... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
xH4wK
Autor témy
Kraj: Košický

Re: [E90 LCI 320xDA M-Packet] Winter mode enabled, str. 8

Utorok, 6. Novembra 2012, 16:28

'Apdejt'
Citajte z hora dolu..

2012/10/26 <Zakaznicky.servis.sk@bmw.com>
Dobrý deň pán xxx,

dovoľte mi reagovať na Váš mail zo dňa 13. 10. 2012. Tento mail sme preposielali na technické oddelenie k prešetreniu ako ste nás o to požiadali.

Je nám samozrejme ľúto poruchy na Vašom vozidle a po obdržaní Vašej sťažnosti sme si vyžiadali stanovisko z autorizovaného servisu v Tempus Bavaria v Košiciach.

Tu je vyjadrenie vedúceho servisu p. Šoltésa k námietkam na prácu servisu:

1, Bohužiaľ pri odovzdávaní vozidla po prvotnej montáži nebol tento problém s reproduktormi zákazníkovi patrične odprezentovaný, nakoľko kolegovia funkciu signalizácie parkovacieho asistenta nevyskúšali. Pri následnej kontrole sme sa snažili tento problém klientovi vysvetliť a na základe jeho vyjadrenia si klient zabezpečí zodpovedajúce reproduktory a následne to odskúša.

2, Basový reproduktor pod sedadlom spolujazdca zapojený bol a bol aj funkčný, jeho účinnosť sa však klientovi nezdala dostatočná mal výhrady k zapojení schémy dodávanej výrobcom.

Chybu nastala v nedostatočnom odprezentovaní vykonaných zásahov a ich vplyvu na funkčnosť audiosústavy. Montáž ako taká bola vykonaná s súlade s požiadavkou zákazníka.
Klient odišiel s tým že si objednal nové zadné reproduktory a následne odskúšame ďalšiu funkčnosť audiosystému. Montáž bude vykonaná po dodaní reproduktorov pravdepodobne v pondelok 29.10.2012

Pevne veríme, že sa celá táto záležitosť vyrieši k Vašej spokojnosti.

S pozdravom a prianím pekného dňa
Zákaznícky servis BMW

From: Me
Sent: Monday, November 05, 2012 1:14 PM
To: Zakaznicky.servis.sk
Subject: Re: FW: Staznost: Tempus Bavaria KOSICE - Audio Alpine Hi-Fi

Zdravim,

Na audite v tempuse stale trvam
Bass reproduktory opravili pritom sa tvarili ako keby s nimi nikdy nic nebolo.
Nonsens, asi poznam rozdiel ked mi bass reproduktor hra a kedy nie.. to maju taku mienku o kazdom zakaznikovi ?
Dalej najnovsie som podla informacii zo servisu, ze znizenu hlasitost cuvacieho senzoru sposobuju menej citlive reproduktory v zadu nechal dane reproduktory za 177EUR s DPH nechal vymenit za reproduktory originalne.
PROBLEM SA NEVYRIESIL, PDC - Parking Distance Control a teda cuvaci senzor stale nie je takmer pocut dostatocne ani s +5 pridanou hlasitostou pre PDC !!!
Kvoli chybnym informaciam zo servisu a ich uistovani, ze vymena dany problem vyriesi som prisiel o 177 eur a problem pretrvava, je toto normalne ?!
Chyba tam clovek ktory by sa postaral o kvalitu
Dalej sa mi nepaci:
-arogantne vystupovanie zo strany servisu
-profesionalita NULOVA
-clovek cez telefon este nedopovie uz mu zlozia
Nech sa zajdu pozriet do zahranicnych BMW servisov alebo kludne aj do inych servisov v KE - kde beru mensie peniaze a vystupovanie je na urovni !
Navrhujem vam pozriet si aj nasledovne nazory technicke-okienko/skusenosti-s-bmw-servismi-t13950-180.html, 90% z nich su negativne ohlasy na servis v KE, neriesi sa to roky !
Komunikacia so mnou sa este zhorsila po mojej staznosti, ktora bola z mojej strany uplne opravnena, pretoze cakat 2 tyzdne na reakciu servisu je podla mna teda uplne ubohe, reakcie by som sa bez staznosti zrejme ani len nedockal !
Dalej ma sokovala ponuka ktorej sucastou malo byt vymontovanie reproduktorov z ineho auta na to, aby sa otestovalo audio v aute mojom, ked som si predstavil ci podobne praktiky typu 'vymontujeme nieco zakaznikovi z auta bez jeho vedomia aby sme to skusili v aute inom' robili aj na mojom aute, tak mi je z toho zle.

