... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
januar
Auto: e90 320i
Kraj: Bratislavský

Re: geometria BA

Pondelok, 3. Mája 2010, 14:44

wardo napísal:
Zdravim, ja by som tiez potreboval nejaku geometriu v BA, skusal som pisat do automotivu, ale odtial mi napisali, ze to trva cca 2 hodiny a cena za kontrolu a nastavenie geometrie je 151EUR :shock:
Takze tuto moznost predbezne vylucujem, kedze v Mikone na Roznavskej sa cena pohybuje od 33-40 Eur, podla toho ci sa nastavuju dve, alebo len jedna naprava, cas je tam priblizne 30-45 minut.

:? To sa mi zda teda riadny rozdiel, co vy na to?

no ja byt tebou radsje nesetrim a dam do bmw ja to dam urcite ale az po vymene tlmicov lebo ak sa nemylim tak v BMW sa nastavuje trochu aj odlisne nez inde a drahu ju maju preto ze za 1AW pytaju 12,7€ takze preto su taky drahy :wink:

xcubus
Autor témy

Nedeľa, 24. Októbra 2010, 12:24

takze tema zase aktualna :) ocakavam neake nove postrehy :) automotiv sa mi zda drahy a servis tiez nie je moc spolahlivy
Obrázok

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic

Nedeľa, 24. Októbra 2010, 14:44

Doporucujem uz stranku do zadu spominanych szabovcov z pod. biskupic
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 24. Októbra 2010, 18:00

xcubus napísal:
takze tema zase aktualna :) ocakavam neake nove postrehy :) automotiv sa mi zda drahy a servis tiez nie je moc spolahlivy

servis pri EUBA. Maju naradie ako szabovci, ale mam pocit ze sa s autom hraju podstatne dlhsie. Skus a uvidis.

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Nedeľa, 24. Októbra 2010, 21:02

eko.fresh napísal:

tiez odporucam tento pneuservis a geometriu. Okrem toho z eto robia precizne na spickovej technike, tak vyhodou je ze to maju zapustene v zemi av ojde tam aj silne znizene auto (na Glavaniho u Ruda nie celkom v pohode kedze treba ist hore na rampu)

durike
Auto: E46 330xiA/d

Piatok, 9. Decembra 2011, 10:17

eko.fresh napísal:

servis pri EUBA. Maju naradie ako szabovci, ale mam pocit ze sa s autom hraju podstatne dlhsie. Skus a uvidis.

zdar, kedze som mal ist dnes k rudovi na galvaniho ale mu prasklo lano na zdvihaku, tak zhanam nieco ine... mas nejaky kontakt na tento servis?
btw stranka szabo pneuservis uz neexistuje...

M3driver

Piatok, 9. Decembra 2011, 11:13

tak tento servis ja absolutne nedoporucujem!! je to uz davno, ale moja skusenost je velmi, velmi zla... mal som nizke auto (to boli este moje "tunerske" casy :lol: ) a dojebali mi tam predny naraznik - uplne ho zlomili, kus odXebali!! namiesto nejakeho rozumneho jednania som sa dockal vyhrazania ako mi podpalia to auto a ja neodidem po vlastnych... ked ich tam je cela tlupa + pofiderny (asi) majitel, tak nema nikto chut skusat ci to fakt myslia vazne...
takze za mna 120% NIE
:evil:

eko.fresh napísal:

M3 -> Ducati

durike

Piatok, 9. Decembra 2011, 11:48

M3driver napísal:
tak tento servis ja absolutne nedoporucujem!! je to uz davno, ale moja skusenost je velmi, velmi zla... mal som nizke auto (to boli este moje "tunerske" casy :lol: ) a dojebali mi tam predny naraznik - uplne ho zlomili, kus odXebali!! namiesto nejakeho rozumneho jednania som sa dockal vyhrazania ako mi podpalia to auto a ja neodidem po vlastnych... ked ich tam je cela tlupa + pofiderny (asi) majitel, tak nema nikto chut skusat ci to fakt myslia vazne...
takze za mna 120% NIE
:evil:

dik za skusenost, takychto teda podporovat nebudem. nasiel som kontakty na szabo, dokonca aj ze robia v sobotu co je fajn. nefunguje teda len ich stranka, inak normalne servis fici? ...tato internetova doba :)

Maco
Auto: visavytena pajta

Sobota, 10. Decembra 2011, 20:27

Rozhodne Nicholtrackt na Galvaniho, super pristup a robota. 46,75€ kontrola + predna + zadna naprava komplet.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

milan316
Auto: 525d E60
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 11. Decembra 2011, 12:39

Szabo ma teraz new geometriu Hunter elite je to spicka. v BA este firma Carshift na poliankach maju tiez Hunter.
moze byt geometria hoc akej znacky v kazdej su hodnoty rovnake.hodnoty su dane vyrobcom auta.zle vam geometriu mozu urobit len ak nedodrzia postup ktory moze byt u kazdeho auta iny.Napr. u Bmw musi byt zvycajne plna nadrz a zatazenie na prednych sedadlach, v zadu v strede sedaciek a do kufra zataz podla toho ako si to vyzaduje vyrobca auta.presne hodnoty zataze pise mechanikovy geometria.meranie svetlej vysky auta je tiez velmi dolezite vykonat pred nastavenim.takze ak vam niekto da protokol v zelenom este neznamena ze mate geometriu urobenu spravne.

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Pondelok, 12. Decembra 2011, 12:24

odporucit mozem ProRacing servis http://www.vasautoservis.sk/ , fungl nova corghi (najvyssia rada, tusim sa to vola EXACT BLACKTECH X) a schopni chalani. Su v BA pri Pristavnom moste, tam kde bola volakedy davno mototechna.

inac milan316 ma pravdu, tak by sa geometria mala robit, ale sorry, ani BMW ju tak nerobi! V zivote som nikoho nevidel nalozit zavazie do auta aj ked im system napise ze je treba. Jedine co, tak zmeraju tu svetlu vysku. A ako pises, "byt v zelenom" nestaci, tie tolerancie su casto privelke a treba bazirovat na tom, nech to je vsade rovnako, ak nie na nule, tak aspon obe odchylene rovnako, nech je to symetricke.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

durike

Pondelok, 12. Decembra 2011, 15:01

tak bol som u szaba, teda volalo sa to pneu sro, objednaval som sa na cisle co som nasiel na azete ako szabo :)
zavazie nedavali, som sa aj na to spytal a ze to tak nerobia.

eko.fresh
Auto: bmw

Pondelok, 12. Decembra 2011, 15:57

franzkiller napísal:
tak bol som u szaba, teda volalo sa to pneu sro, objednaval som sa na cisle co som nasiel na azete ako szabo :)
zavazie nedavali, som sa aj na to spytal a ze to tak nerobia.

Ale ak si ho tam das sam tak proti tomu nic nemaju 8)

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Pondelok, 12. Decembra 2011, 16:43

hej hej, lebo kazdy bezne vozi 3*60 kg vrecia v aute, ze ano :D
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

durike

Pondelok, 12. Decembra 2011, 17:44

v mojom sa minimalne 80kg sofer vezie vzdy :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných