... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
matisek
Auto: F10, F48
Kraj: Trenčiansky

Re: [E90 LCI 320xDA M-Packet] Senzor tlaku pneumatik ? str.

Piatok, 18. Januára 2013, 21:44

Trochu OT: kedysi som poznal nejakeho H4wKa, tusim bol z KE, hraval BF2142, klan OMEGA - nie si to nahodou ty?

xH4wK
Autor témy
Kraj: Košický

Sobota, 19. Januára 2013, 22:09

Jo som to ja ;)

Btw prave som prisiel na to ako spravit riadny reset toho warningu z predchadzajucej strany, tak som ho spravil a ked som siel do Tatier tak po 150 km znova to iste ale ziadny defekt tak ja uz neviem :D zase po resete to ide v pohode len cakam kedy sa znova zjavi...

matisek
Auto: F10, F48

Sobota, 19. Januára 2013, 22:44

xH4wK napísal:
Jo som to ja ;)

Btw prave som prisiel na to ako spravit riadny reset toho warningu z predchadzajucej strany, tak som ho spravil a ked som siel do Tatier tak po 150 km znova to iste ale ziadny defekt tak ja uz neviem :D zase po resete to ide v pohode len cakam kedy sa znova zjavi...

Mne to tiez tak isto blblo na X5 - po resete chvilu pokoj a potom zase. Nakoniec sa prislo na to, ze unika vzduch cez jednu ventilku...

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 19. Januára 2013, 23:06

pravdepodobne mas maly defekt, kt. fuci pomaly...skontroluj tlak v pneu, ci sa skutocen zmensil. Ak je tlak rovnaky aj po opatovnom zsobrazeni chyby, tak mas jedno cidlo v materi...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

xH4wK
Autor témy

Nedeľa, 20. Januára 2013, 09:37

Mate pravdu, dnes rano som siel zmerat tlaky znova a lava zadna pneu uz mala len 1,5baru
Takze asi maly defekt, dik za pomoc ;) som sa obaval ze to moze byt senzor a ten je vraj dost drahy na vymenu :)

Zaujimave ale je ze auto vobec netahalo do stran slo normalne rovno aj s pustenym volantom ...

xH4wK
Autor témy

Utorok, 22. Januára 2013, 21:10

hah tak nakoniec to nebol maly defekt ale vacsia sruba v kolese... to ze tam stale bola zabranilo velkemu uniku vzduchu
podla toho aka velka bola a v akom mieste bola v kolese predpokladam ze niekto ju pekne podlozil pod koleso v garazi a ja som cez nu pekne presiel..

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Utorok, 22. Januára 2013, 21:20

Ja som tiez jazdil asi mesiac s cca 4cm dlhou skrutkou s 6mm hlavicou v kolese. Nechapem, ako sa to tam mohlo dostat, ale tiez to fucalo pomaly. Ked to v pneuservise vytiahli, neveril som vlastnym ociam.

xH4wK
Autor témy

Utorok, 29. Januára 2013, 21:12

Ten usmev na tom aute :-D
Prílohy
image.jpg

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Utorok, 29. Januára 2013, 21:20

od ucha k uchu :D
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

mOinty
Auto: BMW 320d E90 130kw

Sobota, 9. Februára 2013, 10:57

Pekné autíčko!!! :thumbup:
Čo sa týka autorizovaného servisu na Slovensku ...NIKDY VIAC!!!! Tri roky som žil v Španielsku a tam som to servisoval v origo bmw, kde som to aj kúpil a to bol prístup hodný značke, cene aut a servisu. Nikdy žiadný problém pri garančných prehliadkách bolo o mňa vždy postarané (káva, nealko, časopisy atd...alebo náhradné auto keď sa mi nechcelo čakať), auto mi vracali vždy umyté a vyupratované. Nečakal som na žiadnu odpoveď 2 týždne ako tu. Raz som mal preblém s ostrekovačmi svetlometov....prepúšťali mi vodu a vždy mi vytiekla celá nádržka na ostrekovače. Prišiel som=)Povedal som =) 30min a išiel som domov s novým ostrekovačom..."skoro ako tu "!!!
Posledné dve veci čo som riešil u nás....Výmena oleja a filtrov a potom výmena brzdovej kvapaliny.....ok v pohode cena je asi každemu jasná......
Ked sme asi po 5000km otovrili tú skrinku na vzduchový filter skoro som odpadol.... vyzeral takto ...viď.foto....filter isto nebol ani menený ale zapalatený.....
...a takto som skončil so Servisom BMW na SLovensku
Prílohy
2012-08-30 08.33.42.jpg

