... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
DrakulaVladimir
Auto: 7er
Kraj: Bratislavský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 15:33

LOL ten na tej biele oktavke,raz am i daco podobe prihodilo,ked som videl ze cavo vystupuje tak som vystupil aj s kamosom, skoncilo to tak ze sa este ospravedlonoval a dokonca "Ze to som ja nevytruboal" :)) snazil sa namocit asi spolujzdcov :))
735i
525iA ex
320d ex

Obrázok

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 19:01

jj je zaujímavé ako niekomu dodáva pocit sily to, že sedí v aute

oklamaný týmto faktom si potom vystúpi a ked krátko na to pobozká zem pochopí, že sa stala niekde chyba

jararak napísal:
ja uz som taky paranoik ze ked vidim zelenu, pozeram kto mi skoci na prechod, pozeram po kazdom chodcovi co si ide kludne po chodniku ci nema nahodou chut skakat, po autach co si stoja v rade ci to nahodou nestrhnu, stale vypocitavam ci stiham stocit, alebo apson si povedat, ze do <>

toto je podstata každého dobrého šoféra :thumbup: ...bud rád že taký si... chodit cez križovatky tunelovým štýlom je cesta do pekiel
Agelias© by migo
///MARKETING

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 20:41

nechcel som, ale musim... "pozdravujem" clena BMWklubu na slusne spinavej ciernej E36 s spz BA-931XM a nalepkou BMWklub na zadnych okienkach. V sobotu vecer v Pezinku za tescom smerom do BA letel zboku a isiel si vytlacat prednost aj ked sa rutil z vedlajsej. Bol som spolujazdec (zena soferovala) no keby si to spravil mne, dam ti patricne poznat ze sa to nerobi a mas pockat... takto robis krasnu reklamu BMWklubu ](*,)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 22. Októbra 2012, 18:47

Dnes idem v KE dole kopcom od KVP smer Lunik IX, pomalicky 40-50kmh, za mnou sanitka so znackou Kosice-okolie. Viditelne sa neponahlala, inak by ma na tej prazdnej 4-prudovke v pohode predbehla. Isli sme v lavom pruhu, blizili sme sa k prechodu, po ktorom zlava isla nejaka rodinka. Pribrzdil som, ludia vosli do mojho pruhu a zastavil som. Presli mi popred auto, pokracovali do praveho pruhu, no vtom popred nich prefrngla ta sanitka.
Doteraz som si vodicov sanitiek velmi vazil, teraz trochu pochybujem. Ale mozno je to tym vidiekom, mozno bol vodic vyskoleny len na okresne cesty...
PS.: Hned za tym miestom pri odbocke na Lunik IX bol radar a stala pri nom nejaka X5...

RTG
Kraj: Žilinský

Streda, 24. Októbra 2012, 16:53

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Streda, 24. Októbra 2012, 18:02

Inak vysvetli mi niekto preco fakt vsetci koktavkari a vodici v passatoch su uplne jebnuti? Akoze fakt vsetko uplne nadrzani, vystresovani, cholerickí 30tnici, co sa furt lepia na zadok. Predvcerom bola taka hmla na obchvate, ze som isiel 70, aby som dokazal ubrzdit ak by sa nieco stalo (vidiet bolo mozno tak na max 50m) a cavo na oktafke po facelifte nalepeny tak, ze som mu ani svetla nevidel.
Potom je specialitka prvych superbov, passatov B5 a 5.5 sa pri darexe smerom do petrzalky jebnut z pripajacieho pruhu rovno do laveho, sak ostatni pribrzdia. Takym jebkom by som najradsej odlomil vsetky zrkadla palicou ](*,)

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Streda, 24. Októbra 2012, 18:22

autor toho clanku co sem dal rtg ma zdravy usudok.

Avsak moj nazor je ze nejde len o vykon ale aj o znacku, napr s takym bmw :mrgreen: :mrgreen: staci ze sa lepite na stredovu ciaru a ten pred vami sa uz schovava za krajnicu

RTG

Streda, 24. Októbra 2012, 18:35

Lenze precitajte si tie komentare k tomu clanku. Ja s autorom v celku suhlasim, aj ked niektore veci nie moc stastne formuloval a to jazdim na felicii 1.3 a to ked uz ma na takom aute dokaze nasrat pomaly vodic, tak to je uz trochu moc. Akurat 2 dni dozadu som siel cez Terchovu domov. Kto pozna, medzi Zazrivou a Parnicou je usek cesty plny ostrych zakrut. Kedze cestu poznam dokazem tie zakruty vymanevrovat vo vecsej rychlosti ako sviatocny vodic na octavii combi s plne nalozenym priestorom. Vyblikovanie ignoroval, stale pri stredovej ciare a ako na potvoru na rovinkach vzdy v protismere auta. Ani by ma to az tak nesralo, keby nesiel tak sprostou rychlostou cca 62 tachometrovych, co mne 4ka zacina zrat jak svina a 5ka dusi motor. Cize mala rychlost velka spotreba a niekolko km za nim, som mal uz celkom nervy. No ale som sa rozpisal.

