... všetko o BMW ...
diLucca napísal:no prajem vela stastia... stav budikov do 100tis km, bude zrejme len na budiku...
korado napísal:Trochu oživím túto tému, je tu niekto kto má REÁLNE SKÚSENOSTI s plynom na V12? Typ motora M73TU. To že sa to dá viem, aj to že je to drahé, takisto by som bol rád keby sa to nezvrhlo na debatu o tom že to tam nepatrí atď. Nie som ešte na 100% rozhodnutý, keď tak jedine variant s legálnym zápisom do TP. Čiže ak máte niekto kontakt na schopného plynára, dobrú firmu, prípadne reálne skúsenosti budem veľmi vďačný za každú jednu
korado napísal:a ja som Ti za to nesmierne vďačný, ale akosi to tam nikto nedvíha... ale skúsim samozrejme viackrát
radšej by som mal v zálohe viac dielní, a samozrejme uprednostním kvalitu s legálnym zápisom do TP
Z víkendovky sa stal daily car a tak rozmýšľam nad touto alternatívou
ViktorDDD napísal:a dával z vás už niekto to LPG do 12valca alebo sa o tom vždy len rozpráva? len tak zo zvedavosti, že koľko naozaj takáto prestavba stojí, či je to fakt 2500€ a viac
bmw750il napísal::D Nazdar borci kupil som si 750IL a nejak nestíham tankovaťViem možno som si ho nemal kupovať ale skúsil som už si ju nedam tak sa chcem spýtať na plyn...čo to všetko robi z vykonom ?