Utorok, 8. Mája 2012, 22:23
Je tam kopec aut ktore niesu vyjazdene vergle ako si kazdy mysli. Maju prevodovky aj v dobrom stave tak, ako ma vacsina tychto aut tu na klube. Nevidim dovod, preco by predajca na allegro verejne predaval pokazenu prevodovku. Ak by som kupoval, tak od overeneho zdroja a takych je tam dost vela. Ja mam v aute motor z anglicaka a divil by si sa v akom je stave. Poznam par ludi ktori menili aj prevodovky a bez problemov.
Netreba zas vsetko zhadzovat a netreba kupovat od neoverenych zdrojov. Trochu som si robil prehlad a repasom az tak neverim vzhladom na pocet ludi ktorim po repase zacali problemy nanovo alebo repas problemy vyriesil len ciastocne. Takisto nevidim dovod davat repasovat 10rocnu prevodovku za 1500eur ked za 300 mam pouzitu od doveryhodneho predajcu dajme tomu s akceptovatelnym najazdom. Aj keby som ju mal menit kazde 3 roky tak sa to oplati viac ako riskovat repas pretoze stale je to o tom ze po repase bud pojde alebo nepojde. Repas je zasah do prevodovky.
Taky isty nazor mam ja na motor. Radsej zaobstaram iny ako by som pchal peniaze do GO motora, davat dole hlavu a riesit tesnenia a pod. a potom cakal ze motor bude v "top" stave. Treba si uvdomit ze nase auta nemaju 3 roky a motor aj prevodovka su spotrebne veci ktore sa daju zohnat za rozumny peniaz. Samozrejme ak sa bavime o e46. U novsich aut je to uz o inom.
Toto vsetko je len moj nazor.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh