... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
mmracing.sk

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Re: kúpa angel eyes

Utorok, 27. Novembra 2012, 13:15

No rozmyslal som nad tym uz vseliak, aj takto, ale prislo mi to moc zlozite sa vrtat v lichtmodule.. Mam uz vymyslene ako to spravim.. Vypinac nahradim jednou riadiacou jednotkou z denneho svietenia, ktora detekuje zapnutie svetiel a vypne denne svietenie, ale prerobim to tak, ze denne svietenie po zapnuti normalnych svetiel nevypne, ale iba klesne na tu nizsiu hodnotu a teda "nocny rezim". Ked svetla vypnem, tak tam ta riadiaca jednotka opät pusti svojich 12V a teda zas svietim ako denne..
:-({|=[/quote]

Vsak nie do licht modulu...kablik priamo na svetlo... ale zaujimavo znie aj to co pises... ja to skusim tak cez to rele... len si mi nenapisal aky rezistor si pouzil :-s

:mrgreen:

Užívateľov profilový obrázok
Lewelboss
Auto: M550d
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 27. Novembra 2012, 18:02

Vymyslel som to inak.. A teda ziadne vymyslanie, ale namiesto toho prepinaca, ktorym si to prepinam teraz dam relatko, ktore bude zopinat 12V zo xenonov. Teda ked zapnem xenon, prepne mi to do nocneho.. Odpor mozem pozriet, ale najlepsie je to vyskusat si to potenciometrom, tym si nastavis intenzitu svietenia aku chces a potenciometer odmerias a nahradis takym odporom..
F10 M5
E46 330CD
E82 120D
F10 M550D
ex E60 535d Manual

Ride or DIE !

DDCpowerUP CHIPTUNING, Meranie vykonu...

Lipo46
Auto: X5 E53 4,4i
Kraj: Trnavský

Utorok, 27. Novembra 2012, 18:35

Lewelboss napísal:
Vymyslel som to inak.. A teda ziadne vymyslanie, ale namiesto toho prepinaca, ktorym si to prepinam teraz dam relatko, ktore bude zopinat 12V zo xenonov. Teda ked zapnem xenon, prepne mi to do nocneho.. Odpor mozem pozriet, ale najlepsie je to vyskusat si to potenciometrom, tym si nastavis intenzitu svietenia aku chces a potenciometer odmerias a nahradis takym odporom..

Dakujem za temu ako aj podrobny opis. Ja mam od vcera tiez nahodene tie UHD V3 a tiez by som to mal takto poriesene s tym rezistorom. nemozes prosim ta pozriet ten odpor alebo rovno dat foto toho zapojenia a aky typ rezistora? Dik este raz!

Lewelboss

Utorok, 27. Novembra 2012, 19:07

pozriet to mozem, ale najskor iba zajtra, lebo nemam pri sebe multimeter, viem ti povedat akurat, ze to niesu take male odpoty ako v nejakych obvodoch, ale velke s rozmerom asi 3x1 cm, mam tam 2 za sebou.
K tomu zapojeniu, darmo ti to odfotim, z toho by si nic nezistil, akurat ako to vyzera lebo kable mi idu po "celom" aute.. Musis ist len podla schemy na to..
F10 M5
E46 330CD
E82 120D
F10 M550D
ex E60 535d Manual

Ride or DIE !

Ivank
Auto: BMW 320d E46

Streda, 28. Novembra 2012, 07:09

Lewelboss napísal:

\:D/ no vidis ake jednoduche... presne tak to budem robit aj ja... :mrgreen:

Mas pravdu s tym potenciometrom...tak som to robil aj pri zistovani intenzity osvetlenia kluciek...potom som zmeral hodnotu a prskol som tam najblizsi mozny odpor...

Tak predsa si daval vykonove odpory? Toto mi staci..

dakujem

Lewelboss

Streda, 28. Novembra 2012, 23:30

Samozrejme vykonove, normalne by zhoreli hned.. Aj potenciometer som musel skusat iba odporovy, lebo iny sa hrial..
F10 M5
E46 330CD
E82 120D
F10 M550D
ex E60 535d Manual

Ride or DIE !