To bola moja posledna dobrovolna //chapte v zmysle dobrovolna instalacia noveho audia// navsteva daneho servisu.. zatial je auto v zaruke takze to este vyuzijem a potom pojdem kade lahsie !

Ocakavam ze tento email im znova preposlete a pri najblizsej navsteve servisu mi poskodia auto... to by som od nich pri tejto urovni aj cakal, tym ludom uz proste neverim, sebareflexia a management servisu ziadny, veci sa riesia az ked sa zakaznik stazuje.

Pekny den !

Dobrý deň pán xxx,

v mene BMW Group Slovensko sa Vám chceme ospravedlniť za nepríjemné skúsenosti so servisom Tempus Bavaria Košice.

Servis podrobíme kontrole a v súlade s internými pravidlami BMW, budeme náležite situáciu v servise riešiť. Chápeme vaše rozhorčenie, ale zároveň veríme, že na značku BMW nezanevriete. Problémy so servisom v Košiciach sú ojedinelé. BMW Group Slovensko garantuje najvyššiu kvalitu svojich servisov, ak by ste mali záujem, radi by sme Vám sprostredkovali opravu v inom servisnom stredisku.

S pozdravom a prianím pekného dňa,
Zákaznícky servis BMW

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Re: [E90 LCI 320xDA M-Packet] Telenovela Tempus KE pokracuje

Utorok, 6. Novembra 2012, 16:55

V tomto state uz asi nepomoze ani staznost. Zo skusenosti je zrejme, ze jedine, co ich postavi do pozoru, je medializacia uvedeneho problemu.

Popripade osuchat jazykove zrucnosti a poslat jeden informacny mail priamo do "matky" koncernu BMW.

Nehanbia sa za auto pytat viac, ako v zahranici, dokonca ani za sluzby, ktore vykonavaju, a pritom su kvalitovo niekde na urovni, ako na hanici medzi Rumunskom a Ukrajinou.

Drzim palce.

ancaaa
Auto: e46 330ci

Utorok, 6. Novembra 2012, 17:24

sa ti vobec cudujem ze sa tam stale vracias banda degesov za neskutocne peniaze mne to trvalo rok pokial som zistil ze jak tempus tak regnum je jedno velke h co sa tyka servisu a nevedia ani tolko o afte co ja ,az budes nieco potrebovat z hudbou alebo z aftom tak mam servisaka co sa rozumie a takisto montaznika hudby co ich strci komplet do riti...
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Utorok, 6. Novembra 2012, 17:54

co ti jebeeee :lol: :lol: :lol: tak to uz ano, iny pristup toto fakt..
som zvedavy ci sa aj nieco zmeni,alebo su to len prazdne reci
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