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Streda, 24. Októbra 2012, 18:40

Autor toho článku je napriek tomu, že je doktor, kus debila. Takto napísaný grc som ešte nevidel, je mi z toho úplne jasné, že sa mu niekto niekto niekde pichol, on sa nasral a napísal článok, lebo ako si to mohol dovoliť niekto voči pánovi doktorovi v nadupanom BMW 130i. Nehnevajte sa na mňa ale mám taký pocit že keby som tohto chuja stretol na ceste tak mu tú 130i ojebem o hlavu.......

Ak sa Vám chlapci ten článok čo i len trochu pozdáva, tak sa divím..... Nehovorím že tam nie je štipka pravdy, ale znížiť sa k vyplodeniu takejto veci? =D>

to RTG: Vždy keď je rovinka niečo ide oproti :wink: , tak to proste je s tým nič nenarobíme :lol:

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 24. Októbra 2012, 18:46

Ja mam dojem ze pan doktor nevie jazdit (teda presnejsie dovolim si tvrdit ze vie najskor iba predbiehat a vystartovat ako prvy) s nicim inym ako s nadupanym autom.

A to podla mna nie je ziadne umenie. :idea:

M3 lover

Streda, 24. Októbra 2012, 21:20

#-o jaký plevel to tu zase je....

Pán doktor je blbec zo všetkým, čo k tomu patrí. Celý článok mi príde ako masírovanie svojho asi inak pošliapaného ega tým, že opisuje všetky výhody svojej total brutal super 130i. To ako to formuloval dáva jasne najavo že ako šofér je strašne slabučký. Totiž, stlačiť plyn a vystreliť dopredu zvládne aj priemerne inteligentné, náležite poučené 13 ročné dieťa. Ale odhadnúť rýchlosť pri predbiehaní, radení sa do pruhov atď tam už treba aj trošku toho umu. Strach z toho že nemám aspoň 250 koní pod zadkom mu totálne zväzuje ruky. A navyše nezabudol za každým odstavcom nenápadne vychváliť svoje BMW. :thumbup:

Takýmto jak je on dopriať iba cestu cez Babu a za ním priemerne zručného jazdca do vrchu na Saxe 1.1 a je jasné kto to prefrčí skôr a kto skončí pri prvom strome keď dá kickdown.
Agelias© by migo
///MARKETING

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 24. Októbra 2012, 21:38

Velmi sa bavim na tom ked si ten pravnik pozical (zatialco mu opravovali 130i) 105 konovu Octaviu (proste volba labuznika :mrgreen: ).

Potom tu Octaviu v clanku silne "zvozil" ze ide o hrooozne pomale auto. Ake prekvapive ked rozdiel vo vykone (Octa vs. 130) je "symbolickych" 145 koni. ](*,) ](*,) ](*,)

M3 lover

Streda, 24. Októbra 2012, 21:59

Ako v niečom má aj pravdu. Tie autá s výkonom do 100kW sú niekedy fakt o hubu. Hlavne keď sa vezie viac ľudí prípadne batožina. Ale všetko je zvyk.

Čo majú hovoriť potom majitelia M power, AMG a pod... to je iná liga oproti 130i a nikto to tak neprežíva
Agelias© by migo
///MARKETING

j.matrix
Auto: BMW 320d E46

Streda, 24. Októbra 2012, 22:12

pan Judr je teda poriadny komediant 8)

ked nevie po meste jazdit na oktavii mu to je pomale tak uz neviem co nato povedat :thumbup:

rebel

Streda, 24. Októbra 2012, 22:44

.... chlapec dobre napisal ... tie pojebate skodovky s tymi pojebatymi oslnujucimi svetlami a piratskymi sklonmi majitela by mali uzavret :mrgreen:
Podobne sa pritahuje ... bmw pritahuje skor sviznych soferov, agresivnejsich podla mna ale skodovka pritahuje chujov, vsak ako napisal, nova skodovka alebo jazdene bmw, je to jasne, no nie pre somara a ako vidim ani pre vacsinu z vas. Ale to budete asi ti, ktori to svoje bmw setria v garazi a vsade zavadzaju skodovkou diesel alebo plyn a na ceste robia len zbytocny srmad a zacpy :D Isto ste dnes boli s tymi fabiami aj v tom kauflande na rohlikoch a pokladnicke ste vitazoslavne hodili kreditku s prijemnym limitom na kasu :D A hlavne nehucte, vsak tyka sa to iba niektorych :) tych ktorych to sere :D
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 8 neregistrovaných