... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
tomikelly napísal:Takže problémy s motorom pokračujú. Chcel by som vás úpreto požiadať o pomoc keďže ani v Bavarii si s tým nevedia dať rady. Po výmene motora sa prejavuje tá istá závada ako pred tým než odišlo turbo. Motor ťahá až od cca 3000 rpm ináč nemá výkon ako keby netlačilo turbo. Na novom motore boli len tieto veci: samotný blok, hlava motora, všetky veci ohľadom prípravy zmesi a vstrekovania (trysky, žhaviče, rampa...) veko ventilov, čerpadlo (kvôli zlomenému senzoru sa vymenilo zo starého motora), olejová vaňa (kvôli praskline sa vymenila zo starého motora). Zvyšok dielov je zo starého motora ako elektronika, sanie, štartér, alternátor, riadiace jednotky... atď. Nestretol sa už niekto s takýmto problémom? Tu na fóre som už čítal niekoľko podobných problémov no na e90 to nebolo doriešené na e46 to končilo rôzne... od váhy vzduchu až po pretlakový ventil. Ak by niekoho napadlo čo to môže byť budem vám vďačný. Nezdá sa nám to na turbo keď po výmene nového motora a turba to to robí presne to isté.
TT-SIMIK napísal:Jednoducho povedané v E90,E87 su mitsubishi turba a tie vydržia tak okolo 150 000-200 000km, činska sračka....u nas každe druhe turbo na repas je z E90.....
Le Gend napísal:Presne tak, ja uz tiez netankujem na OMV, odkedy mi s ich benzinom odisiel jeden xenon.![]()
j.matrix napísal:ako toto citam tak to vyzera na cistu amatercinu...
Pripomina mi to casy ked sme prisli vo vrutkach do Mercedesu a chlap dal auto na zdvihak, dal dole kryt spod motora a isiel si po bagetu lebo z toho asi vyhladol. A druhy co robil diagnostiku (ziadne cinske kable, origo, v nemcine) nevedel po nemecky takze toho nadiagnostikoval ohromne mnozstvo
150€/hodina