THX24
Auto: BMW E90 330d LCI

Utorok, 6. Novembra 2012, 18:23

dobre si to napisal ,chlvalim ta mas u mna velke ANO :)

presne viem o com pises a ten pristup dobre poznam po tom co ma tahala dlho zilina za nos som si povedal na hovno budem robit 200km tam 200km nazad ,ked tu mam poprad a aj ked tiez hovno urobia ,ale aspon tam mam kamosa v servise a pokecam suprovo aj ked nie o autach :D

inac s mojim problemom riadenia som bol objednany do lamaca cez jedneho klubaka ,ale nemohol som sa dostavit z dvovodu snezenia (letne gumy) cize to nechavam na jar a dufam ze mi konecne pomozu to dat do poriadku po veeeelmi dlhej dobe co sa tulam po servisoch BMW a to som bol dokonca aj v KE kde chodis ty :) odpoved som nedostal do teraz ,ale uz som aj sral na to ,ked som mal vybavenu BA :)

tak prajem trpezlivost ,lebo to je zaklad :-k

xH4wK
Autor témy

Utorok, 6. Novembra 2012, 18:33

ancaaa napísal:
az budes nieco potrebovat z hudbou alebo z aftom tak mam servisaka co sa rozumie a takisto montaznika hudby co ich strci komplet do riti...

Ani nevies ako by som bol rad keby sa to dalo takto vyriesit, no ono tam bude treba zrejme nieco prekodovat pretoze do zadnych repro posiela zvuk stale radio, do ostatnych ide zvuk cez zosilovac a tak zadne nie je skoro vobec pocut ani nic z nich tj. cuvaci senzor atd. pretoze po ich prekodovani radio posiela hifi signal a ten je zjavne tichy.. :(

xH4wK
Autor témy

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 18:16

no ja som ale pirat, dnes prva pokuta v zivote, 86 km/h v "obci" (uplna rovinka asi kilometer) pri predbiehani, 200,- EUR :-&

xH4wK
Autor témy

Utorok, 13. Novembra 2012, 18:40

lalalala
Prílohy
DSC_0862.jpg

THX24
Auto: BMW E90 330d LCI

Utorok, 13. Novembra 2012, 18:46

pekna foto pekne rybie oko ;)

xH4wK
Autor témy

Utorok, 13. Novembra 2012, 20:05

Dik :D Pride ovela viac fotiek teraz ked bude cas :)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 13. Novembra 2012, 21:00

telenovela s Tempusom pokracuje ako?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Utorok, 13. Novembra 2012, 22:04

točí sa ďalšia seria asi :D autíčko vyzerá pekne \:D/
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

xH4wK
Autor témy

Streda, 14. Novembra 2012, 00:24

voMacK napísal:
telenovela s Tempusom pokracuje ako?

Odpisal som im ze mam zaujem o opravu v inom servise ked mi poskytnu nahradny automobil vzhladom na vzdialenost od Kosic, neozvali sa zatial ... budem followupovat dalsi mesiac. Moc mi to nesuri. :)

TrueDomino
Auto: BMW 550d
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Novembra 2012, 11:24

Auticko pekne :lol: , ladvinky nechaj chrom, mne sa paci aj plutvicka a zadny spojler, ak nadviazem na predchadzajuce prispevky...ale zase ja som zaujaty, takze ber s rezervou :-({|=

Inak, tie nase servisy vo vseobecnosti nic moc, netyka sa to len Regnumu a Tempusu Kosice...sam som zvedavy, idem v pondelok na diagnostiku do Auto Motivu BA, vypadol mi bluetooth, ze co mi zistia, ako dlho to bude trvat a ci po navsteve nezistim na aute nejake "nedokonalosti"...drzim palce, nech to doriesis.
13507
F10 530d
ex E90 330i
ex E46 318d

xH4wK
Autor témy

Piatok, 18. Januára 2013, 21:27

Caute ;)

Tak auticko funguje paradne, no dnes ma prekvapila cervena kontrolka tlaku pneumatik
Skontroloval som tlak a v predu som mal 2.0 a v zadu 2.1 tak som v predu nafukal na 2.4 a v zadu na 2.7 podla stitka na dverach pre 225/* R17
Dal som reset cez BC menu v KE v galerke a siel domov 20km a stale nic, stale svieti a netusim preco ...
Neviete co to moze byt ? :(

PS: teraz mam standardne pneu nie run flat.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných