... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Lewelboss napísal:Narýchlo som v skicári nakreslil schemu ako to mam.. A kedze mam iphone 3g tak na nom nie je moznost natacania videa, tak snad dnes vecer to natocim na inom telefone a pridam sem ako to funguje v praxi..
Lewelboss napísal:Narýchlo som v skicári nakreslil schemu ako to mam.. A kedze mam iphone 3g tak na nom nie je moznost natacania videa, tak snad dnes vecer to natocim na inom telefone a pridam sem ako to funguje v praxi..
Ivank napísal:
Ty a nenapadlo ta to napojit priamo na spinac osvetlenia? Ked uz tam mas to relatko a mas to aj usmernene..
Ak to budem skusat, tak takto...
Ked bude osvetlenie v polohe obrysoviek (parkovaciek) , kruzky budu svietit naplno,(podla povodneho zapojenia od vyrobcu kruzkov) ked prepnem do polohy stretavaciek vykon kruzkov sa znizi podla tvojej schemy... staci len v scheme nahradit tvoj "vypinac v aute" originalnym vypinacom svetiel..
Teoreticky sa ani nemusis hrabat vo vypinaci svetiel. 12V si natiahni priamo z jedneho svetla...ked dostane relatko impulz zo stretavacej ziarovky, automaticky ho prepne do "nocneho rezimu"...
Teoreticky by relatko nemalo mat vplyv na svietivost halogenovej ziarovky... (ze by cucalo vela stavy a ziarovka by svietila slabsie)
Ja by som to riesil asi takto... nech to je automaticky ako na E90![]()
![]()
...
To by bolo perfektne![]()
![]()
P.S: aky si pouzil odpor? Hodnotu? Urcite nie obycajny za 20 centov... ten by asi zhorel. mas tam nejaky vykonovy?