... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
birki napísal:v podstate mas pravdu ale to co si napisal moze platit pri nejakych prvych primityvnych testoch. Na tych novsich si zvoli typ podvozku seriovy, sportovy v pripade bmw Mkovy. Mal som to stastie ze som natrafil na ochotneho mechanika a mi to aj ukazal. Co sa tyka stk tak tam sa ma hnet pytal ci tam nemam nahodene sportove tlmice. :smileje to blbost co ti psotavia auto na tie rohoze a poskakuje .. normalny tlmic ma mat napr 700nm ty tam mas sportovy s 1000nm stroju ukaze ze 550 nm a povie ti ze ze ok.. a pritom mas ten sportovy tlmic na minder vyteceny.. ale informativne to moze byt ale neriadit sa tym...
stanleyt318 napísal:Zdravim páni,
nenasiel som, ze by sa to tu uz rozoberalo tak ak ano tak ma opravte. Mam taky problem, ze mi auto za jazdy akoby odskakovalo do stran uz pri najmensich kolajach na cestach, pri predbiehani z pruhu do pruhu a tak podobne. (Pri peknej ceste a novom asfalte je to lahoda a nic nebadat) Ja som si uz na to zacal nejako zvykat ale este sa stane, ze ma to akoby prekvapi a hodi ku krajnici alebo k stredovej ciare. Cim by to mohlo byt? Moze to byt, ze su zle tlmice? Alebo treba ist na geometriu s tym? (Auto mi nezataca do nijakej strany ani nemam nerovnomerne opotrebovane gumy, cize dajme tomu geometriu som si vylucil)... Popripade by mohlo byt nieco s podvozkom a napravami?
Na ocovej sedme mi to tiez robilo ale ten tam mal 255ky ci 260tky gumy, to sa da chapat. Ja mam gumy klasicke 205/55/16.
Dakujem vopred za rady a nazory
heroe napísal:Nie nepíšu sa tu bludy, rozdiel medzi nápravami by sa nemal na normálne jazdenie robiť, ale auto sa pri robení geometrie zaťažovať, má práve kvôli zmene ťažiska pri zaťaženom aute, auto ti klesne a kolesá sa laicky povedané tiež nahnú pod vplyvom váhy, teda vtedy by mala byť nastavená geometria aby bola ich poloha ideálna vzhľadom k vozovke.
heroe napísal:Ja som bol na geo asi raz v zivotea fakt neviem kde by ti to spravili spravne.