... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
TS98
Kraj: Košický

Streda, 5. Marca 2008, 00:33

tak takto sa robia priatelia u policie :wink: neviem nechel som to davat medzi videa lebo tu sa to hodi :lol: http://www.mojevideo.sk/video/553/kawasaki_ninja_zx_6r.html

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Streda, 5. Marca 2008, 01:35

Xader napísal:
Ked budete mat fakt problem s niekym, tak vy co nadavate na policajtom zabudnite na cislo 158 a pomozte si sami. Take kecy zboznujem !

Matus..je rozdiel policajt a policajt....jedný su dobrý a druhý su ty špatný...
Ale ked už aj robím nejakú pracu aj keby ma nebavila tak sa ju udem snažiť urobiť dobre ( aspoň na 50%)...
Ale nasralama posledná akcia kde známymi vylopkovali kompletne garaž..., v garaži rozj*bali auto... a popri tom eče dalších 5garáži...
Bolo vidno na zamku už v ten večer že sa tam niekto snažil dobíjat...aj sa na to patrične upozornilo...ale níííč...
Taku spúš x5 ako tam nechali to vychádza tak na 2hodinky práce..
Ale radšej si pani policajti privyrobia na "priestupkoch" ako sa prejst okolo garaži... :evil:

Mám pár známich policajtov...ale ak sa jedna o niečo važnejšie tak danu vec riešia...a neakceptuju upozornenie neochotov a radsej si budu vyberat pokuty ako tamtý.. :!:

Xader

Streda, 5. Marca 2008, 09:15

BaDDog napísal:
Matus..je rozdiel policajt a policajt....jedný su dobrý a druhý su ty špatný...
Ale ked už aj robím nejakú pracu aj keby ma nebavila tak sa ju udem snažiť urobiť dobre ( aspoň na 50%)...
Ale nasralama posledná akcia kde známymi vylopkovali kompletne garaž..., v garaži rozj*bali auto... a popri tom eče dalších 5garáži...
Bolo vidno na zamku už v ten večer že sa tam niekto snažil dobíjat...aj sa na to patrične upozornilo...ale níííč...
Taku spúš x5 ako tam nechali to vychádza tak na 2hodinky práce..
Ale radšej si pani policajti privyrobia na "priestupkoch" ako sa prejst okolo garaži... :evil:

Mám pár známich policajtov...ale ak sa jedna o niečo važnejšie tak danu vec riešia...a neakceptuju upozornenie neochotov a radsej si budu vyberat pokuty ako tamtý.. :!:

Moze to byt dobry policajt , aj zly policajt a ked sa chce zasit , tak sa zasije ! Na to su uz ine osoby aby ich "potrestali" a zhodnotili...
Mna by tiez nasralo, keby mi niekto vykradol garaz, ale ten policajt by tam dosiel a hliadkoval, keby som im volal par krat za sebou...ved sa robia zaznamy ci dana osoba volala a KEDY, tak ak volali nech si to riesia dalej.
Ja s policajtom a policajtmi zijem od malicka a viem co pisem
:wink: je to hajzlov, ale stale to ide k lepsiemu, lebo sa coraz viac boja...
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

palzo
Auto: Dedova Lada

Streda, 5. Marca 2008, 09:24

Ja mam len dobre skusenosti z Policajtami, keby ze tak chytim chuja tak asi dneska by som sedel...
Jack Daniels + Coca Cola :)

lajo

Streda, 5. Marca 2008, 09:53

No známi s priateľkou na výročie si popíjali, potom si sadli na bicykel, a šli domov. Cestou zastavili ich zelený, lebo chalan bláznil s pusteným kormidlom, tak mu dali nafúkať, a či má vodičák, lebo ak áno, tak o to akurát prišiel, a že pokutu musí zaplatiť. On že však sme len trocha popíjali, že máme výročie, tak mu napísali, že dôvod: zamiloval som sa, opil som sa. Vodičák poprel, tak o to neprišiel, ale pokutu platil.
320D E91
ex - 530i Touring E39
ex - 320D E46

Ďuri320

Streda, 5. Marca 2008, 13:07

TS98 napísal:
tak takto sa robia priatelia u policie :wink: neviem nechel som to davat medzi videa lebo tu sa to hodi :lol: http://www.mojevideo.sk/video/553/kawasaki_ninja_zx_6r.html

tak toto je za 100 bodov :lol:

Dano3105
Auto: Bmw E36 320i
Kraj: Žilinský

Streda, 5. Marca 2008, 14:39

no ja som dostal pokutu len raz aj to na Felicii som vosiel do protismeru a zrazu predomnou auto zacalo vyblikovat dialkovimy tak som mu odblikoval ked tu zrazu sa zastavilo predomnou a uz som videl reflexny pas na aute a uz som vedel ze je zle v aute jeden mlady a jeden stary a nanestastie vystupil ten mlady a chcel sa ukazat tak keci ci som videl znacku a tak ale dostal som 2000sk tak spokojnost lebo na aute zapnute podsvietenie 15ky elektrony takze spokojnost :lol:
Bmw E36 320i sedan power 150hp
Bmw E36 316i sedan spomalovac 100 hp
Obrázok

Obrázok

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 6. Marca 2008, 02:17

znamemu sa stalo ze isiel zo zv do bb a tesne pred bb ho stopli ze vraj kam sa tak ponahla?
On na to: priatelka ide na vymenny pobyt do anglicka a za chvilku ma start z letiska (sliac) a krava si teraz vsimla ze pas nechala doma, tak sa ponahlam jej ho zobrat..
policajti ho pustili, ze ok to sa da pochopit. na celu vec aj zabudol ked tu ho o par mesiacov na podobnom mieste zastavili z rovnakej priciny, kym policajt prichadzal on zatial vyberal doklady a ani si nevsimol kto ho zastavil. on nelenil, a pouzil rovnaku vyhovorku, kedze sa overila. v tom zrazu hlas: ta vasa priatelka cestuje volako casto :lol: nuz teraz uz cvakal plnych 2k...
mam otcima policajta a vertemi, pokial ste ustretovy a nieste drzi a policajt nieje uplny kkt tak sa to da zjednat...

