... všetko o BMW ...
 paráda.....
  paráda.....   
 Stefo1248 napísal:peknééé fotečky,aj autičko.Inak mam čierne výplne dverý kožene,aj predok aj zadok ak by si chcel.Aby to takto nekričalo že su tam ine sedačkydam ti ich lacno

ze to chce vymenit tie tapacire no nejako som si zvykol a dokonca s ami to uz aj pacit zacalo.Zajtra mozno pridam dalsie fotky ideme zas fotit nejake fotky za jazdy a ako BONUS tuto zimu sa ide nahadzovat kufor z CSL verzie :)
 ze to chce vymenit tie tapacire no nejako som si zvykol a dokonca s ami to uz aj pacit zacalo.Zajtra mozno pridam dalsie fotky ideme zas fotit nejake fotky za jazdy a ako BONUS tuto zimu sa ide nahadzovat kufor z CSL verzie :) :D
:Dmatus22 napísal::shock: paráda.....
máš tam nejaké podložky? ak hej kolko

Fuxxo napísal:pekne fotky spravil mino
aj auto vyzera super, len by som predok trosicka posunul dole :-) ale super.. aj tie hmlovky, este som to nevidel, ale vyzeraju kruto
 Projektorove hmlovky mam aj ja a v tom narazniku to vyzera peckovo takto t
 Projektorove hmlovky mam aj ja a v tom narazniku to vyzera peckovo takto t
Demkowicz napísal:odkial si zohnal tie celoplosne krytky na hmlovky? aj ja chcem take a jakoškaj len karbonove za 140 € som nasielProjektorove hmlovky mam aj ja a v tom narazniku to vyzera peckovo takto t

take sa mi pacia
 take sa mi pacia 
michaltt napísal:popici fotky aj auto, dories vyplne a

Esence napísal:Než začnem reagovať tak len UP pre nenormálne foto prijal by som niečo podobné k E65
No ale prejdime k téme. Mne osobne sa to tiež páči tak ako to je, určite je to v prvom rade niečo INÉ. Teda aj keď nepriamo ale skoro by som to nazval "individual" a prečo vlastne nie ? Veď tých kombinácii je dnes neúrekom. Samozrejme ako hlavná vec v mojom prípade je, že krémová alebo inak povedané béžová je u mňa TOP ! Jednoducho stelesnenie elegancie a luxusu. O psychike farieb, ktoré zväčšujú alebo naopak zmenšujú priestor nehovoriac. Pre mňa je to