... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Peped napísal:Kupil som novu bednu http://www.nay.sk/jbl-cs1204b/d-285087-c-1956/ a furt to nieje vobec pocut. Nieje možne ked si chcem vypocut aspon trochu basy, tak si musim kupit reprak za 500e ?!
mam tam tento zosilovac http://audiomania.mojeforum.net/temat-vt7.html ten prvý hpb 502
Ako by tam ani nebol. Ked otvorim kufor jebe to jak svina a vnutri uplne onicom. Mam to nastavene na max pokial to hralo dobre.
Asi mi nezostava nic ine ako urobit nejake otvori do plata, ale to mi nieje moc pri chuti, zasahovat do toho.
SurrendeR napísal:kokso, naco si kupoval ten drahy "voltmeter" ?
ak si myslis ze ti to nahradi silnejsiu baterku, tak si na presne opacnom omyle..
odporucam ten 2F "voltmeter" predat niekomu kto este nevie o tej krutej realite, a kupit racej silnejsiu baterku![]()
sorry za OT
Peped napísal:V touringu stacilo položit subac aj za menej ako 70e a hralo to fakt huste, v coupe ten isty a ticho.
V plate mam harman kardon a hraju pekne, bez nich by bolo malo zvuku v aute, tých sa zbavit nechcem.
Dá sa plato lahko vybrat a nahradit ho napr novým namieru napr z mdf-ky? Pozeral som to zhruba a neviem neviem ci sa to da, robil to niekto alebo videl?
Hajecek napísal:pani ked uz sa idete takto hrat s laminatom a tak ... raz som videl v jednom casaku co som odoberal krasnu montaz reprakov dokonca prave do e36 a neviem ci to presne nebolo aj coupe ... chalani sa to rozhodli riesit uuplne inak jak by nekto ocakaval ... vedla spojkoveho pedalu je taky maly vycnelok plastu tak k tomu prirobili laminat aj na vodicovu aj na spolujazdcovu stranu a osadili tam 15 repro plus este prirobili mensiu ozvucnicu aj na dvere k origo repraku vyzeralo to fakt zaujiomavo podla mna by to nebol tez vobec zly napad a aspon ked budes chcet ukazat nekomu co ams nalozene v aute za hudbu tak sa budes mat fakt s cim pochvalit
Hajecek napísal:pani ked uz sa idete takto hrat s laminatom a tak ... raz som videl v jednom casaku co som odoberal krasnu montaz reprakov dokonca prave do e36 a neviem ci to presne nebolo aj coupe ... chalani sa to rozhodli riesit uuplne inak jak by nekto ocakaval ... vedla spojkoveho pedalu je taky maly vycnelok plastu tak k tomu prirobili laminat aj na vodicovu aj na spolujazdcovu stranu a osadili tam 15 repro plus este prirobili mensiu ozvucnicu aj na dvere k origo repraku vyzeralo to fakt zaujiomavo podla mna by to nebol tez vobec zly napad a aspon ked budes chcet ukazat nekomu co ams nalozene v aute za hudbu tak sa budes mat fakt s cim pochvalit