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 9. Februára 2013, 11:27

co cakame na tom nasom krasno Slovensku len aby bol clovek co najlepsie ojebany .....ty zaplatis, myslis ze vsetko fajnotka.... a prito sa ti smeju do ksichtu ako ta fajne ojebali....

ruky by som im polamal takymto servisakom.....
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

shark2
Auto: Bmw Fko
Kraj: Žilinský

Sobota, 9. Februára 2013, 11:35

mOinty napísal:
Pekné autíčko!!! :thumbup:
Čo sa týka autorizovaného servisu na Slovensku ...NIKDY VIAC!!!! Tri roky som žil v Španielsku a tam som to servisoval v origo bmw, kde som to aj kúpil a to bol prístup hodný značke, cene aut a servisu. Nikdy žiadný problém pri garančných prehliadkách bolo o mňa vždy postarané (káva, nealko, časopisy atd...alebo náhradné auto keď sa mi nechcelo čakať), auto mi vracali vždy umyté a vyupratované. Nečakal som na žiadnu odpoveď 2 týždne ako tu. Raz som mal preblém s ostrekovačmi svetlometov....prepúšťali mi vodu a vždy mi vytiekla celá nádržka na ostrekovače. Prišiel som=)Povedal som =) 30min a išiel som domov s novým ostrekovačom..."skoro ako tu "!!!
Posledné dve veci čo som riešil u nás....Výmena oleja a filtrov a potom výmena brzdovej kvapaliny.....ok v pohode cena je asi každemu jasná......
Ked sme asi po 5000km otovrili tú skrinku na vzduchový filter skoro som odpadol.... vyzeral takto ...viď.foto....filter isto nebol ani menený ale zapalatený.....
...a takto som skončil so Servisom BMW na SLovensku

ahoj, jasne vsetci vieme ako to je so servismi ale najdu sa aj vynimky, toto co ty popisujes je uplne normalne ked cakam hned kava/caj ked je to na dlhsie odvoz alebo som si pozical auto ako na skusobnu jazdu.. ale asi je to aj o vztahoch kto ake ma v tom servise resp. predajni. je to presne tak kazdy xce len skasirovat a pal do prec.. a to je ubohe ze to je takmer vo VSETKOM tu v tomto bananistane.
s tym filtrom: v bmw menia vzduchac po 90tis.km!! mal som e90lci 320xd, kukam ze coooo, kupil som hned K&N a vzdy si ho vycistil ale ja som asi iny :))) lebo aj olej menim po 15tis. nie po 30tis. a to auta boli/su v zaruke a zaplatenom servise na 5rokov
zhrniem to je to na <> a nejaky ten svetly moment v pristupe to nenapravi a sorry za OT
E92 330xdA ex
E90 320xdA LCI ex

zollo
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 9. Februára 2013, 12:17

mareko258 napísal:
ja som asi iny :))) lebo aj olej menim po 15tis. nie po 30tis. a to auta boli/su v zaruke a zaplatenom servise na 5rokov

nie, nie si iny :smile: , tiez ked sme mali car v zaruke (nie bmw :mrgreen: ) tak som vyzdvihol olej+filtre+ samozrejme vzdy daky problem, ze treba doplacat (vzdy to iba narastalo + vzdy nechapavy pohlad, ze preco nedonesiem auto, ked je to free + kopec dalsich kecov)

xH4wK
Autor témy

Re: [E90 LCI 320xDA M-Packet] Summer is coming

Pondelok, 29. Apríla 2013, 15:05

Tak sa nam blizi leto, kolieska uz nejaku dobu prehodene s5 na letne a dnes som umyl auto tak som spravil nejaku foto :)
Prílohy
DSC_3302.png

xH4wK
Autor témy

Re: [E90 LCI 320xDA M-Packet] Summer is coming

Štvrtok, 11. Júla 2013, 10:41

No po diskusii v bazari som sa rozhodol ze si asi nahodim chip na auto ...
Zatial som dostal v KE odpoved len od profituningu, vraj to spravia za 438 eur ... mne to pride relativne vela za SW upravu, co myslite ?
Kde v KE sa to este da chipnut kvalitne za mozno nozsiu sumu ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných