... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
fritolko napísal:Tak nahodil som angel eyes http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=856 a vyzera to fakt uzasne:) svieti to dost jasno, cez den pomaly nevidno ani stretavacky. Mam len jejden problem s fade out efeketom, nakolko nad nohami sofera ani spolujazdca nemam to interierove osvetlenie:-/.Postupoval som podla navodu co postol SIMIK(za co mu velmi pekne dakujem) ale tam uz stymi interierovymu svetlami bol problem. Ak by mal niekto radu tak sem snou.
lubosnl napísal:chcel by som nieco take aj ja len hladam toho kto mi to doda aj namontuje. Nie, ze by som mal ruky lave, ale robim len to co viem. kolko by ma to asi tak vyslo komplet aj s namontovanim? Mam 320d, 100kw, 1999, xenony. Halogeny su klasicke.
Inak s xenonmy mam problem lebo ked zaradim spiatocku tak mi zacnu blikat, ked idem dopredu tak obcas mi prebliknu, ale castejsie prebliknu ked mam zapnute dialkove.
NiccoTeen napísal:Čaute, ja mam zas iný problém... nemám (Fade-Out), tak to mám hodené na parkovačkách. Všetko funguje, svieti to dobre... Ale keď vypnem motor a vypnem aj svetlá na OFF, ostanú mi svietiť Angel Eyes, potom musím opäť zapnúť a vypnúť svetlá, aby mi zhasli... Dik.
kubo323ci napísal:ja som namontoval AE od TTSIMIKa jedna sa o led. tej novej generácie asi II a mám to zapojené aj na interiérové osvetlenie a funguje to tak že vypinac mám v polohe 0 a ked nastartujem tak sa mi automaticky rozsvietia a ked vypnem motor a zamknem auto tak asi po 3 sekundách sa mi zhasnu je to paráda a takto to vyzerá žiadny petlovy efekt a svietivost vedsia ako s CCFL kruzkami
kubo323ci napísal:parkovacky nepouzivam teraz som ich mal zapnute koli hmlovkam inak jazdím čisto len AE alebo po tme a za sera na stretavackach no chystám sa kúpiť si biele parkovacky aj hmlovky a diaľkové asi ponecham žlté no uvidím potom