... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Lewelboss napísal:Vymyslel som to inak.. A teda ziadne vymyslanie, ale namiesto toho prepinaca, ktorym si to prepinam teraz dam relatko, ktore bude zopinat 12V zo xenonov. Teda ked zapnem xenon, prepne mi to do nocneho.. Odpor mozem pozriet, ale najlepsie je to vyskusat si to potenciometrom, tym si nastavis intenzitu svietenia aku chces a potenciometer odmerias a nahradis takym odporom..
Lewelboss napísal:Vymyslel som to inak.. A teda ziadne vymyslanie, ale namiesto toho prepinaca, ktorym si to prepinam teraz dam relatko, ktore bude zopinat 12V zo xenonov. Teda ked zapnem xenon, prepne mi to do nocneho.. Odpor mozem pozriet, ale najlepsie je to vyskusat si to potenciometrom, tym si nastavis intenzitu svietenia aku chces a potenciometer odmerias a nahradis takym odporom..
lukas107 napísal:vyber von päticu v ktorej je ziarovka parkovacky...ostane ti po nej diera kadial vyvediet kable...paticu spolu so ziarovkou nechaj len volne vysiet...pripadne ju nejak upevni aby neposkakovala
fishbone napísal:Caute , po uspesnom vyrieseni problemu s velkostou kruzkov a vedenim kablov som sa dopracoval k uspokojivemu finale :-) (fotku mam v galerii) . Plusko som zapojil som to na parkovacky a druhy na kostru . ALE vsimol som si, ze ked pustim parkovacky cez blinker (nudzove osvetlenie Lavej alebo Pravej strany) tak ta druha strana (mysleno opacna ako bola spustena) preblikava v pravidelnych intervaloch. Az mam blby pocit ze sa to odpali. Co to moze byt? Robi to aj vam ?
Majki1 napísal:Pokial to mas naporiadok ukostrene-tak by to nemalo robit nezmysli....
Kade si vyviedol kable zo svetla?...chcel by som povodne obrisovky nechat vo svetlach...