... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

HAZARD
Auto: stare
Kraj: Bratislavský

Re: geometria BA

Pondelok, 12. Decembra 2011, 17:55

ja som bol tiez u szaba uz asi tri krat a ked mi nastavil len jedno koleso lebo ostatne boli v norme tak to dal len ako kontrolu aj ked nemusel a este aj na pokladni som nechcel ucet takze 11 e som platil.predtym viac za komplet nastavenie ale bol som spokojny s odvedenou robotou.mechanik mily a rad odpovedal na moje otazky takze :thumbup:
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Užívateľov profilový obrázok
eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 12. Decembra 2011, 19:15

salat napísal:
hej hej, lebo kazdy bezne vozi 3*60 kg vrecia v aute, ze ano :D

Bezne nie.. Iba ked sa ide na geosku :D

lukinoo7
Auto: e46 328i

Sobota, 31. Decembra 2011, 15:43

autoservis autovero v BA na racianskej 151 :)

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 6. Januára 2012, 13:00

je rozdiel geometria a geometria....
som zvedavy kolko z tychto firiem zatazuje auto pri geometrii tak ako sa spravne ma a to nehovorim o vozidlach s adaptivnym riadenim....

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Piatok, 6. Januára 2012, 13:10

ja co som pochodil geometrie tak nikto :D dokonca ani plnu nadrz nemusim mat :D proste postavia, zosteluju a dovi :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Gorgi

Sobota, 7. Januára 2012, 00:02

Bol som akurat nedavno v tom proracing na bajkalskej na geometrii, vysiel som na zdvihak, chlapec zdvihol nameral nastavil a hotovo.
Tiez som sa este nestretol s tym, ze by na geometrii davali zavazie do auta ...

proracing

Sobota, 17. Marca 2012, 23:36

Caute. Dal si niekto namahu a odmeral geometriu so zavaziami a bez nich? Neviem, ale ak by to malo velky vyznam, potom ak by niekto jazdil prevazne sam, dral by gumy kvoli zlej geometrii? Lebo ak by to bolo podstatne, bolo by to tak.... :-)
Az o 40% nizsia vaha diskov OZ Ultraleggera zlepsuje zrychlenie, skracuje brzdnu drahu, setri tlmice a podvozkove casti auta. Kvalita diskov zabezpeci ich dlhu zivotnost bez oprav a vyvazovania. Servisne prace su uz drahe a Vy ich nebudete potrebovat...

hellrider
Auto: e39 530d

Pondelok, 24. Septembra 2012, 12:25

zdravim,

dostal som kontakt na tento servis, ze by mali byt dobri, nemate s nimi skusenosti nejake?

+ este otazka, v blizkej dobe budem davat na auto zimaky, uplne nove, myslite ze budem musiet ist na geometriu znova?

edit: tu je link ktory som zabudol...asi je to tiez ten szabo :)

http://www.pneu-sro.sk
Naposledy upravil/-a hellrider v Utorok, 25. Septembra 2012, 07:10, upravené celkom 1 krát.
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

proracing

Pondelok, 24. Septembra 2012, 20:53

Jasne, su najlepsi!!! :-))))

Myslim, ze ked sa nastavi geo na letnych, bude to ok aj na zimu. Vyznamny rozdiel tam nebude. Urcite nie taky, aby sa to vymykalo tolerancii a oplatilo sa vyhodit znovu prachy za nastavovanie. Pre zarobok by som mal hovorit opak, co? Som slaby obchodnik. :-)
Az o 40% nizsia vaha diskov OZ Ultraleggera zlepsuje zrychlenie, skracuje brzdnu drahu, setri tlmice a podvozkove casti auta. Kvalita diskov zabezpeci ich dlhu zivotnost bez oprav a vyvazovania. Servisne prace su uz drahe a Vy ich nebudete potrebovat...

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Pondelok, 24. Septembra 2012, 22:21

ak myslite szaba (pneu sro) tak aspon podla mojich skuenosti co som tam uz nejaky ten krat bol, tak pristup, vystupovanie personalu fakt klobuk dole, ale bol som tak s novymi diskami 2x, a ked som videl ako to kotula typek ku mne a cely lem tym padom od tych kachli co tam maju na zemi odraty od farby(kazdy raz co som tam bol, tak viac boli disky dojebane) tak naposledy som uz siel k takym viac menej neznamym(asi 200m od pneu sro) na doporucenie kamosa, a robota fakt paradna.. ani skrabancek nic.. geometriu neviem ci robia, tusim aj ano, a ked tak pojdem to tam vyskusat a dam vediet..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

proracing

Pondelok, 24. Septembra 2012, 22:27

Myslel som PRO RACING. :-))) Mame 3D geo a bezdotykovy montazny stroj Corghi Artiglio Master.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Utorok, 25. Septembra 2012, 16:49

hellrider napísal:
zdravim,

dostal som kontakt na tento servis, ze by mali byt dobri, nemate s nimi skusenosti nejake?

+ este otazka, v blizkej dobe budem davat na auto zimaky, uplne nove, myslite ze budem musiet ist na geometriu znova?

edit: tu je link ktory som zabudol...asi je to tiez ten szabo :)

http://www.pneu-sro.sk

Kamarat chodi co sa tyka gum/geometrie iba k nim s M-kom a je spokojny. Ja som u nich riesil nejake veci narychlo a boli ochotni, pristup k zakaznikovi ako ma byt .. robota bola tiez v poriadku. Kebyze nemam znameho s velmi slusnou geometriou tak chodim tam.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 205 neregistrovaných