... všetko o BMW ...
 Toto som ešte nevidel...  Mňa by asi porazilo
   Toto som ešte nevidel...  Mňa by asi porazilo 
 tak to čumím..to sa ako môže stať? poistky nič?
  tak to čumím..to sa ako môže stať? poistky nič?  

takze ano dal som to dokopy:P
 takze ano dal som to dokopy:P

:D  Ale strasne sa mi paci tvoj optimizmus aj ked si kupil taku ppc macku vo vreci, pri tych vsetkych orpavach a upravach si podla mna uz aspon 1x preplatil nakupnu cenu a to este neskoncilo
:D  Ale strasne sa mi paci tvoj optimizmus aj ked si kupil taku ppc macku vo vreci, pri tych vsetkych orpavach a upravach si podla mna uz aspon 1x preplatil nakupnu cenu a to este neskoncilo  Ale je super ze to beres ako keby nic, len tak mimochodom napises ze horelo auto
 Ale je super ze to beres ako keby nic, len tak mimochodom napises ze horelo auto 
Wictor58 napísal:Fuf ked som videl to zhorene auto tak ty mas teda "stastie" bratu:D Ale strasne sa mi paci tvoj optimizmus aj ked si kupil taku ppc macku vo vreci, pri tych vsetkych orpavach a upravach si podla mna uz aspon 1x preplatil nakupnu cenu a to este neskoncilo
Ale je super ze to beres ako keby nic, len tak mimochodom napises ze horelo auto
 a kupil som macku vo vreci lebo som sa nejako velmi nevyznal toho som si vedomy
 a kupil som macku vo vreci lebo som sa nejako velmi nevyznal toho som si vedomy  ale tak na niecom sa treba ucit
 ale tak na niecom sa treba ucit 
 dufam ze mi vyjde vsetko jak planujem a podari sa mi z neho spravit fajnove auticko
 dufam ze mi vyjde vsetko jak planujem a podari sa mi z neho spravit fajnove auticko  

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
 poslite spravu pls
 poslite spravu pls