... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

norbess
Auto: BMW 330d e46 FL
Kraj: Banskobystrický

Re: Subwoofer v kufri - coupe

Nedeľa, 4. Novembra 2012, 23:03

ja idem skladat bednu pre moj reprak, 1200 w , mam zosilnovac 1500w, uz mam aj kapacitor 2 faradovy(aby nestahovalo baterku) aj kable pokupene, uz len dosky neake riadne potrebujem pre poskladanie bedni . do kufra co dám potom...

Užívateľov profilový obrázok
Hajecek
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Novembra 2012, 09:24

tak to vela stastia so skladanim :thumbup: ja planujem ale zastavat so sklolaminatom alebo niecim podobnym :)

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Pondelok, 5. Novembra 2012, 12:00

kokso, naco si kupoval ten drahy "voltmeter" ?
ak si myslis ze ti to nahradi silnejsiu baterku, tak si na presne opacnom omyle..
odporucam ten 2F "voltmeter" predat niekomu kto este nevie o tej krutej realite, a kupit racej silnejsiu baterku 8)

sorry za OT

dandi
Auto: 318is
Kraj: Košický

Streda, 7. Novembra 2012, 23:33

Nepotrebujes si kupit urcite dajake repraky za 500€ len potrebujes stym pohrat a ty bude dobre ,ja tiez mam coupe ale akoze nechvalim ale ja som nadmierne spokojní ,mam tam vsetko jbl a hraje dost kvalitne

Peped napísal:
Kupil som novu bednu http://www.nay.sk/jbl-cs1204b/d-285087-c-1956/ a furt to nieje vobec pocut. Nieje možne ked si chcem vypocut aspon trochu basy, tak si musim kupit reprak za 500e ?!

mam tam tento zosilovac http://audiomania.mojeforum.net/temat-vt7.html ten prvý hpb 502

Ako by tam ani nebol. Ked otvorim kufor jebe to jak svina a vnutri uplne onicom. Mam to nastavene na max pokial to hralo dobre.

Asi mi nezostava nic ine ako urobit nejake otvori do plata :(, ale to mi nieje moc pri chuti, zasahovat do toho.

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 10. Novembra 2012, 21:24

SurrendeR napísal:
kokso, naco si kupoval ten drahy "voltmeter" ?
ak si myslis ze ti to nahradi silnejsiu baterku, tak si na presne opacnom omyle..
odporucam ten 2F "voltmeter" predat niekomu kto este nevie o tej krutej realite, a kupit racej silnejsiu baterku 8)

sorry za OT

a poriadne káble

ak vám môžem poradiť, skúste si natiahnuť káble od zosika dopredu, pod nohy spolujazdca hodiť maličký 20cm repráčik trebárs aj v 8L bedničke a zabudnete na tieto blbosti

tak ako tu písal niekto vyššie, 50W a úplná pohoda
ja mám 10" plochý 300W sub na 500W monobloku ale stačí aj oveľa menej

Peped
Autor témy
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Sobota, 17. Novembra 2012, 18:06

Takže vymenil som vymenil reprak a hned sa zlepsilo, potom som vymenil aj zosilovac a teraz to už hra celkom slušne. ale akonahle zaklopnem sedacky, uplne stichnu basy a dokonca slabsie. Mam to tak že zadnusedacku jednu mam pootvorenu asi na 3-5cm a vtedy to hra a ani nevyzera zle auto so sklopenou sedanou :lol:
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

JFaudio
Auto: 335i e92

Utorok, 20. Novembra 2012, 15:01

Čavko chalani, rad by som sa pripojil k teme :D

Pokial mas coupe tak urcite bude potrebne za pohrat s ozvucnicou. Netreba ocakavat ze hudba za 70 € bude robit nejake specialne tlaky LEN po polozeni do kufra.

V hornom plate E36 ky mas reproduktory...ktore urcite vyhod. Vznikne tym ovela lepsie prudenie.
Odporucam vyltmit cely kufor STP čkom.Zvuk sa nebude rozptylovat do plechov. Basy budu pevnejsie a presnejsie.
Subak umiestni do kufra ,,za sebou,, na lavu stranu....basakom smerom von alebo basakom smerom doprava ...

Co sa tyka vykonu tak netreba sa pozerat na to ...co je napisane ako prve na basaku ....

Pokial mas chut experimentovat tak vieme navrhnut nejaku ozvucnicu pre coupe :D

V sedane je diera medzi sedackami a ta sa da vyuzit na freeair basak ..napriklad od Pioneeru.....

Ja mam so znackou VIBE tiez skusenosti...nie je to zle, avsak zalezi od toho co clovek pocuva, ako to ma byt vyladene atd.
https://project-f.sk
Autokozmetika PROJECT-F - vyrobená s láskou na Slovensku

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 20. Novembra 2012, 15:05

myslim ze k tomu staci len
AMEN !! [-o< =D>

Peped
Autor témy

Utorok, 20. Novembra 2012, 20:52

V touringu stacilo položit subac aj za menej ako 70e a hralo to fakt huste ;), v coupe ten isty a ticho.