Diablo

Piatok, 4. Apríla 2008, 22:56

dnes sme zo Stachom išli do Baťovky a v Nitrianskom Rudne sme sa pripájali na hlavnú cestu, kde bola značka STOP, kedže som vedel , že ju často pozerajú , tak som aj zastavil. Pozrem do ľava, do prava a aha kto tam bol :D Aj napriek tomu nás zastavili, ešte sa tam chvilku odbavovali na otunenej Alfe , ale bavorák s pekným zvukom ich začal zaujímať viac.
vypýtali si doklady a chodili okolo auta ako stopársky psy a niečo si zapisovali. Po chvílke ma vyzvali , aby som vypol motor a išiel im ukázať povinnú výbavu. Motor som nevypol, neviem čo je to za zlozvyk , kázať vypnúť motor, žere to moje pohonné hmoty , tak je to moja vec, ći mám naštartované.
Ako som otváral kufor pýtam sa , źe čo som spravil, keď chcú vidieť povinnú výbavu. ČO BY STE MALI SPRAVIŤ, TO JE BEŽNÁ KONTROLA. vravím mu, že povinná výbava sa väćšinou kontroluje za trest. Samozrejme mal som vśetko a aj viac. Začali sa smiať. a jeden sa ma pýta: PREČO STE ZASTALI NA STOPKE? lebo viem, že sa tu zvyknete odbavovať. ALE NIČ NEŠLO, MOHLI STE KLUDNE íSŤ. a vy by ste spokojní išli domov so splnením limitom. Zase úsmev. MYSLELI SME, ŽE ASPOŇ KOLESÁ NEBUDETE MAŤ ZAPíSANÉ, ALE VY MÁTE VŠETKO, TO SA NEZVYKNE STÁVAŤ ozaj mám zapísané všetko v TP, aj všportový volant, podvozok, výfuk a X typov kolies.

A tak sme sa dnes zase pobavili :D
ola ola emtroáááá

Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is

Sobota, 5. Apríla 2008, 20:12

s BMW mam zle sksuenosti ...so zigulou ,feldou co som jazdil doteraz tak mam super skusenosti 8) :wink:
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

jozi_bmw

Sobota, 5. Apríla 2008, 20:48

kym som jazdil na P206 a mondeu (celkovo asi 3 roky) ma zastavili policajti iba raz a to len preto, ze niekoho hladali.

bawo mam asi mesiac a uz som fasol dve pokuty... :roll:
vsimaju si nas asi viac ako by mali
Ford Focus Turnier 100PS 2009 Obrázok
Yamaha XJ6 78PS 2011

Ex: BMW E46 320d Touring 150PS 2002
Ex: BMW E46 323i 170PS 1999
Ex: Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCi 116PS 2003

wakkee

Sobota, 5. Apríla 2008, 20:58

noo floydi sa zameriavaju na urcite skupiny. pokial som jazdil na celice, tak som mal casto kompletne kontroly aj s prehladanim auta a od kedy mam lexus tak si ma ani nevsimnu a este ma ani raz nezastavili a pritom styl jazdy je rovnaky :)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

XavierX
Auto: E34 M5 3.6
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 5. Apríla 2008, 23:33

Nuž mňa zatial len raz zastavily aj to bez pokuty, striehly pri krčme.
Ale ja som nepil alkohol len nealko :smile:
Ale mal som auto v ktorom nesedelo ani čislo kasne, ani farba auta, proste nič okrem značky auta :D
To boly podľa mňa dobrý policajti, detaily si nevšímaly ale hladely do dokladov vyše 5min a NIČ :smile:
hlavne že my kontolovali lekárničku a vestu :wink:
BMW E34 M5 3,6L rv. 1990

kenedy_e46

Nedeľa, 6. Apríla 2008, 00:54

100 ludi 100 chuti a to plati aj u flojdov niekedy si ta ani nevsimnu alebo to ukecas a niekedy by najradsej zobrali aj rodny list

simumarek
Auto: BMW 318tds Touring
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 6. Apríla 2008, 10:23

tak ja mam tiez celkom dobre skusenosti, raz ma namerali na starom svokrinom golfe 82 rocnik mimo mesto 106 km/h a vraj 2000 Sk, a nedali sa ukecat, ale potom mu hliadka zahlasila cez vysielacku strieborny mercedes 186 km/h tak ma hned pustil a hodil mi papiere a ponahlal sa ich zastavovat :) Vo vseobecnosti mi ale pomaha VIP znacka a sluzobny preukaz, takze len pokecame a povedia mi nech sa to uz neopakuje :) nemozu mi dat blokovu pokutu, ale musia na mna spracovat papiere na spravne konanie (v nom sice dostanem vyssiu pokutu) ale malokomu sa chce tie papiere vypisovat. Tak zatial spokojnost. Minule ma zastavili uz na bawe a daval mi chlapik fukat, sa ma pyta ci som uz niekedy fukal a ze ci viem ako sa to robi, na to som mu odpovedal, ze nefukal lebo vacsinou davam fukat ja :) este som ho ja zhuboval, ze volako pomaly mu ide ten pristroj na fukanie :)
Ozaj co vsetko je v povinnej vybave vozidla? Neviem ci su tam aj nahradne ziarovky, lebo tie nemam v aute a asi ich budem musiet dokupit :)
BMW 318 tds Touring MaxTDi
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných