... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17
reklamne predmety bmwklub.sk

belowzero
Auto: e30 328i kupe
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 2. Marca 2008, 20:01

Max-Max napísal:
nechcem ti brat iluzie, ale podla toho co pises auto zazilo ranu na predok a asi kvalitnu ked aj kapota isla :wink:

nene iba bok chytil.. a naraznik je trosku z jednej strany padnuty iba zle uchiteny a ta kapota mno ona ako pasuje vsetko pohodicke ida otvarat len proste asi 1cm trci dopredu :D mozno aj menej ako CM
http://m.youtube.com/watch?v=kp23Us2wSU ... out=mobile

BMW e30 320i sedan EX
BMW e36 328i sedan tobagoblau EX
BMW e30 328i mtechII
BMW e46 330d touring silwer
BMW e46 330d touring 265PS 630NM

Pežot

Nedeľa, 2. Marca 2008, 20:33

Nooo nás raz panáčikovia zastavili aby si obzreli TATRU :lol: :lol: :lol: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
jozi_bmw

pokuta na dialnici za zilinou

Nedeľa, 2. Marca 2008, 20:36

ked som sa vracal do BA s mojim novo zakupenym bawom, vysiel som zo ziliny priamo na dialnicu. hovorim si, ze na prvej pumpe kupim znamku aby som mal na cestu. no nedosiel som ani po nu, lebo policajti kontrolovali dialnicne znamky skor ako bola pumpa. peklo na zemi.
zastavili ma, vybehli na mna s pokutou 11 nasobku rocnej dialnicnej znamky. dal mi napokon 2 litre no nebol velmi ochotny sa nejako dohovarat. pan policajt ma doma zrejme stary rozbity favorit a ked videl mladeho chalana za volantom bmw, neustal to. chudacik :D
tak som to vcera cvakol aby nam tie dialnice rychlejsie pribudali :lol:
najvacsi paradox na tom je to, ze kontrolovali znamky na useku za zilinou smerom na povazsku, ktory prejdete mihnutim oka, ma par kilometrov. bolo to trapne.
Ford Focus Turnier 100PS 2009 Obrázok
Yamaha XJ6 78PS 2011

Ex: BMW E46 320d Touring 150PS 2002
Ex: BMW E46 323i 170PS 1999
Ex: Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCi 116PS 2003

TS98
Kraj: Košický

Nedeľa, 2. Marca 2008, 20:47

hej ja mam na konte tiez daco podobne a to ani nemam vodicak :lol: si prestav ze ta zastavia na bycikli :lol: a daju ti fukat mno tak bolo nezastal som na stopke pod jahodnou na zeleznicnom priecesti ponahlal som sa domov na bajku z pretekov ale mila bolaa aj pekna pani policajtka z velkym P 8) prijemna skusenost (ponaucenie?) :lol:
jo a z ineho sudka teta sa na firemnom aute ponahlala a boli prace na ceste si to svihala cez 40tku nieco okolo 100 a jasne zastavili ju. Vtedy este ako slobodna to ukecala na v danej situacii smiesnych 1000Sk,- myslim :lol: sikovna to zena no , nestrati sa .... :lol:

bymep_e34
Kraj: Banskobystrický

Re: POLICIA a pokuty

Nedeľa, 2. Marca 2008, 20:50

BB-MARCE napísal:
:evil: :evil: :evil: :-({|= no na pokuty uz neosatalo treba dat racej na benzin :smile:

O:) :mrgreen: xixi, no musím niekoho podpichnúť :twisted:

jj o tom benzíne to mi hovor :roll:
...kto nájde v texte chyby si ich môže nechať :D

daweed

Nedeľa, 2. Marca 2008, 22:09

No tak ja musim povedat, ze som mal VZDY obrovske stastie na pohodakov az na dva pripady, jeden som isiel s vedlajsej na hlavnu (Mickievicova BA) a tam po hlavnej plna lada niva fesakov, nijak som ich neohrozil, ale si ma aj tak odchytili a bolo ich tam 5 tak mi dali 2ku parchanti. No a druhy pripad ma zastavil tez taky "spravny" pan policajt a chcel ma drbkat ze som nezastavil na stopke na ktorej som zastavil heh a este na nu ani nemohol s toho miesta vidiet. Tak som si tam s nim vykecaval a slusne ho poslal doprdaaku, ked mi zadelil ze ci sa s nim chcem aj hadat ze som bol priputany (nebol som) a ja na to ze ne. On ze tak to mam urcite aj na to papier od lekara (filigrantsky sa popod fuziky usmieval ze jak ma dostal) a ja ze samozrejme hehe, mu skoro oci vyskocili, som mu to dal a bol v pecku s toho natolko, ze mi musel dat 500sk bo som nemal VESTU reflexnu, som skoro odpadol... no newa, musia aj taky byt...

ale te lepsie pripady bol jeden na dialnici s foto v 190kmh, blesk jak svina a nova audina ma drbla tak som hned siel na kraj. Manik ze kam sa tolko ponahlam, ja ze, aaale tazky tyzden za mnou a idem na chatu (mal som plne auto ludi) bo ze kamaratka ma narodky a uz sme posledny ktory ideme a ze si chcem uz pivo dat. On ze hmm, hmm a ja mu ze co audinky, dobre tahaju? On hned usmev ze ano ano, aj technologia namakana, ze podte sa pozret, ja ze ukaazte hehe mi tam poukazoval secko aj s tou fotkou hehe este ze vidite ako je super zaostrena ta znacka a krasne citatelna, ja ze famoozne, ale ze nemera vam to o 60 kmh viac? sa usmiali a ze ne no a potom to chcel dat za 2ku a ja ze to nemysli vazne, ze som sa prave zamestnal a ze mi celu vyplatu vezme a on ze hmm, tak za slusne spravanie to bude za liter! hehe, este som im zablikal, oni mne spat a zas plne kotle od nich prec haha

No a druhy takyto pohodak bol teraz cez leto, som cvicil u kamosa (longiho) a mal som len tielko a dako som si to svihal domov s petrzalky cez novy most. Takych zdravi 160 cca no a uz jak sa vchadza do mesta tak tam sa to zuzuje na jeden pruh a druhy je cisto bus. tak som pribrzdil trochu a potom ze serem na to a svihnem to cez ten busacky. Idem si pekne asi 140, dake tie misicky no a jak schadzam dole SNPckom de byvam (to som uz isiel pomaly) tak pocujem sirenu a daka biela fabia ma predbieha, ja ze co mu .ebe? a to radar! kua tak ma hned zamrazilo ze to bude zle, normalne ma vyblokoval ako vo filmoch (na chodniku akurat kamarat s frajerkou sa rehotali bohovsky hehe) no a vybehol len s auta a uz na mna vrieskal ze okamzite vodicak a ze ho uz nikdy neuvidim a teto kecy, cvakol ma dakych 130, potom ten bus pruh, mysicky tam tez dako spominal a na konec ma dorazil ze POKUS O UTEK! ja ze ako secko berem ale aky pokus, proste som vas nevidel... no a jak tam hystericil som sa ho spytal ze ci to ideme teda spisat, on hned vystekol ze KAM CHCETE PISAT! ja ze mi predsa bere vodicak tak nech mi da daky papier, on sa tak ukludnil trochu a ze, na pokutu mate? A ja uz som vedel ze je dobre, ze jasan, on ze dvojka na blocky, kokos, vtej sekunde usmev jak svina, hned som mu ju hodil kym si to nevymyslel (tu uz som nemal tu drzost ho tahat na tisicku hehe) a jak odchadzal mi zadelil ze, jak som vas nahanal, tak mi skoro motor zhorel hehehehehehe to bola konecna a siel doprec

Takze tak moje skusenosti, este som par krat stal uz teraz s 330ci a to vzdy ze ci mam zbrane a drogy a potom ze kolko to zere a nech tomu nalozim bo chcu vidiet ake to dava odpichy hehehehe

bymep_e34
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 2. Marca 2008, 22:20

daweed - :lol: :lol: :lol: - že "motor skoro zhorel" hehehe
...kto nájde v texte chyby si ich môže nechať :D

trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 3. Marca 2008, 10:11

do mna nabural jeden chlapik. Kamos s policajtmi a mne chceli vziat vodicak a vyhrasky na mieste. O minutku tam bola cierna audina. Ja som medzi tym zavolal 158. Po prichode dali pokutu tomu druhemu (pravom) ale iba to najmanej, co mohli. Inak pokial nejaydite 120 tak, kde je 40-tka tak bez problemov. Pokial je povinna vybava (davam si na to pozor) a nie ste drzi, tak zatial si musim zaklopat. Vsetko v poho. Ale na prenosne znacky su vsetci haklivy. Na prenoskach ma zastavili za mesiac asi 5x. A to bolo vidiet, ze sa za mnou ponahlaju. Ale papiere OK a tak bolo vsetko dobre. V tedy ani nekontrolovali, ci mam vybavu a ani nedavali fukat. Stacil nemecky papier. Asi nevedia po nemecky.
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

Inverso

Pondelok, 3. Marca 2008, 10:23

TS98 napísal:
hej ja mam na konte tiez daco podobne a to ani nemam vodicak :lol: si prestav ze ta zastavia na bycikli :lol: a daju ti fukat mno tak bolo nezastal som na stopke pod jahodnou na zeleznicnom priecesti ponahlal som sa domov na bajku z pretekov ale mila bolaa aj pekna pani policajtka z velkym P 8) prijemna skusenost (ponaucenie?) :lol:
jo a z ineho sudka teta sa na firemnom aute ponahlala a boli prace na ceste si to svihala cez 40tku nieco okolo 100 a jasne zastavili ju. Vtedy este ako slobodna to ukecala na v danej situacii smiesnych 1000Sk,- myslim :lol: sikovna to zena no , nestrati sa .... :lol:

take nieco sa len tebe moze stat :.. myslim ze pri tom fukani tam niekde asistovala nielen policajtka ale aj velmi "dolezity pan P(olicajt):D":)

Diablo

Pondelok, 3. Marca 2008, 14:25

na túto tému by som mohol napísať román :D :D :D
Ale v podstate na 80% sú moje zážitky s policajtami kladné. klop klop klop :D
Vo firme mám takú nástenku, kde si pripínam pokutové bločky. :D

Čo vôbec nemusím, sú Rakúsky policajti, je to banda dementných kokotov.
ola ola emtroáááá

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Pondelok, 3. Marca 2008, 14:34

mna nelubia ruzinovski, aj v nedelu trubil jeden a rozhadzoval rukami v protismere co mal zastavene auto :?
aj by som sa chcel s nimi skamaratit ale neviem ako :roll:
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Pondelok, 3. Marca 2008, 14:51

BlackMW napísal:
mna nelubia ruzinovski, aj v nedelu trubil jeden a rozhadzoval rukami v protismere co mal zastavene auto :?
aj by som sa chcel s nimi skamaratit ale neviem ako :roll:

musis mat spravnych ludi na spravnych miestach a mas na aute spravnu SPZtku

BaDDog

Utorok, 4. Marca 2008, 13:36

No mi tu máme v MA to tak trochu podchytené....ale inak ako je piatok alebo sobota večer tak tu doslova znuchávaju 3 policajné hliadky aby si privyrobili.... :-$
Ale to že za tu noc vykradnu 5garaží a vybrakuju z toho 10aut nikoho ani tuk.... :evil:

Jako nič proti policajtom...ale popri tej svojej služby by mohli si vykonávať aj svoju normálnu robotu.... a nie riešit DEBILINY! :evil:

Inak sa dá všetko vybaviť...a po známom iba posielam flaše Fernetu.. :wink:

Ďuri320

Utorok, 4. Marca 2008, 20:15

Mám ta sebou len jednu pokutu...bol prikázaný smer a ja som si tabulu nevšimol bol sa tam robila výstavba ostrovčeka a tabula bola niekde mimo úrovne môjho výhľadu. blik blik... a už som ich aj mal na sebe. nevedel som čo som spravil, tak som sa prešiel a nakoniec tam tabula bola,niekde na stožiari 5 m vysoko. najpr za 2000 a slušnou cestou nakoniec 1000,- ja spokojný a aj oni.

jazdite podla pravidiel, majte všetko v aute čo je treba! nebudete mať problém kde ste si robili vodičáky? na okruhoch? odpovede na testoch z ťaháku? robíte priestupky tak zaplaťte :mrgreen:

Xader

Utorok, 4. Marca 2008, 20:18

Ked budete mat fakt problem s niekym, tak vy co nadavate na policajtom zabudnite na cislo 158 a pomozte si sami. Take kecy zboznujem !
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných