Kvalita je len taka ako fotak dovoli.na vianoce sa chystam kupovat zrkadlovku tak to uz vydrzim...zatial mi to staci...a hej stelovak zasa pred zimou pojde hoooore...
Ale vies iba ze len v ideal.ych svetelnych podmienkach.ak je sero,proti svetlo,vysoke odlesky alebo nieco uz len zrkadlovka...tam uz kompakt alebo v mojom pripade ultrazoom nema narok...
Dakujem...ono fotky su vzdy relativne kazdemu sa pavi nieco ine a ja som mal na vikend pozicanu zrkadlovku a rozdiel vo fotkach je riadne poznat.len skoda ze fotit auto nebol cas :-)
podla mna je uplne jedno jak si fotis, dokumentujes auto.. hlavne ze daco vidno, nech je to fotene hocicim.. ja tiez fotim auto len mobilom a relativne aspon obrisy auta vidno xD sice farba vyzera kus vyblednuto, ale tak co uz..
tak po dllllllhej odmlke som tu zasa.nepisem sem casto,nakolko auticko od poskladania v january extremne dobre poslucha a netreba nic menit zatial...ale nejake novinky su...napr vymenilo sa tesnenie pod vekom ventilou.trochu slzilo pri vanose a liezlo mi to na nervy tak je tam nove...kupili sa nove zimne gumy treba jazdit v bezpeci...dalej sa zlomil ecken,potom zlepil a zlomil zasa pri vylete po nove auto jedneho z clenov a tak je tam teraz prasknute no musim ich dat dole nakolko snehu je dost cestarom netuzim byt...na jar su nejake plany a to vymena ramien prednych a chcem nieco porobit z vyfukom a cez zimu aj s letnymi kolesami...doma je novy olej caka na vymenu ale tam mam este nejaky mesiac dva cas...na podnety vela ludi konecne vymenim hmlovky za ktore dakujem majrovi a nahodil som na zimu podlozky v predu 5 a v zadu 20...tesim sa ako to ukaze s letnymi...do predu nechcem vacsie koli geometrii takze asi tolko...fotky z vymeni tesnenia nemam nakolko jeden clovek mi nijee schopny ich poslat...ano si to ty boris
a aby to nevyzeralo,ze k nam zima nezavitala tak zavitala...