V plate mam harman kardon a hraju pekne, bez nich by bolo malo zvuku v aute, tých sa zbavit nechcem.

Dá sa plato lahko vybrat a nahradit ho napr novým namieru napr z mdf-ky? Pozeral som to zhruba a neviem neviem ci sa to da, robil to niekto alebo videl?
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

JFaudio

Streda, 21. Novembra 2012, 13:30

Peped napísal:
V touringu stacilo položit subac aj za menej ako 70e a hralo to fakt huste ;), v coupe ten isty a ticho.

V plate mam harman kardon a hraju pekne, bez nich by bolo malo zvuku v aute, tých sa zbavit nechcem.

Dá sa plato lahko vybrat a nahradit ho napr novým namieru napr z mdf-ky? Pozeral som to zhruba a neviem neviem ci sa to da, robil to niekto alebo videl?

Peped ci to pojde lahko je tazka otazka :D ....ja idem momentalne riesit laminatovu ozvucnicu ...na 16,5 ky ...a vysky, tak aby ostali nejake tie diery pre prechod zvuku z kurfa.

Pokial by si chcel riesit MDF tak urcite by sa trebalo pohrat s hornou frezkou na skosenie hran a urcite nejak prisposobit calunenie....

Peped
Autor témy

Streda, 21. Novembra 2012, 18:05

Prisposobit to nemam problem, mam stolarsku dielnu takže kaina problema ohladne dopasovania a tak. Len mi skor ide o to ci sa do toho vobec mam pustat. Nechce sa mi to rozoberat, trapit sa stým a potom zbadam že tam niečo zavadzia alebo sa neda poriadne dopasovat a zase napet skladat.

Nedaval niekto nove plato? Alebo nevidel niekto niekde taku montaž?
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

Hajecek

Streda, 21. Novembra 2012, 19:48

pani ked uz sa idete takto hrat s laminatom a tak ... raz som videl v jednom casaku co som odoberal krasnu montaz reprakov dokonca prave do e36 a neviem ci to presne nebolo aj coupe ... chalani sa to rozhodli riesit uuplne inak jak by nekto ocakaval ... vedla spojkoveho pedalu je taky maly vycnelok plastu tak k tomu prirobili laminat aj na vodicovu aj na spolujazdcovu stranu a osadili tam 15 repro plus este prirobili mensiu ozvucnicu aj na dvere k origo repraku vyzeralo to fakt zaujiomavo podla mna by to nebol tez vobec zly napad a aspon ked budes chcet ukazat nekomu co ams nalozene v aute za hudbu tak sa budes mat fakt s cim pochvalit ;)

Hajecek

Streda, 21. Novembra 2012, 19:49

Hajecek napísal:
pani ked uz sa idete takto hrat s laminatom a tak ... raz som videl v jednom casaku co som odoberal krasnu montaz reprakov dokonca prave do e36 a neviem ci to presne nebolo aj coupe ... chalani sa to rozhodli riesit uuplne inak jak by nekto ocakaval ... vedla spojkoveho pedalu je taky maly vycnelok plastu tak k tomu prirobili laminat aj na vodicovu aj na spolujazdcovu stranu a osadili tam 15 repro plus este prirobili mensiu ozvucnicu aj na dvere k origo repraku vyzeralo to fakt zaujiomavo podla mna by to nebol tez vobec zly napad a aspon ked budes chcet ukazat nekomu co ams nalozene v aute za hudbu tak sa budes mat fakt s cim pochvalit ;)

ak by ste chceli mozem vam poslat presny nazov a cislo toho casaku mam taky pocit ze to bol autotuning alebo tuningmagazine

JFaudio

Streda, 21. Novembra 2012, 20:02

Hajecek napísal:

Niekedy to tak chlapci riesia,avsak si ja neviem predstavit mat nieco ,,pri nohach,,. Ozvucnica na 16,5 ku musi byt predsa o cosi vacsia a zasahovat do priestorov pre nohy ...uz vidim zenske ako budu okopavat membrany, sietky :D

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 16:44

Vybrať plato nie je nič ťažké najdôležitejšie je nepolámať úchyty čalúnenie C stĺpikov (sa mi zdá že ich ani netreba dávať von, nie som si istý). Sedačky do preč, hlavové opierky majú v kufri závlačky tie do preč. Plato je prichytené hneď za sedačkov tými plastovými zasúvacími chujovinami, to všetko do preč. Vytiahnuť žiarovku z brzdového svetla a všetko čo by mohlo zavadzať a potom len nejako plato vytiahnuť von to už uvidíte ako na to......... Ale nazad nepôjde ani bohovi :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný