... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
michaltt napísal:zacalo ti to robit ked si prezul na letne ?
Blondak napísal:Ja by som ako prve dal preskúšať tlmiče či sú v poriadku.
Mne to na e38 robilo tiež ale iba v zákrutách a do jednej strany. Spravil som test tlmičov cca 15€ a ukázalo sa že pravý predný bol ko a skákal ako gumová skákacia loptička. Následne výmena oboch predných náprav aj s tlmičmi a je pokoj aj na rozbitých cestách.
michaltt napísal:tie testy tlmicov aj tak stoja za velke....
stanleyt318 napísal:prosim ta a ten test tlmicov to mi spravia v hocijakom servise? som o tom nikdy nepocul, ze sa to da nejako premerat a otestovat v akom su stave... a este za tak lacno
urcite to skusim ako prvu variantu, sameho ma zaujima v akom stave tie tlmice naozaj su...
birki napísal:a povedzme si na rovinu kto ma v 12 rocnom aute OK tlmice ktore si sam nevymenil.. ?
stanleyt318 napísal:
no ja mam ani nie 5 rocne auto ale kupil som ho ojazdene minuly rok, tak aspon informativne budem vediet na kolko percent su uz tlmice odpisane a mozno zistim, ze prave toto sposobuje moj problem s tym niekedy az nenormalnym odskakovanim auta... dakedy sa citim az trapne lebo ostatni soferi okolo si musia mysliet ze som spitya neviem sa udrzat v strede pruhu, hehe
nie je to drahe, tak na zaciatok si myslim, ze to urcite skusim, uz hadam aj buduci tyzden