... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
wardo napísal:Zdravim, ja by som tiez potreboval nejaku geometriu v BA, skusal som pisat do automotivu, ale odtial mi napisali, ze to trva cca 2 hodiny a cena za kontrolu a nastavenie geometrie je 151EUR![]()
Takze tuto moznost predbezne vylucujem, kedze v Mikone na Roznavskej sa cena pohybuje od 33-40 Eur, podla toho ci sa nastavuju dve, alebo len jedna naprava, cas je tam priblizne 30-45 minut.
To sa mi zda teda riadny rozdiel, co vy na to?
xcubus napísal:takze tema zase aktualna :) ocakavam neake nove postrehy :) automotiv sa mi zda drahy a servis tiez nie je moc spolahlivy
eko.fresh napísal:
eko.fresh napísal:
servis pri EUBA. Maju naradie ako szabovci, ale mam pocit ze sa s autom hraju podstatne dlhsie. Skus a uvidis.
eko.fresh napísal:
servis pri EUBA. Maju naradie ako szabovci, ale mam pocit ze sa s autom hraju podstatne dlhsie. Skus a uvidis.
M3driver napísal:tak tento servis ja absolutne nedoporucujem!! je to uz davno, ale moja skusenost je velmi, velmi zla... mal som nizke auto (to boli este moje "tunerske" casy) a dojebali mi tam predny naraznik - uplne ho zlomili, kus odXebali!! namiesto nejakeho rozumneho jednania som sa dockal vyhrazania ako mi podpalia to auto a ja neodidem po vlastnych... ked ich tam je cela tlupa + pofiderny (asi) majitel, tak nema nikto chut skusat ci to fakt myslia vazne...
takze za mna 120% NIE
![]()
franzkiller napísal:tak bol som u szaba, teda volalo sa to pneu sro, objednaval som sa na cisle co som nasiel na azete ako szabo :)
zavazie nedavali, som sa aj na to spytal a ze to tak nerobia.