Junior
Auto: BMW 318d
Kraj: Trenčiansky

Streda, 5. Decembra 2012, 21:09

ako tak čítam, väčšina z Vás kupovala angelsy na bmwstyle (http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=856), asi ich aj ja zoberiem.
Čítal som tu aj návod od vás, ako stlmiť intenzitu, veľmo dobré nápady =D> :thumbup: =D> Asi niečo podobné budem aj ja špekulovať.
Keď budú namontované, pridám nejaké foto. Uf, kto to má do Vianoc vydržať? :smile:
ale nás tu je... Junior

Majki1

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 13:18

Zdravim Vas.
Kukam,ze tu ma vela ludi instalovane AE.
Tak sa idem dat aj ja na to...snorim tu po tomto:,,KADE VYVEDIEM KABLE (VODICE) VON ZO SVETIEL?,, :roll:
Nechcem tam nic vrtat,pilit ani brusit..na videach to vizera jednoducho-strcia tam kable a su hned von na druhej strane-ale kade?
Dik za odpovede...

lukas107

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 13:21

vyber von päticu v ktorej je ziarovka parkovacky...ostane ti po nej diera kadial vyvediet kable...paticu spolu so ziarovkou nechaj len volne vysiet...pripadne ju nejak upevni aby neposkakovala
BMW E70 X5 3.0D
BMW E53 X5 3.0D r.v 2005 (ex)
BMW E39 530dAT Sedan
BMW E46 320d Touring M-Packet (ex)
BMW E36 318tds Compact M-Packet (ex)

Majki1

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 14:24

lukas107 napísal:
vyber von päticu v ktorej je ziarovka parkovacky...ostane ti po nej diera kadial vyvediet kable...paticu spolu so ziarovkou nechaj len volne vysiet...pripadne ju nejak upevni aby neposkakovala

Dik...Nieje este neaky iny sposob?

fishbone
Auto: Bmw 318i E46 N42
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 10. Decembra 2012, 11:53

Caute , po uspesnom vyrieseni problemu s velkostou kruzkov a vedenim kablov som sa dopracoval k uspokojivemu finale :-) (fotku mam v galerii) . Plusko som zapojil som to na parkovacky a druhy na kostru . ALE vsimol som si, ze ked pustim parkovacky cez blinker (nudzove osvetlenie Lavej alebo Pravej strany) tak ta druha strana (mysleno opacna ako bola spustena) preblikava v pravidelnych intervaloch. Az mam blby pocit ze sa to odpali. Co to moze byt? Robi to aj vam ?

lukas107

Pondelok, 10. Decembra 2012, 13:41

skor by chcelo keby si si to zapojil cez chranenene zapojenie ako pise v navoce crumar... ak preblikava tak zapojit na rele usmernovaciu diodu...a mas pokoj...
BMW E70 X5 3.0D
BMW E53 X5 3.0D r.v 2005 (ex)
BMW E39 530dAT Sedan
BMW E46 320d Touring M-Packet (ex)
BMW E36 318tds Compact M-Packet (ex)

Majki1

Pondelok, 10. Decembra 2012, 15:32

fishbone napísal:
Caute , po uspesnom vyrieseni problemu s velkostou kruzkov a vedenim kablov som sa dopracoval k uspokojivemu finale :-) (fotku mam v galerii) . Plusko som zapojil som to na parkovacky a druhy na kostru . ALE vsimol som si, ze ked pustim parkovacky cez blinker (nudzove osvetlenie Lavej alebo Pravej strany) tak ta druha strana (mysleno opacna ako bola spustena) preblikava v pravidelnych intervaloch. Az mam blby pocit ze sa to odpali. Co to moze byt? Robi to aj vam ?

Pokial to mas naporiadok ukostrene-tak by to nemalo robit nezmysli....
Kade si vyviedol kable zo svetla?...chcel by som povodne obrisovky nechat vo svetlach...

fishbone
Auto: Bmw 318i E46 N42
Kraj: Bratislavský

Streda, 12. Decembra 2012, 07:04

Majki1 napísal:
Pokial to mas naporiadok ukostrene-tak by to nemalo robit nezmysli....
Kade si vyviedol kable zo svetla?...chcel by som povodne obrisovky nechat vo svetlach...

Kable som viedol cez dieru cez parkovacky - cize teraz mi visia svietiace ziarovky v motorovom priestore - urcite to este musim doriesit. Ale aby si si zachoval parkovacky moc moznosti nemas. Je tam taka mini dierka na odvetranie ale tade to musi byt masaker dostat hlavne ked to nerobis na vymontovanom svetle.

Inac zaujimave je, ze to preblikava nie robi len pri tych L/P parkovackach ked pustim normalne parkovacky resp svetla tak to ide ok. skusim pozriet ten crumarov navod.

Majki1

Piatok, 14. Decembra 2012, 18:03

Skusim to prepchat cez tu maly otvor-kukal som na to-bude to dobra gynekologia...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní