Pocujte ludia nasiel som taky subak od sencor je nizky a plochy paci sa mi hlavne jeho velkost co mi nan poviete? Nemam problem si tam prehodit lepsie repro atd..len je tam signal napajany cincami.. To je ten problem.kde ich vezmdm?:D
Nehnevaj sa ale jedna perla za druhou od teba. Sencor je sračka. Čo ti mám naň ešte povedať keď si nedal link. Sub potrebuje ozvučnicu (bedňu) a každý sub potrebuje iný objem, takže vymeniť si to nevymeníš (teda vymeníš a bude to ešte väčšia sračka). Pripája sa chinch konektormi a odkiaľ mám vedieť čo tam mám pichnúť keď neviem či je so zosilňovačom alebo bez? Okrem tohto fóre existuje aj google napr........
Samozrejme ze je to aktivny sub ako som uz spominal pretoze od zaciatku riesim len aktivne:D a ze je to znacka sencor taisto som napisal ze si tam dokazem dat repro ake chcem takisto aj z osik doneho...ide mi o ten vzhlad.a ja nepotrebujem woofer ktory mi bude tak buchat ze nic nebudem videt v spetaku..ja chcem len nieco na ozivenie hudby..tento woofer ma 300 w a mam ho nastaveny asi na 10%....ale vidim ze problemy si zacnem riesit sam a nebudem sa nic pytat na fore lebo sa to neoplati:D
sencor je sracka a vo vseobecnosti aktivne woofre su napicu.. ked chces aktivny tak investuj a zober nejaky emphaser, kamos ma a hra to celkom slusne.. lenze stal skoro tolko jak moj pasiv s dvojkanalovym zosikom a to sa neda porovnavat nijak..
Chlapi co necitate? Js chcem tu tubu co tam mam teraz predat pretoze mi je to tam zbytocne silne a to jd len 300w....mam ju pustenu na 10%....potrebujem nieco mensie a slabsie.