... všetko o BMW ...
2012/10/26 <Zakaznicky.servis.sk@bmw.com>
Dobrý deň pán xxx,
dovoľte mi reagovať na Váš mail zo dňa 13. 10. 2012. Tento mail sme preposielali na technické oddelenie k prešetreniu ako ste nás o to požiadali.
Je nám samozrejme ľúto poruchy na Vašom vozidle a po obdržaní Vašej sťažnosti sme si vyžiadali stanovisko z autorizovaného servisu v Tempus Bavaria v Košiciach.
Tu je vyjadrenie vedúceho servisu p. Šoltésa k námietkam na prácu servisu:
1, Bohužiaľ pri odovzdávaní vozidla po prvotnej montáži nebol tento problém s reproduktormi zákazníkovi patrične odprezentovaný, nakoľko kolegovia funkciu signalizácie parkovacieho asistenta nevyskúšali. Pri následnej kontrole sme sa snažili tento problém klientovi vysvetliť a na základe jeho vyjadrenia si klient zabezpečí zodpovedajúce reproduktory a následne to odskúša.
2, Basový reproduktor pod sedadlom spolujazdca zapojený bol a bol aj funkčný, jeho účinnosť sa však klientovi nezdala dostatočná mal výhrady k zapojení schémy dodávanej výrobcom.
Chybu nastala v nedostatočnom odprezentovaní vykonaných zásahov a ich vplyvu na funkčnosť audiosústavy. Montáž ako taká bola vykonaná s súlade s požiadavkou zákazníka.
Klient odišiel s tým že si objednal nové zadné reproduktory a následne odskúšame ďalšiu funkčnosť audiosystému. Montáž bude vykonaná po dodaní reproduktorov pravdepodobne v pondelok 29.10.2012
Pevne veríme, že sa celá táto záležitosť vyrieši k Vašej spokojnosti.
S pozdravom a prianím pekného dňa
Zákaznícky servis BMW
From: Me
Sent: Monday, November 05, 2012 1:14 PM
To: Zakaznicky.servis.sk
Subject: Re: FW: Staznost: Tempus Bavaria KOSICE - Audio Alpine Hi-Fi
Zdravim,
Na audite v tempuse stale trvam
Bass reproduktory opravili pritom sa tvarili ako keby s nimi nikdy nic nebolo.
Nonsens, asi poznam rozdiel ked mi bass reproduktor hra a kedy nie.. to maju taku mienku o kazdom zakaznikovi ?
Dalej najnovsie som podla informacii zo servisu, ze znizenu hlasitost cuvacieho senzoru sposobuju menej citlive reproduktory v zadu nechal dane reproduktory za 177EUR s DPH nechal vymenit za reproduktory originalne.
PROBLEM SA NEVYRIESIL, PDC - Parking Distance Control a teda cuvaci senzor stale nie je takmer pocut dostatocne ani s +5 pridanou hlasitostou pre PDC !!!
Kvoli chybnym informaciam zo servisu a ich uistovani, ze vymena dany problem vyriesi som prisiel o 177 eur a problem pretrvava, je toto normalne ?!
Chyba tam clovek ktory by sa postaral o kvalitu
Dalej sa mi nepaci:
-arogantne vystupovanie zo strany servisu
-profesionalita NULOVA
-clovek cez telefon este nedopovie uz mu zlozia
Nech sa zajdu pozriet do zahranicnych BMW servisov alebo kludne aj do inych servisov v KE - kde beru mensie peniaze a vystupovanie je na urovni !
Navrhujem vam pozriet si aj nasledovne nazory technicke-okienko/skusenosti-s-bmw-servismi-t13950-180.html, 90% z nich su negativne ohlasy na servis v KE, neriesi sa to roky !
Komunikacia so mnou sa este zhorsila po mojej staznosti, ktora bola z mojej strany uplne opravnena, pretoze cakat 2 tyzdne na reakciu servisu je podla mna teda uplne ubohe, reakcie by som sa bez staznosti zrejme ani len nedockal !
Dalej ma sokovala ponuka ktorej sucastou malo byt vymontovanie reproduktorov z ineho auta na to, aby sa otestovalo audio v aute mojom, ked som si predstavil ci podobne praktiky typu 'vymontujeme nieco zakaznikovi z auta bez jeho vedomia aby sme to skusili v aute inom' robili aj na mojom aute, tak mi je z toho zle.
To bola moja posledna dobrovolna //chapte v zmysle dobrovolna instalacia noveho audia// navsteva daneho servisu.. zatial je auto v zaruke takze to este vyuzijem a potom pojdem kade lahsie !
Ocakavam ze tento email im znova preposlete a pri najblizsej navsteve servisu mi poskodia auto... to by som od nich pri tejto urovni aj cakal, tym ludom uz proste neverim, sebareflexia a management servisu ziadny, veci sa riesia az ked sa zakaznik stazuje.
Pekny den !
Dobrý deň pán xxx,
v mene BMW Group Slovensko sa Vám chceme ospravedlniť za nepríjemné skúsenosti so servisom Tempus Bavaria Košice.
Servis podrobíme kontrole a v súlade s internými pravidlami BMW, budeme náležite situáciu v servise riešiť. Chápeme vaše rozhorčenie, ale zároveň veríme, že na značku BMW nezanevriete. Problémy so servisom v Košiciach sú ojedinelé. BMW Group Slovensko garantuje najvyššiu kvalitu svojich servisov, ak by ste mali záujem, radi by sme Vám sprostredkovali opravu v inom servisnom stredisku.
S pozdravom a prianím pekného dňa,
Zákaznícky servis BMW
ancaaa napísal:az budes nieco potrebovat z hudbou alebo z aftom tak mam servisaka co sa rozumie a takisto montaznika hudby co ich strci komplet do riti...
voMacK napísal:telenovela s Tempusom pokracuje ako?