... všetko o BMW ...
xH4wK napísal:Jo som to ja
Btw prave som prisiel na to ako spravit riadny reset toho warningu z predchadzajucej strany, tak som ho spravil a ked som siel do Tatier tak po 150 km znova to iste ale ziadny defekt tak ja uz neviemzase po resete to ide v pohode len cakam kedy sa znova zjavi...
mOinty napísal:Pekné autíčko!!!![]()
Čo sa týka autorizovaného servisu na Slovensku ...NIKDY VIAC!!!! Tri roky som žil v Španielsku a tam som to servisoval v origo bmw, kde som to aj kúpil a to bol prístup hodný značke, cene aut a servisu. Nikdy žiadný problém pri garančných prehliadkách bolo o mňa vždy postarané (káva, nealko, časopisy atd...alebo náhradné auto keď sa mi nechcelo čakať), auto mi vracali vždy umyté a vyupratované. Nečakal som na žiadnu odpoveď 2 týždne ako tu. Raz som mal preblém s ostrekovačmi svetlometov....prepúšťali mi vodu a vždy mi vytiekla celá nádržka na ostrekovače. Prišiel som=)Povedal som =) 30min a išiel som domov s novým ostrekovačom..."skoro ako tu "!!!
Posledné dve veci čo som riešil u nás....Výmena oleja a filtrov a potom výmena brzdovej kvapaliny.....ok v pohode cena je asi každemu jasná......
Ked sme asi po 5000km otovrili tú skrinku na vzduchový filter skoro som odpadol.... vyzeral takto ...viď.foto....filter isto nebol ani menený ale zapalatený.....
...a takto som skončil so Servisom BMW na SLovensku
mareko258 napísal:ja som asi iny :))) lebo aj olej menim po 15tis. nie po 30tis. a to auta boli/su v zaruke a zaplatenom servise na 5rokov