... všetko o BMW ...
mys_iak napísal:jasne daj si ziabre do naraznika.... aspon budes mat doplneny status TV znaciek![]()
pozri sem nevymyslaj volovinyk nicomu praktickemu to nieje.... cize radsej pchaj peniaze do niecoho zmysluplnejsieho
nic ti na aute nevrzga, neklepe? vsetky filtre pomenene aj kvapaliny? nemas do coho pichnut?
Arnold napísal:tak tak najprv urob aby auto perfektne islo nech nebuchalo neklepalo atd.... az potom vysperkuj osobne by som to tak urobil
real napísal:NAJPRV uprav svoj štýl písania
ok som si myslel ze to je blud len mi to ponukal typek ta preto soms a pytal:D motor ide v pohode neklepe vsetko je ok imvestovat xcem do smeroviek hmloviek a novy lak :) pomali ale isto xcem zeby bolo tip top jak po motorickej stranke tak zovnajsok:P xcem zeby to auto vyzeralo stylovo e 36 ma vela moznosti co sa da vylepsit ale zas nexcem bruutalny zasah do originalu lebo bawo jw pecka samo o sebe :) preto sa pytamm na nazori inych :)
Arnold napísal:NAJPRV uprav svoj štýl písaniamiestami sa to nedá čítať..
ale tak ti poradim: najprv lak aby si mal na com skladat az potom rob somariny
real napísal:
sorry
real napísal:palubovka=pred spolujazdcom vyduch topenia pripadne klimy-nedaju sa otacat, maska blatniky bocne blinkre zosilene ramena atd. ....aky je rozdiel medzi predface a po face na e36 okrem ladviniek?
dodoIPD napísal:Za tych 200e co das do kitu sportoveho sania si kup 2.5 liter a vymen ho za to co tam mas teraz.
S pozdravom, Dodo