... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Inverso napísal:zatim nemam som ako taxikar nieco ako Tomi :) treba zobrat auto z mesta :) a potom z roboty treba ist do BGanoviec a do BB :) a tak :) .
POINTA: nemam ziadne svoje ale uz podnikam "opatrenia" na kupu E30 318i :)
Inverso napísal:nezabudni sa potom pochvalit ked nic aspon budem na tvojom slintat a na moje setrit :)
Xader napísal:Policajt ti moze na mieste dat pokutu do 2000 , ak si pyta viac tak by som zvazoval ci nevytocim 158 na nich s odvolanim na zneuzivanie pravomoci![]()
Inak zatial mam v podstate v pohode skusenosti s nimi , 1x 1000,-SK za zodrate predne pneu na jednom aute - v ten den som kupil vsetky nove za 30 litrov a na druhy den ma zastavili na tom istom mieste - asi ma chceli znovu skasnutmedzitym ako jeden mi pozeral ci mam vestu, lekarnicku a vsetko do poslednej drobnosti, tak jeho kolega vedla daval pokutu nejakej zenskej co vencila psa - tak som si hned pomyslel , ze SOC
![]()
Druhy krat za rychlost v BA - DNV ... bola tam 60km/h a cvakli ma pri 100km/h (som rad, ze ten Passat moc nesiel a bolo to len 100km/h) - chceli vodicak, potom ukecavacky ... stiahlo sa to na 2000,-SK a nakoniec sme skoncili pri 1000,-SK a s tym, ze im nebudem slubovat, ze to uz nikdy nespravim
Inverso napísal:dnv je pre mna spanielska dedina :) ale dobre vediet aspon pojdem normalnejsie
BB-MARCE napísal:ake mate skusenosti s policiou ked jazdite na BMW na mna vzdy vytianu take pokuty,,, si myslia ze ked jazdis na BMW mas asi miliony,, lebo aspon z mojej skuesnosti je ze ked idem na inom aute tak to je ine a beru ta inak, a este ked je vnom mlady chalan,
bymep_e34 napísal:Parchanti ste tu všetci, na BMWéčka máte prachy ale pokuty sa vám cvakať nechce čo?! Mladí zasrani na miliónových baworákoch!!! A najmä TY MARCEL najmä TY!! Že sa nehanbíš... kua![]()
![]()
Xader napísal:Moj kamarat tam je policajt a kamery su aj tam, kde si myslis, ze ta nemoze vidiet ani NASA z druzice![]()
![]()
Mna chytili vtedy - asi 2 roky dozadu ... z DNV smerom k VW ako konci 40 a zacina 60 ... no myslel som,ze tam uz konci DNV a je tam 90 ale smolapomylil som sa. DNV konci az nakonci kde sa rozhodujes ci ides dolava na Stupavu alebo doprava na Dubravku/Lamac.
belowzero napísal:mnoo sak uz sa jej neviem dockat kks.. uz to ide strasne pomaly ten cassom po znamosti nasiel v zelenej metalizi klasika nic netunenee :)
vsetken olej co sa da je vumeneny motore vsetky hadicky vymenene novy vyfuk cely.. a este ine veci tam chalan porobil.. mno jedine co tam treba spravit su dvere spolujazca trosicku su tuknute.. potom pedny naraznik trepa pevnejsie uchytit.. a kapotu lepsie dopasovat.. a voala hotofco a potom uz len veci ako folie elektrony angels eyes a ine srandy:) uplne to mam cele naplanovane uz mi z toho hrabe
bymep_e34 napísal:Parchanti ste tu všetci, na BMWéčka máte prachy ale pokuty sa vám cvakať nechce čo?! Mladí zasrani na miliónových baworákoch!!! A najmä TY MARCEL najmä TY!! Že sa nehanbíš... kua![]()
![]()