudo napísal:
...ja zasnem...som zvedavy co povies na toto LuboMT
Patkola1 napísal:Počujte chalani, ako má ísť prevodovka po repase??? Má isť na milion percent čisto a bez akýchkoľvek šklbnutí a zaváhaní alebo sa to už nikdy nedostane do stavu ako z obchodu?
pagiator napísal:bol by som zvedavy preco stoji v BMW SK olej.vana z filtrom 230e a v CZ 2600CZK??? ale uz som objednal na SK a teraz toho lutujem
kolco napísal:Takze v BMW prevodovka demontovana. Pri zlozeni krytu prevodovky vana zatecena od oleja. Olek kvapkal. Po zdemontovani mi pripada menic nevymeneny - musim este odkontrolovat podla foto menica ktory som tam mal pred opravou. Neda sa mi prilozit foto...
Pravdepodobne dam prevodovku k opravcovi, ktory ma certifikat ZF na posudenie co bolo a co nebolo menene!
lubomt napísal:Dudo a co zasnes? Vsak ked sa dolieva olej tak si uz vari ten kto dolieva olej vsimne tesnenie? co sa Ti nepaci? ze ked Ti zakaznik vysvetli, ze prevodovka je naprd, ta uz sa viac nepokazi. Zalezi aj kolko kvapka. Takisto ked mu je vela dat za odtahovku tak snad nespravis cary-mary-fuk a zrazu bude auto u Teba v servise? Neviem nad cim sa pozastavujes. Ak uz niekto beha na tecucej prevodovke a tato je poskodena, tak viac ju uz ani nemoze dorazit. Na dialku som sa zatial nenaucil opravovat. Takze neviem co mas divne pripomienky a zase sa niekto zo mna snazi robit debka